124119
  • Shiwo
    hát, mire hazaérek már jól bejáratjátok és tán túl is lesztek az első reseten :P
  • Husosfagyi
    up
  • CattiBrie
    holnap up

Jun 30 2009 - Tomorrow, this year's summer update will be launched. Therefore, all game servers and the website will be offline for approximately 5 hours, starting at 13:00 CEST.
  • CattiBrie
    Jöttem, láttam, visszamentem.
  • kiscipi
    The Crystal Caves :

• CattiBrie
    :):):)

Mati: menjünk kocsmázni. :D
    Köszönöm-ök! :)
  • Hammerlex1
    Bódig 5-dik szülinapot
  • Matias con Toth
    Created: Jun 24 2004, 10:55:56 CEST

hehe én vagyok az öregebb
  • taj
  • CattiBrie
    Created: Jun 30 2004, 15:08:41 CEST

:D
  • taj
    én sajnos már így is túlköltekeztem a nyárra a tervezethez képest, egyébként tetszik az ötlet, hogy zöld környezetben lenne, ott aludnánk, lehetne picit túrázni, bográcsozni/sütni
  • CattiBrie
    Kinek lenne kedve itt Tibia táborozni egyet?
    http://biatorbagy.hu/text/doc/hirdet/iharos2008.pdf

Szerintem bazi jó hely.
    Mondjuk egy péntek meg egy szombat éj.
  • CattiBrie
    Igen, az egy ess.
  • Hammerlex1
    hmm a végét nem láttam:) az elejéből leszűrtem a "szóval óvatossan" résznél
  • sandorlaci
    Én voltam pár questen Maarsella val, de elég normálisnak tűnt. Meg a Hell Patrol questeken is mindig ott van blokkernek.
  • Matias con Toth
    az utolsó The Inquisition Quest -en egy 100 -as knight azért halt meg mert lelépett a túlvégen lévő lépcsőn és ott volt egy hff és nyomott egy wewet és még valami másik atackot. és azt mondta a team killből aki utána lépet hogy 1500 + os sebzést kapot a wewből ő is, de nem tudott rajta segíteni mert rötgön össze esett a srác.
    Hit Points: 1565 << ennyi a hpja egy 100 as knightnek.
    persze a team killből a srác az nem 100 as volt hanem vagy 160 + os knight csak nem emlékszem ki volt.
    Szóval szerintem annyin múlot hogy nem haltatok meg hogy jó volt a széljárás.
  • taj
    nem hallottam róla sose rosszat, nekem sem volt vele gondom, de Dies Irae tag volt, emlékeim szerint :P
  • taj
    na, az az 1500-es maxig terjedő fire beam lehet az, ami nekem rémlik

ha még tényleg tud olyat, akkor viszont remélem érzitek, hogy nagyjából a szerencsén múlott, hogy haltok-e, de majd ha még jártok ilyen helyre, akkor látjátok, hogy kaptok-e ilyen sebzést, vagy túl keménynek találta a cip és kivette
  • CattiBrie
    Hát akkor logout :)

• Shiwo
    köff
  • CattiBrie
    Ja, kettőt öltem, semmit nem adtak. :)
  • CattiBrie
    Taj!

Maarsella milyen gyerek?
    Azon kívül, hogy 233 EK.
  • CattiBrie
    Ezt írta a site..
  • CattiBrie
    Ilyen tegnap is volt. :)
    Én mentem fel. :)
  • CattiBrie
    08:48 You lose 334 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter.
    08:49 You lose 261 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter.
    08:49 You lose 239 hitpoints due to an attack by a hellfire fighter.

:)
  • kiscipi
    Szerintem csak szerencsénk volt ugyanis a mai napig elég keményeket oda tudnak sózni. igaz nem tudom milyen volt anno...

Melee (0-520) Fire Beam (invisible) (392-1500) Est. Max. Damage: 2749 hp per turn
  • taj
    jah, még arra is emlékszem, hogy csináltam tibicamet, és ezzel a hellyel próbáltam ki utólag, milyen minőségű, ha gif formátumba mentek képeket :P csúnya lett :P

