Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nehéz megfejteni a trükköt, mert nincs azonnali visszajelzés, mint egy punkbusternél, ahol kapásból lebuksz, ha játszani akarsz vmi cheattel...és lehet, hogy ilyen egyszerû trükkre nem is gondolt a cheat írója 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
és mivel nem is törlik õket kapásból, ezért tesznek rá, hogy bannolják õket, mert iszonyat sokat tudnak fejlõdni, mielõtt jön a ban-hammer...
megy a counter-strike, a háttérben fejlõdik a kari, max egy hónapig nem megy a háttérben a tibia a CS mellett, ha elkapják...
s nem is izgul annyira a kariért, mert nem "dolgozott" érte, viszont mikor lejár a ban, akkor már izgalmas, nagy lényeket gyakhat
1 hónapnál kevesebb idõ alatt szoktak felhúzni lev 100-ra karikat manapság (Adik Hunter egy jó securai példa), ha 1 hónapos intervallumokban bannol a cip, akkor lev 100-as karid lesz legalább, mire elkapnak, 1 hónapig nem tibiázhatsz, 2 hónap után van egy lev 100-as karid...vagy nem a szintre gyúrsz, hanem skillekre, és akkor van egy kisebb, de bivalyerõs karid, ami gyorsan fejlõdik, állítólag 2 hét csalással lehet 80/80-as skillû lovagot csinálni, 2 hétre bevágod a teknõsökhöz a karit, és rendben is vagy, jöhet a ban, már ha jön egyáltalán, mert nem mernek mindenkit egyszerre bannolni, franc tudja mikor akadsz fent a szûrõn... (mármint nem te, hanem egy csaló)
Azért nem hiszem, hogy vesznek új prémet minden bannolás után, hacsak nem apránként fizetnek elõ, így nem buknak olyan nagyot.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Amúgy nem értitek a lényegét szerintem... mindig is lesznek botolók és soha nem fogja érdekelni õket, ha bannolják õket. Indítanak új karaktert kicsit talán komolyabb bot programmal. Amúgy nagyon egyszerû. Végy egy (vagy több) frees karaktert, irány Bot City... minden hent után a lootot illetve a pénzt küldd el a premis karakterednek. Így jut is, marad is. Sok kicsi sokra megy. 😊
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
vajon, túl nagy veszteség lenne nekik, ha bannolnák az összeset egyszerre?
gondolom igen...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
<#banplz>#banplz>
Még hogy 1.5 évvel ez elötti kép 😛
A két retardált... akarom mondani retired egybõl kiszúrja, hogy nincs is mit kiszúrni 😊
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
másfél éve hol használtam én még great hp potit 😊)
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
mert azzal nem tudok szolgálni 😛
szerintem nagyon
omniinak van talán egy 😛
gyakrabban találsz ilyen vámpír bossokat otthon, mint komolyabb bossokat, de ahhoz ugye folyamatosan csekkolni kell, és le is kell verni õket
http://bexter.hu Szép Fényeket!
pedig másfél éve még játszottam 😛
egy és negyed éve nem tolom, ha jól számolok
Az igaz, hogy nekem az utolsó Tibiás emlékeim is kb 1.5 évesek, így semmi váltosás nincs számomra.
ha jolmegnezem tenleg latszik hogy 1,5 eves kep 😛
<#nevetes1>#nevetes1>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
cip kitalálta a tutit, hogy ne is érdekeljen senkit 😛
"majd az automata bannoló rendszer"
Dies Irae guild tagjai írták, hogy "100% sure", hogy nem nagyon mûködik ez az automata rendszer, gondolom személyes tapasztalat 😛
Már tegnap du. is ott állt, és ma reggel is.
Botozik vagy mi?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Last login: Apr 01 2009, 09:26:38 CEST
Egy napja nyomja a spelleket kazban.
Dúrva, hogy egy tök forgalmas helyen csinálja, és senkit nem érdekel, pedig még free acc is 😞