124119
-
#106935 hoppáré.. tibia.com nem elérhető.. -
#106934 400 -
#106933 ice rapier
szent sebzése szerintem egyiknek sincs, ami közelharci -
#106932 mond melliket :) -
Berselius #106931 Nyereményjáték
Idén is megrendezésre kerül a Nyereményjáték!
Mindössze annyit kell kitalálni, hogy hány új üzenet érkezik ebbe a fórumba mától kezdve Augusztus 20.-ig (eddig nem leszek gépközelben).
A díjakról még gondolkodom :)
Üdv:
Berselius -
Kicsi Tibi #106930 Javítom:D -
Berselius #106929 "Nagyon megéri próbálkozni Tibia lakosait megvédeni" Ebben egy kicsit sok a főnévi igenév :) -
Kicsi Tibi #106928 Tudom:D -
Kicsi Tibi #106927 Lol egy pár helyesírási hibát most vettem csak észre, ezekért elnézést kérek. -
#106926 serpernt sword - earth
poison dagger - poison
Ez egyik sem Holy, Fire, Energy vagy Ice. :P -
Kicsi Tibi #106925 Enchant nélküli nem nagyon jut eszembe csaka serpernt sword meg a poison dagger:) -
#106924 Milyen olyan melee fegyverek vannak, amelyeknek a sebzése Holy, Fire, Energy vagy Ice? Mint például a fire sword (fire) és a fire axe (fire). Van más is?
Most egy fire swordot tettem el a szatyromba a ghostok ellen. :) -
Kicsi Tibi #106923 Tessék Catti:) -
Kicsi Tibi #106922 Az ezen a héten megjelenő update betekintőben, szeretnénk téged informálni arról a sok változásról amit a mostani update hoz.
Először is a raidek változásai. Például, a Horned Fox és Demodras úgy döntöttek változtatnaka viselkedésükön egy kicsit. Mostantól különböző területeken is találkozhatsz velük szóval óvatosan!
Ezen kívül mostantól 2 új esemény részese lehetsz. Már rögtön AugusztusbanJean Pierre segéde lehetsz, aki egy igazi szakács. Ha érdemes vagy rá, akkor megosztja veled legféltettebb receptjeit. Olyan ételeket tud készíteni amikről eddig csak álmodoztál. Ha megeszed ezeket a különleges ételeket, azok érdekes hatásait fogod tapasztalni. Olyan csodálatosak hogy egy évben egyszer főzheted meg őket, ha végigcsináltad a (segédidőt.?)
Például ez egyik étel megnöveli a muszklijaidat, így a harci képességeidet(fizikai) is megnöveli ideiglenesen. Egy másik étel rögtön visszatölti az összes manádat. Azért nem kell aggódnod hogy elfelejted a recepteket mert Jean Pierre ad neked egy szakácskönyvet. Jean Pierre a következő évben visszatér hogy frissíthesd a főzési tudományod, és megfőzhesd újra ezeket a csodálatos ételeket.
Miközben egyedül is megcsinálhatod ezt a feladatot, a másik eseményhez már a többi játékos segítsége kell. Novemberben, mikor a tél már a küszöbön van, sötét árnyékok fenyegetik Tibia földjét. Gonosz démoni lények bújnak meg a sarokban, készen a támadásra. A Fény az egyetlen fegyver amivel Tibia lakói megvédhetik magukat. Te és a barátaid megakadályozhatjátok ezen lények támadását, azáltal hogy 10 Fényt megpróbáltok 5 napig égve tartani. Hacsak 1 fény is kialszik akkor elbuktatok, és a Gonosz kitör Tibiára fél napig.
Viszont ha sikerrel jártok valami nagyszerű lesz a jutalmatok….Nagyon megéri próbálkozni Tibia lakosait megvédeni.
Néhányan talán emlékeznek a 2009 márciusi hátizsák szavazásra. A szavazás eredményének megfelelően, Tibiában új backpack kap helyet:a Crown Backpack ,a Demon Backpack és a Moon Backpack. Angus és Moritmer nagyon boldogok lesznek, hogy árulhatjáka Crown Backpack-et azoknak akik megcsinálták már az Explorer Society Questet. Ahhoz hogy a Demon és Moon Bacpack-et megszerezhesd nagyon nagy türelemmel kell lenned. Persze még kelleni fog hozzá egy jó adag szerencse hogy a Moon Backpack-et magadénak mondhasd.
Azonban ezen 3 hátizsákon kívül, még hozzáadtunk egy negyediket is ami az Orange Backpack és a hozzá tartozó Orange bag, mivel ezteket sok játékos kérte. Ezt a két cuccot mostantól Thaisban fogják árulni.
Az update után végre ki tudod majd nyitni a „Mysterious Package”-et amit a Secret Service Quest adott. Amit benne fogsz találni az még pár helyzetben jól jöhet….
Mind ezeken kívül, sok új amulett kerül a játékba. Ugyan úgy működnek majd, mint a Ston Skin Amulett csak ezzel ellentében, nem csupán a Death damage ellen fognak védelmet adni hanem a többi elem ellen is. Ez által jobban lehet majd bírni a nagyobb erejű elemi támadásokat is.
