124119
  • maerlyn
    érdekel valakit olyan userscript, hogy tibia.com karilapról tibia.hu karilapra linkel?
  • CattiBrie
    Jéj :S
  • A Joco
    Sajnalattal latom h meg haltal :((
  • Tygep
    Engem is kidobott, és nem a legszerencsésebb helyen. Kicknél életveszélyes behemothot futtatni :)
  • A Joco
    Bocsi már megy is :D
  • A Joco
    Sziasztok! Csak engem dobott ki és nem enged be vagy más is van aki ezzel küzködi?
  • CattiBrie
    Privi:
    14:40 Took Baker [116]: siemka
    14:40 Took Baker [116]: robiles juz anhi`??
    Válasz:
    14:40 Catti-bia [143]: siemka
    14:40 Catti-bia [143]: masz mi kuz hakimaz
    14:40 Took Baker [116]: ?
    14:41 Catti-bia [143]: ¿

Ő sem beszél hablatyul.. akkor miért gondolja, hogy én igen?
  • CattiBrie
    Ja, oké!
  • maerlyn
    a halál igen, ez a rejtéstől függetlenül megjelenik a karakterlapon
  • CattiBrie
    Tele: Ha valaki meghal, de rejtett az accountja és nem veszít szint, akkor az a halál meg tud jelenni a tibia.hu-n?
  • maerlyn

(összes online kari száma)

vedd észre, hol volt a BL-döntő első és második félideje :D
  • maerlyn
    tudok statot mondani, hogy kb. mennyien halnak meg egy nap :D
  • Shaman
    ha már ennyire kérded bezony bezony Érdélyből szármzik a család,bár én sosem éltem ott,sőt talán papám se sokat,de a nagyszülők igen.

Egyébként mi a baj az "s"-el?
  • taj
    érdekes ue
  • taj
    Ez most "éppen" nem Ramnak szól, hanem a másik 100-ból valakinek :D
    Szóval egy OT szerveren is vannak lehetőségek, csak sokan meg akarnak hackelni ott is, oda kell figyelni, mit tölt le az ember hozzá :P

• taj
    erre mondta Nionder, hogy nem kerülne sokba bérelni a sávszélt, és csinálni egy OT-t, ahova nem hívnánk meg a pöcs playereket :P
    ha valahogy mégis odakerülne vmi bajkeverő, akkor meg ban, delete és server restore

viszont nem tudom, mennyire megbízható lenne egy ilyen bérelt szerver, más játékokban ugye mindig csak laggolsz, ha gáz van, de a tibiában halsz, ha kick van

ha jól rémlik, akkor Matiasék hackelgették is a karijaikat OT-n, és a végén már Orshabaalt is szólóztak :D annyi kéne, hogy rendes fejlődést beállítani, meghívni 100 playert, akik majd behúznak másokat idővel, és kész :P

nah, jó hétvégét!
  • Son Ice
    http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2628680

Más gondolataiban is megfordult, hogy nekünk (premiseknek) is jár(na) +7 nap premi. És ő is leírta mennyire sux ez a mosani állapot. :(
  • Son Ice
    Sajnálom, ha félreérted, amit írtam (biztos rosszul fogalmaztam). Csak én már nem ringatom magam olyan álomban, hogy a Tibia valaha is egy normális "világ" lesz. Amíg nincs full control, addig SOHA nem lesz az. Sajnos.
    Én is egy olyan Tibiás világról álmodom
    - ahol segítenek a lootbag cipelésében (esetleg összeállításában), esetleg a depoban utána lehetne felezni a segítővel
    --- és nem kell attól tartani hogy valaki lenyúlja, vízbe dobja
    - ahol nem ölik le a train lényedet, csak mert ezzel is szereznek 40 xp-t
    --- és nem kell attól tartanod, hogy trainelés közben ha kimész a konyhába egy pohár vizet inni vagy leteszed a Tibiát a tálcára, mire visszaérsz lepk-ztak
    - ahol az áruval, amit vásárolni szeretnél nem *asznak át
    --- és nem kell megszámolni, vajon megvan-e mind a 2000 hal, amit vásárolsz, vagy csak 1900 db van a backpack-ben, vagy nem valami gagyi itemet akarnak rádsózni a méreg drága kard helyett
    - ahol normálisan afkolhatok
    --- és nem kell attól tartanom, hogy rámlure-olnak valami
    - ahol értelmes beszélgetést is látni a defaultban
    --- és nem csak a frej itams plix és a SELL ANYÁM TYÚKJA MSG ME FAST váltogatják egymásr 3 másodpercenként
    - ahol a bot programokat nem egy másik program (computer vs computer) próbálja meg lefülelni (ez csak még kifinomultam bot programokat eredményez és a CipSofték részéről pedig nagy erőforrásokat visz el a bot-detector elkészítése ahelyett, hogy értelmes újításokat fejleszthetnének
    --- ergo nem kell attól tartani, hogy a következő update-kor csak repaintolt városokat kapunk meg pár xaros új enemit
    - ahol nyugodtan tudok a krokodil cave-ben kaját gyűjteni az afkoláshoz
    --- és nem kell minden playertől azt látnom üvültüzni, hogy Botter, Botter; meg, hogy mi a faxt keresek itt?
    - ahol legalább mi, magyarok nem ellenségeskednénk egymással
    --- és az ember nem "félve" járna a channel(ek)re

