124119
  • CattiBrie
    De mi az?

You seee... :)
  • kiscipi
    az ilyen deco csak, de sokat adnak érte traden
  • CattiBrie
    Mi az a bp-dben a gold ingots alatt?
  • kiscipi
    hát az asszem én :)
    ez is izgi...
  • CattiBrie
    Összes látogatás: 23

De oldalletöltést néz.
  • CattiBrie
    A HFF-k izgalmasabbak voltak. Ki az a Laci?
  • Moszuke
    ne bassz már, ilyet lehet csinálni is ? xD
  • Moszuke
    ez olyan mint a cracked wow?
  • Moszuke
    omg wtf , én is xD
  • kiscipi
    Catti hamár kérted:

• Shaman
    monnyuk azé hasonlít :-pp
  • Bexter
    ez tetszik :)
  • Moszuke
    17:53 Erik the Skullcrusher [45]: Selling mpa (my plate armor)
  • Son Ice
    Zarg, zarg... :P
  • CattiBrie
    Igen.. képeket tudjátok, hol találtok.. :D
  • maerlyn
    akkor mostantól Anettka vagy :P
  • Moszuke
    Ok, szia Anett xD
  • CattiBrie
    Nem, ilyen nevem nincs. Nem is értem, hogy ez a Mystic Pookie (régi tag FoD-ból), miből gondolja, hogy az a nevem. És ha mondjuk igen az, akkor miért reklámozza. Biztos az az a csapat, aki nem bírta elviselni, hogy nem mondtam meg az irl keresztnevemet, ezért kitaláltak egyet. De nem bánom, leszek neked Anett. Amúgy is tetszik a név. :)
  • CattiBrie
    Mondjuk ha van egy kis csoport, aki utálja a PG-t, akkor nem ártana elgondolkodniuk, hogy vajon miért. Biztos nem véletlen és egészen biztos, kölcsönös. (csak eszembe jutott)
  • Moszuke
    Azt, hogy Anett?
  • CattiBrie
    Igyekszem, de így is le van maradva a topik. :)
  • CattiBrie
    Azswe! :D
  • Moszuke
    Naaa, azért hadjál másokat is szóhoz jutni xD
  • Moszuke
    Swe?
  • CattiBrie
    No, fortunately not. :D
  • CattiBrie
    Kicsike betűvel írtad a nevemet.

"hogyan és miért kezdődött ez el"
    Most akkor feszegetni, vagy ne?

Az elefánt méretűvé növelés nem hiszem, hogy egyoldalú dolgok miatt lett.
  • Moszuke
    Pl?
  • CattiBrie
    Az egy kalap alá vevés alatt szerintem nem kell azt érteni, hogy akkor akivel egy kapa alatt vagy az a haverod. Csak annyi, hogy bizonyos szempontból azonos skatulyába tartoztok valakik szemében. :)
  • Moszuke
    Érdekes dolgokat olvazsgatok itt, a régebbi dolgokról, és próbálom most összerakni a dolgokat, hogy mi vezettet ahhoz, hogy ez mind megtörtént, lol, nem hiszem el, hogy képes voltam azokat leírkálni, na mindegy, már megtörtént, némelyet azt mondják, hogy nem szabad feszegetni a múlt eseményeit, de már engem is érdekel, hogy valóban, hogyan is kezdődött mind ez, mi vezetett ahhoz, hogy itt mindenki utál engem. (csak a magyarok)
    Van itt minden, a fikázástól, a össze vissza hordásig minden van, mint pl: amit mondtam cattinak.
    Van itt olyan is, hogy "tolvaj"-nak titulálnak, swat alias meg valaki mással együtt, meg aza érdekes dolog, hogy engem egy kalap alá venni swat aliassal mint ha nagy barátok lennénk, utána meg ott aza pletykálkodás is, (itt már elvesztettem a fonalat), most futottam össze pár jómadárral, ők sem szentek, de amiket elkezdtek mondani, hogy ők miért utálják a PG-t meg, hogy elkezdtek faggatózni, hogy miért utálnak a magyarok, meg, hogy azis, hogy itt mindenki utál engem.

Próbálkozok itt barátnozki a magyarokkal, még ha ez nem is látszik, némelyek nyitottak is erre, de mások még mindig szent és sérthetetlenként hisznek a saját allításaikban.

Gondoltam, ideje megkérdezni itt mindenkitől, hogy, hogyan és miért kezdődött ez el?

Miért vagyunk még mindig holtponton?

