124119
  • taj
    Ram és Krog kisebb volt nálad, amikor letolták :P
  • CattiBrie
    20:35 You lose 37 mana.
    20:35 You lose 24 mana.
    20:35 You lose 1 hitpoint due to an attack by an essence of darkness.
    20:35 You lose 14 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    20:35 You lose 24 mana.
    20:35 You lose 1 hitpoint due to an attack by an essence of darkness.
    20:35 You lose 6 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    20:36 You lose 37 mana.
    20:36 You lose 1 hitpoint due to an attack by an essence of darkness.
    20:36 You lose 10 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    20:36 You lose 34 mana.
    20:36 You lose 2 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    20:36 You lose 26 mana.
    20:36 You lose 3 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    ...
    20:40 You lose 30 mana.
    20:40 You lose 25 mana.
    20:40 You lose 9 hitpoints due to an attack by an essence of darkness.
    20:40 You lose 38 mana.

Pillanatok alatt szétszednek.
    És ez még csak egy volt.
  • CattiBrie

• CattiBrie
    Hát ez durvanehéz :S

20:02 You lose 129 hitpoints due to an attack by Deathbringer.

• Shiwo
    mondjuk nekem jól jönne, a cap nem a spellcasterek erősége :)

nem csináljuk meg valamikor up-ig ? érdekelne még valakit a dolog ? (ahogy elnéztem, lvl 50 prémes quest)
  • Husosfagyi
    multis, viszont nem lehet vele lootbaget playert kötelezni... kizárólag saját használatra!
  • Czdano
    Pffff.....
  • kiscipi
    ilyen ásó machete kötél pick multifunkcionális bizgentyű ami 3 oz :)
  • CattiBrie
    Írja Shiwo.. svájci-bicska

Elég gáz item :(
  • Czdano
    Ez mi lenne? ;o
  • maerlyn
    halkan megjegyzem, ilyen sebzéses cucc is lesz a tibiahun, bemásolod neki a csenölt, vagy feltöltöd a lementett txtt (vagy zippelt txtt, mert ilyen terv is van), akkor ezt kapásból számolja.
  • CattiBrie
    Ez elég gáz item :(

• Shiwo
    akuális nyúvsz:

szó esik arrol, hogy máshol respelnek majd a bossok, ill lesz a 2 új éves esemény (ezekről már volt infók, nem ismétlem az elmondottakat)

oszt a bp-kről is szó van..crown bp vehető, ha megvan az explorer soc a másik kettőt macerásabb lesz beszerezni..

az új narancs bp meg bag thaisban lesz vehető..

up után kinyítható lesz a mysterious package, amit a secret service quest adott...ebben ha jól veszem ki, akkro a "svájci-bicska" küldejü cuc lesz, ami tán többfunkciós bigyóként működik (gondolom ásóként, csákányként, stb..de ez feltételezés, konkrétumot nem ír)

lesz számos új amu, ami az elemi erőktől véd

elvileg a spellbookok könnyebbek lesznek...

a default chanelt kettészedik, lesz egy, amin a dumák láccanak, és egy másik, amin az infók (utolsó belépés, sebződés, stb)

(és miután a leosztott sebzés is megfog benne jelenni, Sonci beépíthet a statba egy átlag-sebzés és max-sebzés számlálót :P)
  • Shiwo
    én szívesen besegítek, bár jobb szeretem a nyers-fordításokat, mikor kijön valami news és elhagyni a sallangot..
  • CattiBrie
    Szerintem ez (az ilyen) hosszú távon úgy nem igen megoldható. Egy normális SGA küldöttünk sincs.
  • maerlyn
    ez marhajó :D nagyon tetszik, előbb-utóbb meglesz, most más élvez prioritást.

más: önkéntes fordítókat keresek! angol-magyar irányban, ha kijön egy új hír, és ráérsz, fordítani kéne. emellett a mostani, főoldalon levőeket it, a featured articlet megoldom én, a newstickeren meg már túl vagyok.
  • Shaman
    én nem :-p
  • CattiBrie
    Tele: ötlet

Kajaszámoló

Bemenet:
    - milyen kaja
    - mennyi darab kaja
    - kaszt
    - promoted-e

Kimenet:
    Mennyi mana fog visszajönni.
    Mennyi HP fog visszajönni.

Példa:
    Be:
    - dragon ham // regenerate hp/mana for 720 seconds
    - 1 darab
    - driud
    - igen

Ki:
    320 mana fog visszajönni.
    60 HP fog visszajönni.

Persze nem valósak az adatok!
    Mert nem számolhattam!

És akkor kaják lehetnének: ham, meat, fish, dragon ham, white mushroom, brown mushroom
    Ezek talán a leg-common-abbak.

