124119
-
#107253 Régen, amikor én csináltam csak a tibia.hu-t, volt benne egy olyan rész, ahol emberkék segíthettek a tartalmi fejlesztésben. Ez mivel egy bárki-írhat-oda rész volt, így megjelentek más Tibiás Vérpistikék és az alábbi kommenteket írogatták. Elmentettem mindent. Most megosztom Veletek.
Lehet, kicsit hosszú, de ez az összes komment. Ezeket később töröltem és megszüntettem ezt az irkálós lehetőséget.
--------------------------------------------------------------------
2006.08.08 - 10:43
Hiftu
Ötletek:
Gondolom illusztrációs képekkel még fel fogod tölteni az oldalakat.
Érdemes az egyes helyekhez (pl: NPC-k) hozzárakni a tibianews-os térkép linket. (ott megtalálhatja.) Hatalmas segítség kezdőknek.
2006.08.08 - 19:52
Luciusz
Szia, ha bármi vel segithetek akkor leginkább forditásban,quest megszerzése/leirása és Loot index. Kérdes halenne vagyok ingame :)
Továbi jó napot kivánok.
2006.08.14 - 13:05
Catti
Néhány tipp és ötlet, ha nem tudsz hogy segíteni:
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=guide&id=tips
Tippekhez lehet bármilyen saját ötlet, amit oda szívesen betennél.
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=vocation
A tibia.erig.net-től lehente bővíteni az egyes kasztok leírását.
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=quest
Nem tervezem, hogy minden kvesztől lesz leírás az odalon. Ám a most meglévő leírást esetleg lehetne bővíteni.
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=map
Minden városról kéne pofás leírás.
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=glossary
Ezt is bármikor lehet bővíteni.
http://tibia.dyno.hu/index.php?menuid=useful&id=links
Itt minden linkhez kell madj képet csinálni az adott oldalról. Majd kell gyűjteni a fontosabb aloldalakról linkeket. Például a tibia.com-on a pricelist fórum linkje, a magyar guildek linkje.
Köszi!
Catti
2006.09.05 - 17:02
Czdano
hiho questekben tudok segiteni szivesen elnézek arra amerre pár egyszerübb quest van képekkel együtt megcsinálnám vmikor!
2006.09.25 - 09:24
Anubis Woman
Hello
En erdelyben lakok es en vagyok a leg nagyob erdelyben
2006.10.03 - 19:21
Grrr
Menyi idö kell h megcsináljátok az oldalt ??? mert kb 1 honapja várok !!!!
2006.10.05 - 08:00
Catti
:DDD
2006.10.05 - 18:03
Mesiahh
Hello!
Szerintetek nem lenne elonyos ha a tibia.com ezt az oldalt hivatalos tibia fan sitenak venne? szoval bekerulnetek a hivatalos fansitek koze? :P
Szerintem jo volna :)
2006.10.05 - 18:40
Erdely
Anubis Woman, direkt csinaltam egy chart Aldorara, es szoltam hozzad, es nem valaszoltal... szoval nem hiszem, hogy te lennel :)
2006.10.05 - 19:32
Erdely
Anubis Woman, direkt csinaltam egy chart Aldorara, es szoltam hozzad, es nem valaszoltal... szoval nem hiszem, hogy te lennel :)
2006.10.06 - 13:02
Catti
Ez nem fórum és nem cset. A kommentek törölve lesznek.
Van a linkeknél külön fórum, tessék oda írni!
Kösz!
Catti
2006.10.06 - 23:22
Mesiahh
Catti... te is csak arra tudsz válaszolni... az én commentem nem is olvastad? az egy javaslat... nah mind1... töröld ezt is, mert felesleges comment... "komment" wow :P
2006.10.07 - 11:02
Catti
Szia Mesiahh!
Dehogynem, csak ide mit reagáljak rá, ha már egyszer megbeszéltük, hogy ez nem cset/fórum...
Egyébként jó volna fanszájtnak lenni, ha egyszer elkészülne a tibiahu, csak nincs aki csinálja, mert suli van...