...soroljam még?
  • olattila
    ez van ezt kell szeretni :)
    latszik a tanarod is romaniai volt :P
  • olattila
    Na ez latod jo kerdes scak biztos gondolta nala van mert ott volt a kozelbe a halott... Amugy nem is biztos h o volt az lathata a holtestett es gondolta elkeri a lootot ez is megtortenhet
  • CattiBrie
    Azt honnan tudta, hogy nálad van?
  • A Joco
    Roviden: adjam vissza a lootot va hunted.
    ezt meg isetelte ugy 10szer.
    en meg egy par kerdojelt tettem.
    utana megfebyegetett, h az egesz guild huntolni fog meg h o is.
    s azzal enyi, meg utana lattam de nem szolt semmit.
  • olattila
    sajnalom Catti de nett szakadasunk volt es elfelejtettem hogy mondjam meg mentse el...
  • CattiBrie
    Esetleg Ata tud adni..

Ata, tudsz adni? :)
  • taj
    én mindig visszaadtam, akkor is postáztam, ha nem látott, nem tudtam vele beszélni

chatlog szerintem nem lenne rossz, csak hogy lássuk, mi is hangzott el
  • CattiBrie
    Csak azt szeretném elvárni, amit én is adok.
    Sajnálom, ha Te nem így gondolkodsz.
  • olattila
    ez meghatott engem a "valaki" megfogalmazasod
  • Son Ice
    Te még vársz olyan dolgokat a Tibiában/Tibiától, hogy: tisztelet, becsület, normális játék? :D
  • CattiBrie
    De nem erről van szó, hogy adja vissza a cuccait! :D
    Read again! :D
  • Son Ice
    Egyébként mindennapos dolog, hogy Valaki meghal... nem?
  • Son Ice
    Vélemény: Valaki meghalt, Valaki lootolt. Pont.
    Gondolom Valaki nem Valaki miatt halt meg. Valaki helyében én sem adnám vissza Valakinek a cuccát. Miért tenném? Valaki vehetett volna áldásokat vagy AOL-t vagy mit is kell venni mostanában. Valaki nem tette, ezt Valaki kihasználta. Valaki mondja már meg, miért kellett volna Valakinek visszaadni a cuccot, ha Valaki ráadásul nem is pk-zta Valakit. Valaki legközelebb jól meggondolja, hogy menjen-e arra. Valaki gazdagabb lett, Valaki szegényebb.
  • olattila
    szerintem ha szepen kerete volna vissza adta volna.
    es szerintem nem ugy kelett volna kezdje hogy az egesz guildt rad uszintom es is hogy "hunted" vagy meg ilyesmik...es nem olte volna a szornyeit..
    Abban egyet ertek hogy meg kelett volna mondani h ne legyen ilyen genya es akkor vissza kapja a lootot
  • CattiBrie
    Szerintem szokás kérdése.
    Nekem a "nem találom" helyett a "nem kapom" tetszik.
    Mire rájöttem, mit szeretne. :-)
  • taj
    imádom, hogy ti sokszor mondtok "s"-t az "és" helyett :P

egyik volt középiskolai (marosvásárhelyi) tanáromat parodizálták így egy diákműsorban, hogy ezt mondta az őt utánzó: "s örömmel köszöntlek", majd előkapott egy sört :P shaman is így beszél, pedig neki talán nincsenek erdélyi gyökerei :P vagy legalábbis a szülők talán nem határontúliak, mintha kérdeztem volna tőle
  • CattiBrie
    Adott egy player a PG-ből.
    Adott egy másik player az Undead Shadows guildből.

Az US guildben meghalt valaki. Ezt a PG-s kilootolta.
    Az US tag magas szintű karakterrel támadja a PGst, hogy márpedig azonnal adja vissza a lootot, vagy különben ölni fogja a lényeit.

Nem kérte a lootot, hogy adja vissza, fenyegetéssel kezdte.
    A PGs nem adja vissza. Bár érzésem szerint akkor sem adná vissza, ha szépen kérte volna.

Én azt kértem a PGstől (feltételezve, hogy a sztori úgy igaz, hogy leírtam), hogy mondja a meg a playernek, hogy ha szorult volna belé egy kis tisztelet és udvariasság és esetleg kéréssel kezdte volna a párbeszédet, akkor vissza adta volna a lootot. Vagy valami hasonlót. Vagy azt, hogy tanuljon tiszteletet, akkor legközelebb talán visszakapja. Hogy a másik player érezze, hogy nem támadással kellett volna kezdenie.

Megjegyzés: Az egész történet a PGs billentyűzetéből származik.

Mi a véleményetek?
  • olattila
    az alairast elirtam volt a multkor s dog voltam kijavitani de igy most legalabb nem kell kijavitanom :P
  • taj
    gratula!

gyorsan frissítetted is az aláírást? :D
  • CattiBrie
    Jó, az megvan. És most is. De nem azt használom.
  • olattila
    15:36 You advanced to magic level 63.

Na vegre mar azt hitem sose lesz meg...
  • taj
    nem te voltál az, aki merged mapet gyártott anno?