Még esetleg azt is, hogy mennyi %-nyira leszel tele tőle.
    Esetleg egy táblázatban leírni e kajákat, valahogy így:

ham - 320 másodperc - 30%-osan eltelít
    meat - 220 másodperc - 10%-osan eltelít
    fish - 120 másodperc - 5%-osan eltelít
    dragon ham - 320 másodperc - 70%-osan eltelít
    white mushroom - 320 másodperc - 20%-osan eltelít
    brown mushroom - 300 másodperc - 30%-osan eltelít

Az adatok nem pontosak!
    Wikián fent van, hogy hány mp-ig gyógyít és mennyi %-osan telít.
  • olattila
    Koszi hogy kialtok melettem :P
  • Husosfagyi
    pévépén nagyobb buli, lehet firebomb körül futtatni :p
  • taj
    plaguesmitheket a bányákban gyakj, futtatva :P
  • CattiBrie
    Jó.
  • Kicsi Tibi
    Hát majd ha nincs szerencsém megtapasztalom Securán:)
  • Kicsi Tibi
    Akkor mondjuk csinálhatnának külön erre az eventre külön bossokat és mindig más respelne nem mindig ugyan az és nem mindig ugyanannyi mennyiségű. Egyszer lehet hogy mondjuk 1-2 boss, máskor meg 10:D
  • Bobber
    Catti engem is bevehetsz a pk-sok gyürüjébe:)))
    amikor cukit egy köcsög pk-zni akarta ankban a vampos szinten én is odamentem a 100+ karival és elbeszélgettem vele. Természetesen tagadott mindent, csak azt nem tudta hogy én sajna láttam mit csinált igy a második tagadó mondata után kapta az áldást. ugyanugy blokkoltam ugyanugy huztam rá a jobbnál jobb lényeket stb. és hogy őszinte legyek nem fájt a szivem miatta. mert ha nem látom mit csinál akkor mind1 mert lehetett volna bénázás is de ez olyan szakszerüen csinálta hogy alig tudtam utána csinálni a 100+os karival pedig ő csak olyan 40 es volt kb. Szóval sajna az ilyen meg is érdemli. Amúgy meg ha egy kis 10-40és pk-s köcsögnek több szava van mint mondjuk egy 100+ sga tagnak akkor bizony nagy baj van.
  • taj
    szerintem jobb a token, mert különben sose jön rá senki, hogy miről van szó :P
  • taj

• maerlyn
    a zsetonon gondolkodom, egyelőre marad token
  • CattiBrie
    Nem tudlak kirúgni a guildből.
  • CattiBrie
    Hidd el, ez is durva.. Én nem lennék oda ilyen lényekért.
  • kiscipi
    Én nem régiben bl-re küldtem 2 gyereket loot lopás miatt, másnap mondtaák hogy légyszi szedj le, vissza adjuk a lootodat csak ne legyünk fent rajta. A fiataloknál lehet ért valamit :)
  • Shiwo
    mondjuk egy városi raid vicces lehet, mikor ilyenek is rohangálnak az utcán és elszívják a manát..
  • taj

banshee questen is biztos te voltál a felbújtó, amikor a noobot kinyírtuk, aki nem akart lekopni, és féltünk tőle, hogy majd warlockoknál elszabadít néhány öregurat :P

egyébként van még bl-ezési lehetőségünk az sga-n keresztül, vagy Ram kiesésével megszűnt létezni a dolog?
  • taj
    mondjuk 2-3 demon/város nem visszatartó erő (1 ember blokkolhatja őket egyszerre is manapság), igazából semmi sem lenne az, mert biztos lenne olyan guild (Dies Irae), akik azon dolgoznának, hogy jöjjön az apokalipszis :P

személy szerint jó ötletnek tartanám, ha megnőne az 1 városra eső ferumbras/ghazbaran/morgaroth/orshabaal koncentráció, és nem csak ilyen buta kátrány slime-ok respelnének :P annyi lehetne a visszatartó erő, hogy ezek a bossok ott nem dobnának lootot, csak kaszabolnának, és ezt ki is írná a szerver, hogy senki ne áltassa magát :P amolyan teszt szerver feeling lenne az egész, mert durvábbnál durvább lények csatangolnának a depó előtt :P

látva ezeket a slime-okat, mindenképpen érdemes életben tartani a lángot, a meglepi csak jobb lehet :P
  • Shiwo
    szerintem a pk-sokat nem a nagyobb karikkal visszapk-zni, hanem az egész sga-val...attól nem fogják összesz@rni magukat, hogy bl-ezed őket, és esetleg nem viszik el lvl 100-as questekre.. s a statisztikák szerint esélyes, hogy el se jut odáig..meg van jópár köcsög magasszintü, aki az ilyen kis genyókat is elviszi akár, ha perkál (mintha lenne egy hírhedt guild, ami teli van qva magas szintü makrósokkal, kik bevállalnak ilyesmit)

abszolute nem vettem észre, hogy az sga-nak több, vagy akár annyi visszatartó ereje lenne, mint a régi blekklistnek, pedig a végefelé már annak se volt sok

szóval elítélhetsz, kirughatsz a pg-ből, de szerintem ha valaki köcsögösködik az emberrel, azt lehetőség szerint, ott, akkor visszakell szivatni, hogy tudja hol a helye, és javaslom bárkinek, hogyha valaki pk-zni akarja, az ha lehetősége van, pk-za a pk-zni próbáló egyént
  • Berselius
    Azt álmodtam valamilyen überbrutál lények megszálltak egy földalatti várost, ami erősen kazra emlékeztetett, és alig tudtam eljutni a depóig.
  • Kicsi Tibi
    Igen, de én sem szeretem mikor próbálnak PK-zni valakit.
  • CattiBrie
    A Te lüke viselkedésed, amikor szpemmelsz a PG channelre, mint állat.
    Azt nem szeretem.
    De szerintem, tudod.
  • Kicsi Tibi
  • CattiBrie
    Spammer on the Help channel