Krog pedig végig mondta, hogy szerinte húzzunk már goromáról :P
    a legjobb mégis az volt, amikor átállt lent 1 demon, akkor felmenekültek a shooterek, és ott is egy demon várta őket :P
  • taj
    ezt a képet mondjuk nem értem o.O

egy ilyen hff a poin 1000 fölöttieket tudott egy ütéssel bevinni, még én is kaptam ilyen sebzéseket, Ram is, a korai poi tibicameken is ilyenek vannak, Elias Weathersburn is mesélte, hogy 3 hff egy lev 200 lovagot előbb-utóbb padlóra küld (Burt Simsonnal, Podore-val és vele is megesett, állítólag arra sem volt ideje a 2-3 druidnak, hogy siot nyomjon rá), akár egy kör alatt is képesek 3500-es kombót összehozni, ha mind egyszerre viszik be a nagy sebzésüket, ehhez képest egyikőtök sem kapott 500-nál nagyobb sebzést a kép alapján, és gondolom túléltétek, ráadásul volt mellettük 3 fe + 2 fd

amikor a youtube-os videót mutatta valaki itt sg-n, hogy a spellcasterek tudják őket szólóban gyakni, akkor csak azt hittem, hogy megint csak a mellettük álló lovagnak jár a nagy pofonokból ezek szerint, de úgy néz ki, hogy vmi változás történt

Szerintem belém még 1200-at is ütött 1 db hff 1 ütéssel, és rendesen az is volt kiírva, hogy you lose 12xx hp, nem több támadásából adódott össze.

megfelezték/harmadolták a legkeményebb típusú sebzésüket?
  • CattiBrie
    Mysterious Package

Mysterious Package will give you a
    - Whacking Driller of Fate (from TBI)
    - Squeezing Gear of Girlpower (from CGB)
    - Sneaky Stabber of Eliteness (from AVIN)

A színekben van különbség..
    Igen, a CGB az rózsaszín! :D

Attributes: You may use it as rope, shovel, pick and machete.
  • CattiBrie
    Szintlépés

http://hu.tibia.hu/calculator/level

Ha a szintlépés rész megmondja a szintet, akkor megmondhatná a többi adatot is.
    Ha én egy user vagyok, akkor legyen már egyszer beírnom a szintemet, vagy az xp számát, hogy megkapjak minden információt, amit szeretnék, vagyis amit csak lehet.

Hirtetlen jött ötlet:
    - lehessen pontosan megadni, hogy mennyi a szintem - ezt úgy is tudja mindenki
    - lehessen megadni, hogy mennyi az xp // Tipp1: mivel a játékban vesszővel van elválasztva, így valószínűleg lesz sok user, aki szintén vesszővel fogja beírni -> szóközt, vesszőt, pontot, karaktert kiszedni a bevitt mezőből és úgy számolni vele.

Tipp2: A beviteli bező lehetne valamivel keskenyebb. Nekem most 8 karakter, ehhez hozzáadom a két vesszőt... szerintem 16 karakter szélesre kéne tervezni, hogy ennyi beleférjen, lásd kép.

Tipp3: Mivel a lény-es rész egy táblázat, az legyen táblázat, mármint legyen kerete. És a táblázatban a lények legyenek balra igazítva.

XP-ből megadható adatok:
    - szint
    - share min
    - share max
    - mennyi xp kell a következő szintig

XP-ből + kaszt-ból megadható adatok:
    - szint
    - share min
    - share max
    - max cap
    - max hp
    - max mana
    - mennyi xp kell a következő szintig

szintből megadható adatok:
    - share min
    - share max

szintből + kaszt-ból megadható adatok:
    - share min
    - share max
    - max cap
    - max hp
    - max mana

// Viszont a szintet egyszerűbb beírni, mint a xp-t.
    Mondjuk gondolok egy választókapcsolóra, hogy ha részletes infót szeretne megtudni a szintjéről és xp-t adott meg.. ami default szint-tel számol.

Csak elmélkedtem.. lehet hozzá költeni meg véleményezni..
  • Bexter
    shiwo adtam ajto jogot.
  • CattiBrie
    Ha megnézed a cikk végét...

Mellesleg
    Az "ezen kívül" szerintem egybe van: ezenkívül.

Bár gondolom Tibi nem tudja szerkeszteni.
  • CattiBrie
    És tudod is, hol vagy, ugye? :)
  • Hammerlex1
    Ezt a fordíttást Tibia.hu-n a Tibi csinálta az upról?Mert ha igen akkor totál rá vall a stílus is:)
  • taj

ez már emberesen néz ki :P
  • Shiwo
    nah, a jelek szerint én már nem nyerek tokent...
  • Czdano
    Ilyen tőlem reflexből kapja az ignoret, nem is érdemes végigolvasni mit ír..max adok neki 1 gp-t aztán kussoljon.
  • CattiBrie
    De égő! o0

:)
  • Son Ice
    ..nem tudom mit gondolnak amúgy. Ott állt vagy 10 percig mellettem, majd elém állt és nyomta a sódert. Lehet, hogy addigra fordította le polákról english-re, hogy: plis? :D
  • Son Ice
    azz...