Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig csak az egyszemélyes seregünket küldjük minden ilyen helyre:
Az se baj, ha már vén csataló, és a pacemakere nem bírja a tempót 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
azért egyedül még kevés vagyok oda. Ezért is írtam,hogy 4-5 ember. kell egy nagy blokker mittomén olyan 144+-os (nemtom tudod -e mire gondolok),s akkor mehet a dolog :-pp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
szívesen néznék egy lev 100-as druid szintlépõs videót bonedragon szóló közben, ha érted a célzást 😛 így megmutizhatnád a rövidebb utat befelé IS 😛
Így sokkal egyszerübb ott gyanki,s azóta elég sokan járnak oda. 4-5 highlevel össeáll,s gyaknak valamelyik trónszoba felé.
Pl az utolsó elõtt tûz annyit sebez, hogy HP-d + Manád. 😊
a rövidített útról nem tudok semmit, mesélj 😛
Ráadásul aki POI-n akar hentelni már ezt végig sem kell csinálnia,jó sokan gyaknak ott köszönhetõen a rövidített útnak a leguccsó update-ben.
(láttam tibicamet, ahol a lovag azt hitte, hogy ez rá nem vonatkozik:
200 damage, 400 damage, 800 damage, gyógyi, 1600 damage, gyógyi, a következõ mezõn pedig (3200-nál) elpilledt 😛 és mintha nem az utolsó mezõn halt volna meg...ki van ez találva szerintem, hogy egyedül ne sikerüljön kinyitni)
Más is át tud menni a tûzön,max többet sebez rajta,nem?
De mind1.
Egyébként amit cipi linkelt abban sztem, nincs 5 hf,csak egyesével öli,vagy nemtom,de csak az elejéz náztem meg.
Én jópár camot láttam ahol összeszed 4-5-öt a csóka,s tolja neki avalanche-ot,ethernal wintert,stb.
newcomer_background.jpg
azt gondoltad, hogy elment poit szólózni, és egyedül eljutott addig az ajtóig, majd onnan is még lazán elment a tp szobába? 😄
youtube-ra is fölrakták azt a filmet, de az nagy kammer volt 😛
eh,filmrõl jut eszembe, elfelejtettem megnézni a youtube-os 5 hff gyakó spellcaster videót, amit cipi linkelt
meg aza 200002 es hiba vagy mi😞
bakker nem tudom mi van😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
igaz már nem is kell de akor is
ja a cuccaidat is ugymond bukod amig nem leszel premi mert ami a házadban volt az most ank depoban van😊
\'Eccer élünk....
na meg ahoz is nagyon észnél kell lenni és nagyon kell tudni hogy mikor hova klikkel az ember😊
szóval azért elég necces a dolog😊
szerintem egy ilyen helyzetben az a legkisseb gondja az embernek hoyg tüzben sétál😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
De azt igen,hogy ugye elsõ POI-s balfékoskodás illetve ha jól tom a blokker lev 200 körüli csóka meg is halt ott óta nincsennek igazán gondok.
A csapatok elég rutinnal tolják a questet,s nem igazán hal senki.
Nem tudom, hogy vágod-e, mire gondolok, de van egy hely, ahol csak 1 ember jut be egy terembe (a 7 teleport elõtti folyosóra) és csak egy kapcsolóval tud beengedni új embert, viszont a kapcsoló mindig tele van tûzzel, mert a HFF-ek mindehova tüzet raknak, ahogy vonulnak. Szóval a lényeg, hogy kell vmi destroy field szerû rúnát használnod, hogy eltüntesd a tüzet, majd meg kell húzni a kapcsolót, és eközben gyógyítani sem árt, mert 3 HFF szétszed még egy lev 200-as lovagot is (egy kör alatt is akár). Belém is többször nyomott 1000 fölötti egyszeri damaget POI-n 1 HFF, ha rádmászik 3, akkor az 3000+ damage tud lenni. Mondjuk ehhez a fajta damagehez talán melletted kell állnia, erre már nem emlékszem, de nincs olyan sok helyed futtatni õket szerintem, mert elõtted a teleport szoba tele van lényekkel, mögötted meg zsákutca van magic wallal.
fagyi kiirtotta mindet ami az elkövetkezendõ 2 honapra volt rendelve😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Természetesen beblokkolni nem tudna 5-õt egy spellcaster.
Szerintem Ramot kellene! Egybõl két szinttel közelebb jutnánk hozzá mind 😄
Zöldben hányinger volt, az tuti.
Most találtam valami kékest, de ez sem biztos hogy marad.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
karalábé kellene, de egyszerûbbnek tûnik a foxi.
Bekempelem a druidommal, és megpróbálom pénzzé tenni/elcserélni karfiolgyökérre 😊
Ha pedig összejönne esetleg harmdszor is, akkor ki tudnám próbálni élesben is azt a taktikát, amivel tesz szerveren kb 1 óra alatt lehet 40%-ot lépni.
20 bp fluid, 500 csillag, és a ratba is assassin star megy <#hehe>#hehe>
00:06 Erayo: Thanks. That's it, you're done. Good job, Husosfagyi. I keep my promise. Here's my old assassin head piece.
00:11 Atrad: I see you brought my stuff. Good. I'll keep my promise: Here's a katana in return.
ram, utazo jack, omnii, hokuszpok, zak? õk se túl aktívak 😄