Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk ha megfejti a trükköt a cheat írója, akkor ezt elég egyszerû kiszûrni 😄
bár nehéz megfejteni a trükköt, mert nincs azonnali visszajelzés, mint egy punkbusternél, ahol kapásból lebuksz, ha játszani akarsz vmi cheattel...és lehet, hogy ilyen egyszerû trükkre nem is gondolt a cheat írója 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

senki = ram 😛

ha még nem történt meg, és lendületben vagy, akkor huma, krog, uwel, ram, utazo jack, omnii, womido is mehetne retarded kategóriába 😛

CattiBrie
Vice vagy.. akkor tudod te is, nem?

[/spam]™

Heu druidáját, és Krapi paláját, ill Senkifia karit (nem tudom kié) tegye át az illetékes másik rankba plz.

maerlyn
ezt csak cipék tudják, belsõ fórumokon sincsen róla info

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Arcor
A tibiás pályafutásomra gondoltam. Amióta kezdtem elsõ level 100-as kari 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

nem Goddem 2003-as? Arcor is?

Arcor
Nekem 6 évig tartott a 100 😄

Lehet, hogy a varázslások közötti idõt nézik. Nem hiszem, hogy a bot program random varázsolgat. Szerintem a manát figyeli, illetve bizonyos idõ közönként nyomja el a spellt.

engem az zavar, hogy a szabályokban egyértelmûen benne volt/van, hogy pl. a gm-ek nem csak bannolással büntethetnek, hanem vissza is vehetnek dolgokat (skill reduction és hasonlók, de már nem tudom, hogy ez mennyire volt konkrétan leírva, talán csak én gondoltam tovább, de biztosan volt vmi ilyesmi régen), és egyetlen esetrõl sem tudok, amikor elkaptak vkit, hogy macro tréningezik, és levontak tõle 10 skillt, vagy cavebotért 10 szintet...

és mivel nem is törlik õket kapásból, ezért tesznek rá, hogy bannolják õket, mert iszonyat sokat tudnak fejlõdni, mielõtt jön a ban-hammer...
megy a counter-strike, a háttérben fejlõdik a kari, max egy hónapig nem megy a háttérben a tibia a CS mellett, ha elkapják...
s nem is izgul annyira a kariért, mert nem "dolgozott" érte, viszont mikor lejár a ban, akkor már izgalmas, nagy lényeket gyakhat

1 hónapnál kevesebb idõ alatt szoktak felhúzni lev 100-ra karikat manapság (Adik Hunter egy jó securai példa), ha 1 hónapos intervallumokban bannol a cip, akkor lev 100-as karid lesz legalább, mire elkapnak, 1 hónapig nem tibiázhatsz, 2 hónap után van egy lev 100-as karid...vagy nem a szintre gyúrsz, hanem skillekre, és akkor van egy kisebb, de bivalyerõs karid, ami gyorsan fejlõdik, állítólag 2 hét csalással lehet 80/80-as skillû lovagot csinálni, 2 hétre bevágod a teknõsökhöz a karit, és rendben is vagy, jöhet a ban, már ha jön egyáltalán, mert nem mernek mindenkit egyszerre bannolni, franc tudja mikor akadsz fent a szûrõn... (mármint nem te, hanem egy csaló)

Engem a prémis botolók idegesítenek, abból is van kismillió.
Azért nem hiszem, hogy vesznek új prémet minden bannolás után, hacsak nem apránként fizetnek elõ, így nem buknak olyan nagyot.

Son Ice
Honnan tudják, hogy programot használnak? Mibõl derül ki?

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

Son Ice
Vagy az az 5000, akit bannolnak indít újabb 5000 karaktert. 😊
Amúgy nem értitek a lényegét szerintem... mindig is lesznek botolók és soha nem fogja érdekelni õket, ha bannolják õket. Indítanak új karaktert kicsit talán komolyabb bot programmal. Amúgy nagyon egyszerû. Végy egy (vagy több) frees karaktert, irány Bot City... minden hent után a lootot illetve a pénzt küldd el a premis karakterednek. Így jut is, marad is. Sok kicsi sokra megy. 😊

• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •

rroolli
Hát igen, az eléggé szívás lenne mert mégiscsak sokan fizetnek prémit és az lenne a legjobb ha csak simán abbahagynák a csalást. De ha most nem kapnak az eszükhöz akkor szerintem kár ijeszthetni õket, mehetne a delete az egész csaló bandára.

az a furcsa, hogy mindig pont ötezret bannolnak :p
vajon, túl nagy veszteség lenne nekik, ha bannolnák az összeset egyszerre?
gondolom igen...

