124119
  • CattiBrie
    Szólj, ha én! :)
  • Matias con Toth
    Lassan lesz egy bp dragon hamom eladó ha valakinek kell :D
  • taj
    jó, én még abból indulok, hogy annyira nem voltak normális tréning helyek, hogy az emberek vállalták, hogy 10k-t fizetnek a révésznek, és bementek isle of kingsre tréningezni :P

edronon minden monkos hely necces volt, mert néha csak megjelent egy stalker/priestess/ds stb.

molsban szintén húzhattak rád dolgokat, és aki keresztül akart menni, annak mindig útban volt az ember stb.

egyébként Cattinak se lehet olyan szar a shieldingje, ha lehagyta Ramot distance-ban, és ha jól rémlik, akkor lehagyta
  • Shiwo
    én kapnám, de még nem adtál belépési jogot, így a régit nem tudtam kipakolni, ergó átpasszolni sem Krapekknek..vagy ha adtál is belépési jogot, az ajtóhoz nem adtál, mert nem tudtam kinyitni...meddig vagy még prémi ?
  • kiscipi
    szedek inkább 70 dham ot és akkor ameddig az kitart addig elvagyok ott, meg ha éppen rámjön a gyakhatnék akkor eltudok menni :)

Gratta Heu
  • taj
    "csak trén"?
    ez életmód! :P
    lemész egy bp brown mushroommal, és feljössz 30 nap múlva :P
    csak nem pazarolsz 10 percet arra minden alkalommal, hogy elmenj kajáért?! :P az 0,2% skill veszteség :P
  • kiscipi
    annyit nem fogok sétálni csak tren miatt :P
    van 1-2 monk ami mellé tudok vinni 1 nomadot vagy valami hasonló kis ellent
  • taj
    ha ismert a dolog, onnantól kezdve nem jó, 30 polák lökdösne el az első percben, ahogy odajutnál :P

inkább járj a gargoylekhoz tréningezni formorgar minesba
    ne a quest fele menj, hanem van egy cultos szint, ami nem visz tovább a questhez, és van egy olyan terem a szép rendezett merőleges járatok között valahol, ahova egy kis kanyargós út visz be, ott vagy 3-4 gargoylet behúzol magadhoz, és túl messze leszel, hogy betévedjen egy cult, ember pedig sose jár arra, kicsi az esélye, hogy pk-znak

ha a Catti-féle merged maped megvan, akkor benne kéne hogy legyen, mert én biztosan jártam ott, de szerintem az még Heu térképén is rajta van, ha el tudod valahogy kérni tőle, és nem vesztek el a mapjei azóta

vagy tibian earth-ön keresd ki, ha gondolod
    lementem vmi rámpán, ami nem a quest fele visz, és rögtön jobbra mentem egyenesen valamennyit (nem sokat), sok idegesítő cultot lecsaptam (max piros talán), és ott délre van egy kis nem jeges talajú kanyargós földút
    Heut hordtuk le Hokival oda tréningezni, amikor prémi volt

nyugis, 99%-ban nem halsz meg, ha kimész zuhanyozni, és otthagyod kickig a karit, a gargoyle egész jó tréningelni szerintem, 2 fér hozzád, de 3-4 respel ott a közelben

de van, aki szerint a mammutok is elég jók, mert sok van belőlük, és sok kaját dobnak :P

egyébként aki még nem tudta, újabb magyar rekord született: 98-as shieldinggel rendelkezik egy lovag, amivel bizony átvette tőlem a vezetést, mert nekem 96 v. 97 volt, szóval gratula Heu! :P
  • Bexter
    Köszi.
    Ki is kapja meg elfelejtettem :D
  • Bobber
    rámész a move out-ra
    ott megadod hogy ki akarsz belőle menni vagy valakinek át akarod adni
    megadod hogy kinek akarod átadni és menyi pénzért
    beirod hogy menyi aranyért adod át és beirod a jelszavad

a másik elfogadja és örül
  • Bexter
    KÉne help házat hogy lehet átapszolni :D
  • kiscipi
    vissza üthetne igazán :/
  • Husosfagyi
    a beregaros részhez kell összesen 6 darab, a shadows of yalaharhoz pedig egy mechanikus halra való. legrosszabb esetben tehát 25-30 szög elég :)
  • maerlyn
    statsite™
    megváltozott az urlek formátuma: a régi tibia.hu/hu/ és tibia.hu/en/ oldalak mostantól a hu.tibia.hu, valamint a en.tibia.hu címeken elérhetők.
    egy darabig még menni fognak a régiek is.
  • Bobber
    van vagy 150-200 szegem csak elég lesz:)
  • Husosfagyi
    Spoiler következik, Shadodws of Yalahar quest.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha megcsinálod a questet, hozzáférést nyersz egy olyan teremhez, amiben training gólemek vannak.
    Minden körben gyógyulnak, megölhetetlenek normál körülmények között, bármivel lehet rajtuk trainelni.
    Vissza nem ütnek, ennyi a hátránya.

• CattiBrie

:))
  • Shiwo
    addig köll gyüjteni a szögeket :) esetleg yalahari questbe húzzon bele, akinek kell, mert valamit elvileg nehezítenek rajt a bog-bossoknál..
  • CattiBrie
    Hát leghamarabb 11 nap.
  • CattiBrie

lol
  • CattiBrie
    You have failed you mission. >:]
  • Husosfagyi
    nem értem a kérdést. akkor most mi van? :)
  • maerlyn
    hétfőig max. itt láttok, ingame nem, szóval ez Fagyira marad
  • CattiBrie
    Már mindegy. :D
  • Husosfagyi
    22:16 GM Aestyn Antica [2]: We kindly ask all testers to not abuse the level bug as it seems to be causing some lag for players.. thanks! :) (those that don't know what it is, don't worry about it! It's known and hopefully will be fixed asap!)
  • CattiBrie
    Fagyi vagy Tele! Tegyél egy kis tárgyat a földre..
    Ezt a részt teszted már le nekem!
    Hogyan is fog működni?

Tele vagy Fagyi - ez így még jobb :))
  • CattiBrie

Ez nem semmi azért! :)

• Shiwo
    CM, GM, mindegy, tudtommal egyiket se lehet leverni, de a kép alapján tévedtem...
  • Husosfagyi
    20:37 Valianna Amaranth [107]: Ric! My how your level has grown since I saw you last!
    20:37 Ric Storm [5000]: a bit ;)
  • maerlyn
    outfit alapján gm
  • maerlyn
    tarantula
  • Kicsi Tibi
    Az nem GM?
  • CattiBrie
    Mi az a tari?
  • maerlyn
    hát ennél a photobucketnél is rég láttam használhatatlanabb oldalt
  • Shiwo
    ezen a képen hogy a manóba van közel feketében a CM ??
  • Husosfagyi
    A Beregar-os questet nagyon jól megcsinálták.
    Néhány eszköz, sok-sok kreativitás kell hozzá.
    A vége picit gyakós, a jutalom pedig #106642-ben :)

A shadows of yalahar mászkálós inkább, így az ötödik küldetés felé eddig gólemeket és earth elementalokat kellett néhányat legyakni.

A kaz-i quest szeghiány miatt egyelőre felfüggesztve :)
  • Husosfagyi
    Aki teszt szerveres képekre kíváncsi, az klikk Ide

Nem sajátok, nézze meg akit érdekel :)
  • Husosfagyi
    eh.... ezeket ne ide, mert megint megkapjuk valakitől, hogy mi alja besúgói munkát végzünk :p
  • Doa
    wwwá mazt már kinéztem ma magamnak Tele :P
  • Doa
    több mint 100 szegem van