De ha majd kedves "Grrr" fizet érte, akkor a tibia.hu fontosabb lesz a sulinál és nem csak egy hobbi szájtnak fogom tekinteni.
Mesiahh! Gyere fórumozni sg-re!
Catti
2006.11.21 - 13:38
Szakacs RObert
a cucokat kiteni es kabe mennyibe kerulnek
2006.11.21 - 13:38
Szakacs RObert
a cucokat kiteni es kabe mennyibe kerulnek
2006.12.11 - 21:46
Catti
A fórumon van pár gyakran frissülő link..
2006.12.12 - 17:58
Kapelka
hi magyar jatekosok valaki nincs venoreban???
2006.12.13 - 09:01
Catti
Szia Kapelka!
Melyik szerveren?
Gyere fórmra.
Catti
2006.12.14 - 21:34
Nowacki Krisztián
Helo
Én tibiázok elég rég óta asszem tudnék segíteni nektek pár haverral és tesóval a honlap fejlesztésében.Nekem több bábum is van és tapasztalt tibiások vagyunk.A tibia felirat mellé sztem ki lehetne írni xanterát is hiszen ott is jáccik egy jó pár magyar.pl. mi is ott jáccunk. de akadnak még magyarok. e-mail címem :[email protected]
jahm... és még egy csináljatok ti is cart xanterán
2006.12.16 - 09:59
kapelka
en titanian bocsi hogy venoret irtamhülye vok
2006.12.16 - 15:32
Kapelka
mér jelentkeztem forumra majd megnezitek :D
2006.12.28 - 01:51
Bexter
xantera messze van.
Nálatok hogyé adják a rumot?
--== Sorry Catti ===--
2006.12.29 - 12:06
ombré
Én is xanterán jáccok jo ötlet lenne kiírni oda xanterát is :P.Amúgy ilyen nagyon a nehezetekre esik kiírni ? =(
2006.12.29 - 12:09
Nowa
Hell
Vazz secura az egy fostalicska még pk-zni sem lehet............
2006.12.29 - 12:12
Nowa
Jahm.. ha valamiben tudok segíteni szerintem az a fordítár Lengyel magyar ,magyar lengyel.questek gombot csinálhatnátok én pedig print screenekkel végig meek azt térképet is csinálhatok hozzá.az nagy segítség a kezdők számára.
byebye
2006.12.29 - 16:32
Kacska
Én is xanterán jáccok, és ismerek több magyar játékost is aki szintén xanterán jáccik.Sztem sem ártana kiírni secura mellé.
2006.12.29 - 17:12
Kardos
Én is xanterán játszok szóval jó lenne kiírni secura mellé. És ha kell valamit saegíteni akkor segítek.
2006.12.30 - 10:51
Kardos
Má egy ideje nézem a honlapot de nem naon fejlődik én meg ár haverom tudtánk segíteni egy pofás honlap összehozásában. Ha tudunk segíteni akkor erre az e-mail címre lehet küldeni e-mail-t.
bye bye
2007.01.01 - 20:39
Kardos
figy mán jó lenne ha írnátok hogy mit lehet segíteni
[email protected]
2007.01.10 - 15:55
mitter of nebula
adriano123
2007.01.14 - 18:49
Kardos
Figyu má atom csirák vagytok itt egy link 2 nap alatt hoztuk öszze oszt baszod 8szor több info van rajta mint ezen a fostalicskán pedig még a milyénk sincs kész de a napokban befejezzük szeva :P
http://www.tibia.tvn.hu
2007.01.14 - 18:49
Kardos
Figyu má atom csirák vagytok itt egy link 2 nap alatt hoztuk öszze oszt baszod 8szor több info van rajta mint ezen a fostalicskán pedig még a milyénk sincs kész de a napokban befejezzük szeva :P
http://www.tibia.tvn.hu
2007.01.14 - 22:17
Gumoka
Kapélka (Kapél ) te ütödött fasz látszik , hogy Norbival nem sok mindent montunk el nekd mindenesetre újbólkezdtem a Tibiát .
