Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
feleakkora shieldingem lett war golemnek wawejától ,wikia persze semmit sem ír a skillfelezésrõl.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2459474
Bár még nem tudom, hol van.
De ezt hogy nem lehet észrevenni?
Meg ha nem is veszem észre vagy direkt átgázolok rajta, hogy lehet 3-szor bekapni az 50-et? Már ha egy valóban 50-et sebez.
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
[/spam]™
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
ill nem tudom de úgy emléxem hogy a tüzekbe csapdákba stb alapból bele se sétál a karakter
lehet ezt is rosszul tudom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Menj másfelõl.
A Tahis alatti dungeonok összeköttetésben vannak egymással. vagy a trolloktól vagy A régi templomból is ami az északi kapu elõtt van el lehet oda jutni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szavazásról csak annyit egyébként... nem szeretném megnevezni a céget, amelyik ételeket szállít ki... ott lehet menüt is rendelni és van szavazás is... Azt hiszem 4 vagy 5 menübõl lehet szavazni... na mármost... a végén 3 menü nyer minden alkalommal... a következõ héten abból lehet választani... Kiba senkit nem érdekel, hogy mit választottak, már elõre megvan az összes heti menü 3 hónapra... mégis, mivel 5-bõl nyer 3... nagy valószínûséggel mindig úgy érzed (vagy legalábbis 90%-ban), hogy a Te szavazatod is számított... Ráadásul 1 helyre mindig olyan kaját raknak, amit az emberek 90%-a nem szeret (vagy legalábbis nem azt választja a másik 4 választék láttán).
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Lehessen választani az elején, ahogy a DirectX/OpenGL-t is. 2D/3D 😊
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Thou art a very pleasant little rabbit.

😄 Amúgy sejtettem hogy ilyesmi lesz...
Az oké, azt láttam, hogy sima - üvöltés - semmi.. sem a semminek nem találtam még semmi értelmét..
pspspsps
Lehet varázsolni suttogva? Üvöltve?
Bár úgy tudom, üvöltve nem. Talán már próbáltam.
[/spam]™