Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bakker nagyon durva nagyon tetszik és nagyon akarok oda menni gyakni😊))
szóval lehet hogy ha rábírom venni az asszonyt akkor befizetem premit
tudtok majd segíteni odajutni mert ahoz természetesen lusta voltam hogy megnézzem hogy hogy lehet oda eljutni ill hogy lehet a különbözõ kerületekbe bejutni😊
természetesen majd oda akarok menni gyakni ahol a nightmarek vannak😊
csak hogy Cattit boldogítsam😊))
szóval ha összejön lehet befizetem magam😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Akkor fizet érte? Azért hogy odaadja nekem? 😊
[/spam]™
pl. bizonyított tény, hogy egyszerre csak 9 sword ring van használatban egész tibiában (lsd. Tolkien: "kilencet halandó ember ujján csillantson a fény"), számba kell vennünk a készleteket, mert a Végzet Hegyén (Goromán) most áll a termelés, ha kifogytunk a sword ringekbõl, akkor a frost dragik és dl-ek túlszaporodnak, viszont ezzel szintén a gázfogyasztás nõne meg, mert a frostok hideget hoznak, a dl-ek meg gázt használnak, szóval egy olyan spirálba kerülnénk, ahonnan már nincs kiút a gázszállítások helyreállításáig
konklúzió: a cipsoftnak teheneket kell beraknia a játékba
mire jó a tehén?
Thou art a very pleasant little rabbit.
Hacsak el nem viszed GSezni 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Az egyes szintû fogysztó az biztos hogy a goromai vulkán Ferivel.
Viszont, szerintem a kettes szintûek: Kazordoon és Beregar - ugyanis a törpék vaskohói ott vannak. Ezek egyértelmûen ipari létestmények.
3-as szintûek a DL-ek,
4-es szintûek a heccs linkek.
További javaslatok esetleg? <#vigyor3>#vigyor3>
(+ én se tudok belépni napközben, így rajtad sem segítene semmit, ha tõlem vennéd 😛)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
(Ha estig ráér...)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Már csak Blue Robe-ot
vennék...
és Blue Robe-ot
. Ha valakinek van eladó, kérem írjon; megegyezünk az árban. Köszönöm.• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
"miközben csalunk" 😄
ezek szerint tényleg jó az a város 😛
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
20:37 Tygep the Paladin <123>123>: pedig lejárt a resp idõ 😊
20:37 Husosfagyi <119>119>: elfogyott ott is a gáz 😊
20:38 Husosfagyi <119>119>: nem elsz wave
20:38 Catti-bia <138>138>: lol
20:38 Tygep the Paladin <123>123>: hát inkább gfbzik mint wavezik
20:38 Husosfagyi <119>119>: az azért van mert csomósan jön ahogy az ukránok nyitogatják a csapot
20:39 Xillannian Thalassa <42>42>: lol
20:41 Shiwo <83>83>: 😊)
[/spam]™
In the past months, we have very intensely been asking ourselves many important questions concerning the general topic of cheating. In this article, we want to show you how we currently approach cheating, what our general view on it is and how we roughly intend to work against it. To start off, we will establish the common framework about cheating, what it is, what it does and what it means for Tibia.
Az elmúlt hónapok, nagyon élénken feltettünk magunknak sok fontos kérdést, ami érinti annak az általános témáját, hogy csal. Ebben a cikkben meg akarjuk mutatni neked, hogy hogyan közeledünk jelenleg miközben csalunk, az, ami az általános meglátásunk errõl, és hogyan nekünk durván szándékunkban áll dolgozni ezellen. Kezdésre, körös-körül meg fogjuk alapítani a közös szerkezetet miközben csalunk, az, ami ez, az, amit ez tesz, és az, amit ez Tibiának jelent.
Van egy sejtésem, hogy a svédeket és polákokat beengedi 😄
[/spam]™
én bírtam tovább, haha!
(na jó nem, én csaltam Zoknival)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../