Dark Mumus néven ugyszint a Titania szerveren.
Catti az oldal jó sok sikert a javitásokhoz és szerettettel várunk a Titánia szerveren 5-6-an a gengből.Mindenki Budais ^^ csak én vagyok egyedül övegeses de mindeggy!
Üdv.:Tomek (msn:darktommky [kukac] freemail.hu) ..aki akar vegyen fel :)
--------------------------------------------------------------------
Itt a végén van egy e-mail cím, amit módosítottam a szövegben. A többi az eredeti. :) -
marton350 #107252 ezt az oldalt ki csinálta?
nemtom miért kell beszólnia ,amikor az ő oldalán van 1 főoldal meg 1 szem gyönyörű hír ^^ Akármire kattint az ember ,csak annyi jön be h tartalom. -
#107251 És akkor a Slime legyen Slejm? :D -
taj #107250 tudom :P
egyébként érdemes lenne a wikiás leírásokat mergelni a tibia.comossal az egyes lényekről, mert ugye az a konkrétabb/hasznosabb :P
ha lenne még zs-m, akkor biztos azon gondolkoznék, hogy a site népszerűsítésére fordítsam valahogyan, ha már nagyjából megfelel egy fansite követelményeinek :P
fórumra elég lenne kiírni, hogy az első 100, aki feltölti a loggolás kezdete óta történt szintlépéseit, és 50%-ban képekkel is alá tudja támasztani, az kap 10k-t vagy vmi ilyesmi :P a linket meg kérje bármelyik pg-stől :P és a képeket 10 megáig küldje a [email protected], többet nem fogadunk stb.
-
Noodlee #107249 Megyek egy kört a melóhelyen, lássák, hogy "dolgozom" :D -
Noodlee #107248 Mint ahogy Tele is írta, dobna az oldal értékén. Meg ha már a magyar rajongói oldalon is fent van az infó, napra készen, akkor minek nézegetnék azt az oldalt, ha a magyart is lehetne. -
#107247 nem szeretném az embereket elvinni a tibia.hu-ról, ha már ott vannak. wiki tartalmat már most is használok, például a lényeket onnan gyűjtöm ki automatikusan, és ezzel ellenőrzöm a levelup megadásakor, hogy létezőt írjon be a kedves juzer -
Noodlee #107246 Beleolvasgattam a szpemmelésekbe, amik a kommentben voltak. Mennyi buta tenyeres-talpas 12 éves hülyegyerek irogatott oda :) -
#107245 De ha megvan ott, minek ide? -
Noodlee #107244 -
Noodlee #107243 Szerintem is jó volna, ha a tárgyakról is lenne infó, mint pl. a wiki.
Nem lehet valahogy "átlinkelni" az infókat róla? Persze feltüntetve, hogy a wiki tartalma. -
#107242 Nem néztem. Mivel most írtál, így most gondolom h vagy itt. :)
Akkor megpróbálom újra..
Köszi! -
Noodlee #107241 Kitöröltem, mivel kérted, hogy töröljem ki.
Igaz az még tegnap volt :P -
#107240 Kéne ilyen Csip kliens. .) -
#107239 Kitörölted, amit írtam?
Csak mert betenném még egyszer akkor. :) -
ilyet sem láttam még, 4 kari online egy accon :D -
Noodlee #107237 Írtam neki egy kommentet a fő oldalára. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fogja törölni amit írtam :P -
#107236 a tartalom alakul, Shiwo összeszedett pár embert, hogy a tibia.com libraryban levő lényleírásokat lefordítsák, és ez csak egy példa, de például a teljes régi tibiahu anyagát át lehetne venni, az is megdobná az oldal értékét. a gond három dologgal van: idő idő és idő, ami a háttérrendszer lefejlesztésével töltök -
taj #107235 Én nem tudtam, mire számítsak, a wikia leírása alapján picit tartottam tőle, hogy kettéhasít, szóval szinte minden körben gyógyítottam, biztos ami biztos :P viszont én sem emlékszem 800-nál nagyobb ütésekre, 758 rémlik max, de igazából lehetett nagyobb, csak nem emlékszem már.