Valóban ellenségek vagyunk?

Kíváncsi lennék mindenkitől arra, hogy ők szerint, hogy kezdődött mind ez. Nyugodtan lehet engem meg privizni, online vagyok, nem csinálok semmit sem éppen.

Szeretnék tisztában lenni azzal, hogy kit mivel bántottam meg, mikor, hol, hogyan, meg, hogy valóban utál-e engem.

Nekem is megvannak a mindannapos problémáim, ugyan úgy mint nektek.
    Szerintem sokkal kissebb gáz ez, mint amikről hallotam, és ezt a kicsi problémát ami már rég volt, kis hangyából nagy elefántá növeltétek. Nem irónikus?

Próbálok én itt mindenkivel kibékülni, de ha nem tudok mindenkivel akkor ez az egész egy nagy baromság, és csak még nagyobb hülyét csinálok önmagambol mindenkielőtt, hogy trafára próbálkozok mindenkinél.

Ezúttal is, bocsánatot kérek mindenkitől akit valaha megbántottam, idegesítettem, le hordtam mindennek, kritizáltam, lejárattam, vagy mi egyéb mást tettem, szóval, most, hogy ilyen "Official" feelingje legyen a dolognak.

Szóval...

Bocs.

Tudom, hogy egy nagyképű, egoista, vadbarom, fasz vagyok, már rájöttem régen, érdekes módon csak itt tibián sikerült nekem elkezdeni a problémákat, nem mint más helyen máshol nekem.

Én már mindent megteszek azért, hogy itt ne utáljanak és elfogadjon mindenki, hogy ne úgy emlékezzen itt mindenki mint valami állatra.

Ha valóban, szeretnél valaki olyas valakit látni aki még nálam is gázabb akkor meny fel game-chat-re, mikor Piloyd fent van tibián, és megláthatod, hogy ő mit művel.

Én próbálkozok, de nem megy.

Szeretném, hogy ha ez változna, persze a mostani helyzet sem nagyon rózsás, de most jól megvagyok tibián.

Nah, elég a dumából, ideje a tettek mezejére lépni, jöjjön aminek jönnie kell.

Mosz~
  • CattiBrie
    http://tibia.wikia.com/wiki/Ape_Fur

missed -.-
  • CattiBrie
    Valakit nem érdekel ape fur vásárlása?

Ha igen, szólj! :)

http://tibia.wikia.com/wiki/Ape_Fur

100 of them are needed for an addon of Oriental Outfits.
    100 of them are needed for an addon of Beggar Outfits.
    40 of them are needed for an addon of Mage Outfits and Summoner Outfits.
  • CattiBrie
    15:32 Welcome to Tibia! Use your arrow keys or left-click with your mouse to walk around.
    15:32 Very good! You can also left-click on your automap to go to a certain spot. Try to click on the new marker on your automap after you closed this window.
    15:32 To look at objects such as this sign, right-click on them and select 'Look'. Sometimes you have to walk a bit closer to signs.
    15:32 You see a sign.
    You read: To the village
    15:32 Now continue to the next mark on your automap to the east. You can point your mouse cursor on a mark to read its name.
    15:32 To go up stairs or ramps like this one, simply walk on them.
  • maerlyn
    nekem meg jelszóval lógsz :)
  • CattiBrie
    Amennyit adnak/adsz érte.
  • Moszuke
    Szerintetek mennyit ér 30sqm kazban 3 ággyal? (2 szintes)
  • Son Ice
    Zarg, zarg. :)
  • Son Ice
    Nekem az tetszik a legjobban, amikor dragizok, odajön a baromja és leöli a lényemet szó nélkül. Utána kérdőre vonom, majd azt mondja: "Jah bocs, azt hittem botter vagy!" Ilyenkor küldöm el Daránál is melegebb éghajlatra; mondom Neki basszus legalább akkor kérdezd meg vagy valami... de se bú, se bá... jön és öli... Hedsát!
  • Bexter
    Ajaj :D utánanézek hol felejtettem el :P
    mindig zargass! :)
  • CattiBrie
    Utolérődtünk.
  • CattiBrie
    Ez a bottolós dolog akkor érdekes, ha amúgy mondjuk ott ülsz a gép előtt és másik csenölön csetelsz, csak ez ugye nem látszik... és akkor állnak neki lökdösni, vagy bármi.
    Az ötlet király! :) Olyan hülye vagyok, hogy nem nekem jutott eszembe. :(