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

rroolli
Nem tudom felfogni hogy lehetnek ennyire retardáltak hogy az elsõ ban hullám után még csalnak. Már régebben is mondtam hogy nem folyamatosan bannolgatnak 1-1 embert, hanem összegyûjtik õket és egyszerre, hogy nagyot szóljon a dolog. Fogadni mernék hogy nagy része még most se vette a lapot és az életét feltenné rá hogy nincs semmiféle autobannoló cucc.

nem lett volna konyebb ezt berakni? 😊
<#mf1><#mf2>
<#banplz>

Bex most rácseszett, a süncsalád tolatva is hazatalált 😛

Az évek és a rutin.
Még hogy 1.5 évvel ez elötti kép 😛
A két retardált... akarom mondani retired egybõl kiszúrja, hogy nincs is mit kiszúrni 😊

CattiBrie
😮

[/spam]&#8482;

maerlyn
most akartam bemasolni 😛

Today, 5103 Tibia accounts have been punished for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain.

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Bexter
,,I,,

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ezt ma csináltam 😊
másfél éve hol használtam én még great hp potit 😊)

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Azt hittem, hogy ezek mindig ott vannak egy fix helyen, nem csak kósza respek 😞

egy szakavatott véleményt akarsz hallani?
mert azzal nem tudok szolgálni 😛

szerintem nagyon
omniinak van talán egy 😛

gyakrabban találsz ilyen vámpír bossokat otthon, mint komolyabb bossokat, de ahhoz ugye folyamatosan csekkolni kell, és le is kell verni õket

maerlyn
lolwut? 😄

Arcor
<#gonosz1>

Bexter

szerintem most csinálta a képet server save elõtt, és csak haluztad, hogy ez vmi régi dolog 😛

már én sem tudom megmondani, mibõl látszik 😛
pedig másfél éve még játszottam 😛
egy és negyed éve nem tolom, ha jól számolok

100 Vampire Lord Tokent mennyire nehéz összeszedni?

Bexter

Bexter
Nézd én látom 😊 És Cipi majd megerõsít benne 😊

Ezt meg honnan a szöszbõl látod?
Az igaz, hogy nekem az utolsó Tibiás emlékeim is kb 1.5 évesek, így semmi váltosás nincs számomra.

na latod ezt eszre sem vetem 😊
ha jolmegnezem tenleg latszik hogy 1,5 eves kep 😛

Bexter
Texturát elnézve ez a kép min 1,5 éves szóval akkor cipinek kemény menet lehetett 😊

meg van 5 perced anyi ido alatt 5-ot olsz meg nem hogy 3-at 😊

<#nevetes1>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Mondjuk ennél csak az lenne egyértelmûbb név, ha botinhu helyett botinhu tibiang/blackproxy lenne 😄

cip kitalálta a tutit, hogy ne is érdekeljen senkit 😛

"majd az automata bannoló rendszer"

Dies Irae guild tagjai írták, hogy "100% sure", hogy nem nagyon mûködik ez az automata rendszer, gondolom személyes tapasztalat 😛

Bottal nyomja az exurát, így nõ a m.lvl és nem kell neki SP.
Már tegnap du. is ott állt, és ma reggel is.

Shaman
mit értessz az alatt,hogy nyomja a spelleket?
Botozik vagy mi?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

maerlyn
After a long pause, GM Taghor has returned to our voluntary helper team and put on the blue cape again. We are happy to welcome him back and wish him much strength for this challenging task.

Botinhu of Hell
Last login: Apr 01 2009, 09:26:38 CEST
Egy napja nyomja a spelleket kazban.
Dúrva, hogy egy tök forgalmas helyen csinálja, és senkit nem érdekel, pedig még free acc is 😞

Catti
A mai Garfield-rõl Te jutottál eszembe. 😊))

Arcor
<#hawaii>

Arcor
Igen tag vagy még. <#puszis>

Arcor
Guest List visszaállítva. Minden PG-s be tud menni.

Arcor
Háth remélem azért a GM-eket jobban megválogatják mint a tutorokat...