A lényeg, hogy nem tűnt életveszélyesnek, de a tiszteletet azt megadnám legközelebb is, és csókolommal köszönnék, mert nagyokat ütött, azt meg kell adni :P
Amitől utólag félnék, hogy jön közben egy destroyer is, ami üt + lő + a jugger, az már elég kemény lenne :P -
taj #107234 az, hogy támogatott, amikor be akartam dőlni a bokorba, nem kihasználás, mert ki voltam ütve, és nem zavart volna, ha bedőlök, legalább előbb tudtam volna elaludni :P -
taj #107233 a stat része azért jó, mert a szintlépés és halálkövetés egyedivé teszi a tibia.hu-t, ilyet más oldalon még nem láttam
viszont mindenképpen kell majd hasznos tartalmat/leírásokat is feltölteni, de ennek a legyártása szerintem nem az oldal fejlesztőinek a feladata lenne (mármint az övék, mert ők kapnak majd free prémit :P), de akkor sose készül el a tibia.hu olyannak, hogy abból hivatalos fansite legyen, szóval érdemes lenne pl. elővenni Shaman régi rooki segítségét, és annak a mintájára a mai rookkal csinálni egy hasonlót, mainlanden az elinduláshoz pedig szintén kéne vmi hasonló, thaisra az is meg volt csinálva anno
kérdés, hogy ki vállalja... -
#107232 csak idő kérdése, mint szinte minden a tibiahuval kacsolatban -
#107231 Engem anno 7.4ben tibia.hu segített. Ott találtam meg az sg fórumot, nem bánnám ha olyan leírásokat táblázatokat csinálnátok mert szerintem hasznosabb egy kezdőnek, mint a szerverstatisztika -
#107230 Taj új topikja :D
-
#107229 Elcsesztem, valaki törölné? Mondjuk Zak itt vagy? -
kiscipi #107227 Asszem olyan 800 körül volt a legnagyobb ütése egyszer kaptam 1000+os combót, de nagyon jó volt. Főleg mikor az elsőt akartam kicsalogatni és már nem tom menyi destroyert nightmaret kivittem mire a terem legvégében megláttam a ,,nagy zöld szörnyet,, amúgy sokkal durvábbra számítottam, de lehet megint csak szerencsénk volt :) -
#107226 ja, és titania-n van a karija -
#107225 a referereket látom, igen -
#107224 azóta guardia is benn van ~1 hónapja, idővel a többi pvp is figyelve lesz -
taj #107223 egyébként igaza van (a saját szempontjából)
valszeg nem vágja az angolt, és bármennyire is nem volt up to date az a sok leírás a magyar honlapon, a wikit nem neki találták ki, ha neki a fansite = funside, szóval előfordulhat, hogy még mindig az a szöveg segített neki a legtöbbet, amit anno Shamanék írtak :P
szóval szerintem ne bunkózzunk vele, neki valószínűleg tényleg hasznavehetetlen a statisztika rész, ha pl. nem is Securán játszik (nem néztem) -
#107222 magyar Tibiások a Secura szerveren(Hírekkel)
http://hu.www.tibia.hu/ hümm
Figyelted, ki hogyan talál az oldalra? -
#107221 Én ismerem - azt hiszem. -
taj #107220 gratula! :)
mennyire tűnt keménynek? -
olattila #107219
Itt a masodik Juger :D
http://kephost.com/images/606_Jugernauth.JPG
Itt az elso igaz sokat nem lehet latni de jobban latszik a kep mint amit az elobb beszurtam :P
-
#107218 Nem de már nem is akarok ^^ -
#107217 erről tudtok valamit? (csak erős idegzettel :D)
http://tibiahun.gportal.hu/ -
#107216 sokat nem látni -
kiscipi #107215 Blokkoltam Juggert -
olattila #107214 -
#107213 új magyar hír a tibia.hu-n!
http://hu.tibia.hu/news/46/8-50-es_nagy_frissites
thx to Shiwo