Továbbá, mivel nagyon sok varázsló megemlítette hogy problémája van a spell book-ok súlyával, ezért azok új anyagból fognak készüli, ezáltal könnyebbek lesznek, viszont semmivel sem gyengébbek.
Ezeken kívül, még hozzáadtuk egy új ablakot a chat panelhez, Server Log néven, mivel ezt sok játékos ajánlotta, mint fejlesztést. A rendes Default channel 2 részre lesz bontva. Továbbra is látni fogod a többi játékos által írt üzeneteket a defaul channelen, habár,a többi információ a Server Log channelen lesz látható. Ezek alatt azt értjük mint a legutóbbi bejelentkezés időpontja, a karaktered által elszenvedett sérülés, a karaktered és a summonjaid által okozott sérülés, és a szörnyek lootja.
A támogatott és kitüntetett rajongói oldalak adminjai és segítőik már belekóstolhattak az updatebe a Test Serveren, így további információt az általuk készített képek, esetleg videók adhatnak.
Reméljük élvezni fogod a változásokat.!
A Community Managerek
-
-
Kicsi Tibi #106920 Raideknél bevethenék:D -
Kicsi Tibi #106919 :DDDD -
#106918 És úgy néznek ki mint a wisp-ek. :)
Manát nem töltenek! :)
Volt 30 feletti gyógyi is. :) -
#106917 looooll
ezek 20 hp-t gyógyítanak :D -
#106916 09:45 You see a spirit of light.
Úgy néz ki, ma sikerült az essencék elkerülése. -
Kicsi Tibi #106915 Tele készítettem egy fordítást, ha esetleg megnéznéd szólj és elküldöm valahogy:p -
#106914 Határozottam egyetértek. -
Kicsi Tibi #106913 Neked jól jöna test szerver, legalább rájössz hogy a palád nem gyenge:) -
#106912 Medúza, Ő egyedül van. kép (a kép később le lesz törölve) -
#106911 Három behemót egy Catti (a kép később le lesz törölve) -
Kicsi Tibi #106910 Mondjuk ezzel a legújabbal talán elbírok. Mi a teendő?:p -
Kicsi Tibi #106909 Én nekem egy problémám van...nem tudok jól angolul, velem nem járnátok jól:p -
#106908 Taj: lehet hogy hazudtam és csak 3 behe volt. -
#106907 statsite™
tényleg örömmel venném, ha az angolul jól tudók bevállalnának pár cikkfordítást a tibia.hu főoldaláról :) -
#106906 én is, kb. délután ötkor :P -
#106905 Reportoltam ezt a bugot. :) -
#106904 22:03 You deal 457 damage to a medusa.
:) -
olattila #106903 21:42 You advanced to magic level 65.
Haladok :) -
#106902 Taj, látlak! :D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=23466268#post23466268 -
#106901 érdekesen néz ki a yalahari outfit az ajtóban állva..
a képen a jobb felső, ahogy most kinéz, és a jobb alsó, ahogy elvileg kikéne nézzen
-
#106900 http://spreadsheets.google.com/ccc?key=r-C-ltOenYtM_9MJ9Dlv7EA
Spellcastereknek ajánlom főleg..mutatja szintekre bontva, hogy melyik rúnát érdemes gyártani az adott szinten ha mlvl-t akarsz, vagy csak szimplán meg akarsz szabadulni a fölösleges soulpontjaidtól :-p Értelemszerüen minél nagyobb a mana/soul, annál több mlvl-t kapsz, tehát szintenként mindig a "legpirosabbat" érdemes gyártanod.
Kiderül belőle az is, hogy a HMM és GFB alázza az EXPLO-t mlvl szintjén, és hogy a legtöbb mlvl-t adó free-s runa, (igen, kapaszkodjatok meg -.-) a chameleon runa, a legjobb premis pedig a paralyze..igaz egyikre az összes nagy lény immu, a másik pedig SEMMIRE nem jó..
Kellemes mazsolázást, hamarosan ár/bpre lebontva is megcsinálom, ez csak 10 perces verzio :)
LINK. -
#106899 Szerintem megbarátkozom vele. :)
És köszönöm! :)
Én a "num -" ra raktam -
taj #106898 én [Insert] gombra raktam a nyilak mellé, a hangot nem tudom, hogy ki lehet-e küszöbölni, esetleg a hangerőszabályozó valamelyik sávját tudom ajánlani :P png-s kérdést így fejből nem is igazán értem, viszont ha nem jön be, akkor próbáld ki azt az UO izét, hátha jobb -
#106897 Aszta! Ez jól hangzik!
// Úgy látszik, png ügyben elmaradott vagyok. :(
Be lehet állítani 0-tól 9-ig.. asszem 6 volt a default. Akkor az lehet jó?
712 KB (6) vs. 1665 KB (0) -
#106896 Ja, meg nem lehet a print screen gombra tenni. :(