124119
  • maerlyn
    a héten megoldom a dinamikus cikkezést is, akkor felkerül. normális backendre kicsit többet kell várni, mert azt utálom csinálni :D
  • CattiBrie
    :):):)
  • Son Ice
    Harry Botter and an Unofficial Software
  • Son Ice
    Sok botter... :P
  • olattila
    hogy hogy mas? en Mas vagyok nem olyan vagyok mint barki mas? Hmm vigyazz magadra :)
  • CattiBrie
    Nem kell felvágni, más is kapott ilyet! :))
  • Son Ice
    kék privi:
    11:57 Black List Secura [1]: Dear Player, Our Prevention System has detected illegal version of your Tibia Client. Your account will be added to Tibia Blacklist on page: www.Tibia.[censured].com Reason: Break Tibia Rule #eb2a - using unofficial software. Please go on blacklist site.
  • CattiBrie
    Én amúgy egyelőre a cikkemet várom az oldalba statikusan. :]

Mondjuk akár én is megcsinálom.. belebaltázhatok egy Catti boxot a főoldalba.. a nyúbik még a bankot sem tudják használni.. ezért tartanám fontosnak ilyen és hasonló cikkek írását.. főleg csak magyarul, hiszen angolul fent van tényleg minden wikián.. én ilyet szeretnék csinálni.. hasznosat..
  • CattiBrie
    Biztos a fejléc tetszik nekik! :D
  • CattiBrie
    :):):):):):)

[büszke]
  • maerlyn
    a neve ismerős, de nem tudom, hogy azért-e, mert haver, vagy mert nagyon utáljuk
  • maerlyn
    ja igen, Catti!

Rejana ezzel kezdi az első válaszlevelét:

"thanks a lot for your application. I have looked at your site, and think it has a nice graphical design."

:)
  • maerlyn
    folyamatban van a több szerverre kiterjesztés, a következő pár napban fog Harmonia bekerülni. tárhely kérdése az egész, perpill (két szerverrel) bő egymillió rekordot kezel már most az adatbázis, ebből a levelhistory ~945k. az eredeti terv az volt, hogy amíg a kari megvan, ezek sem törlődnek, de ezt lehet, hogy át kell gondolnom, illetve elkezdtem utánaolvasgatni, mit tud a mysql, hol kezd el érezhetően lassulni - ennek függvényében az adatbázist is lehet, hogy át kell tervezni.

főleg a banok miatt fontos, hogy minden karit át tudjak nézni legalább hetente egyszer. jelenleg óránként 2100-at frissítek, ennyivel általában végez 40 percen belül, de volt már másfél óra is - attól függ, mikor bannol a tibia.com, mert az sokat lassít :)

átnéztem a statban, hogy milyen oldalakat lesett meg Rejana a döntés meghozatalakor, alig párat - kb. ami a főoldalról ki volt linkelve. kértem, hogy kicsit bővebben magyarázza el, mi nem tetszett neki, és kicsit félrenézte az oldalt: azt hitte, hogy ez csak a csíterekről szól, és alapvetően nem szeretik az ilyen listákat, szóval egy csak erről szóló oldalt nem támogatnak. folyamatban van a válaszlevél írása, csak megvárnám vele, míg 38 fok alá megy a lázam.
  • CattiBrie
    Ram: Serby Téged akar.

Serby, 20 éves, romániai román

Szeretne bekerülni a guildba.
    Majd lehet, másokat is megkeres a guildből...
  • taj
    jó hétvégét mindenkinek, és vasárnapra boldog névnapot kívánok ZAK(ariás) :DDD (ha Firi megfeledkezne róla :P)
  • taj
    nem tudom, nem néztem, annyira nem érdekel :D
  • CattiBrie
    Hát nem tudom. Kicsit nagyobb a különbség, mint az utánalévőknél..
  • CattiBrie
    Ha valaki tud olyat, aki venne e-speart 150/db áron, azt szóljon nekem, köszi!
  • taj
    túl jó vagy éppen reális?

sokat gyakott assassin starral
  • CattiBrie
    Szerintem elég jó.
  • taj
    én ilyet nem mondtam :P

fogalmam sincs, geonál nem láttam soha, nem tudok róla, hogy tréningezett-e valaha, gyakni pedig kemény lényeket járt (quarák, serpent spawnok, hydrák stb.), és úgy vettem észre, hogy szeretett olyan helyen gyakni, ahol nem nagyon zargatták(deep banuta, calassa), nem szeretett spawnra várni :P

ha csalt is, a szintjéből adódóan nyilván elég jó distance fightingja lenne
  • CattiBrie
    Akkor az Eldeus karakter is botolva lett tolva? Mármint mondjuk a skilljei?
  • taj
    rendes, gazdag, facér, korban illik hozzád, fényképet pedig találsz a cuetara army myspace oldalán :P

bottal sokat játszadozott az elején, gondolom most már nem nagyon erőlteti, de húzott fel karikat bottal, amiket aztán ingame aranyért eladott (lev 65 lovag 85/85 skillel 1kk-ért, sorci karis accountja is volt talán, amit eladott)

ő használja a demon legset
  • CattiBrie
    Akartam kérdezni: Eldeus-ról mit tudsz?
  • taj
    nem spammeltetek vmi sokat ebben a 3 napban
  • taj
    viszont ha kiterjesztenéd több szerverre, akkor nem bírná a tárhely/sávszél/szerver?

konkrétan mi nem tetszik nekik a cheater adatbázissal kapcsolatban? a léte vagy a megvalósítás?
  • taj
    majd belép a Pampers guildba :P
    aztán ha felnő, kér egy namelockot, és műanyag pelenka helyett a gumióvszert fogja népszerűsíteni :P
  • CattiBrie
    10:19 You see Pelus Knight (Level 13). He is a knight.

:D
  • Moszuke
    Már megoldottam a problémáját.
  • CattiBrie
    Lex: Kell 2 vice a guildedbe...
  • CattiBrie
    10:44 Catti-bia [149]: na most érezni a sulit :):)
    11:48 Catti-bia [149]: :)

Szpem áradat. :D
  • CattiBrie
    Üres a VIP-em! :D
  • CattiBrie
    Csak a Promoted Fansite-ok és a Supported Fansite-ok vannak fent.
  • Noodlee
    Én nem találtam a com oldalom a magyar oldalt
  • Noodlee
    Igen, volt. Valami PvP-s szerver asszem.
  • CattiBrie
    Ja.. bocsánat.. el vagyok maradva. :)

• maerlyn
    már most is fansite vagyunk, ezzel nincs gond - most a supported státuszért jelentkeztem, később ebből lehetnénk promoted, de ahogy nézem, az még nagyon messzi van
  • CattiBrie
    Kezdetnek nem elég a fansite?
  • Husosfagyi
    lehet - a lényeg a "supported"-en van.
  • CattiBrie
    Akkor is mintha lett volna olyan fansite..