Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
jupp ez is kerekedett <#vigyor2>#vigyor2>
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Mégegyszer elolvasva tényleg csak a láthatatlan dögök eltalálására ment ki az egész... :/
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Thou art a very pleasant little rabbit.
tibianewson sem véletlenül ment a firefox reklámozása anno
egyébként meg vírusos tartalmat feltölteni végtelenül egyszerû, akár a te oldaladra is
írok az extrának egy mailt, hogy nem emlékszem a jelszóra, mert újra kellett telepítenem a gépet, és évek óta a mentett jelszóval léptem be automatikusan, csak csillagokat láttam, és rég elfelejtettem, mit adtam meg anno
semmivel nem tudtam igazolni a saját oldalam esetében, hogy én vagyok a jogos tulaj, de mégis kaptam új jelszót az extrás oldalamhoz, amikor így jártam
lehet, hogy vki már 2 éve lecserélte keyloggeresre az összes fönt levõ dolgot, én errõl nem szerzek tudomást, max szinkronizálhatnám naponta az eredeti file-okkal, ha meglennének (nincsenek), de 24 óra alatt zajlott le minden pskjonette oldalán is, hamar felfedezték, hogy vmi nem stimmel
egyébként semmi baj vele, hogy hazai oldalon is elérhetõ lesz a dolog, de azt csak utólag olvastam, a régebbi hozzászólásoktól indultam, és gondoltam szólok, hogy már évek óta létezik ez a lehetõség máshol, fölösleges emiatt Telének dolgoznia, de ezek szerint már megoldotta
fansite pedig azért nem lehetne, mert vmi tibiashop funkció is van az oldalon
itt a videó a próbálkozásról
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
ugyanúgy, ahogy demon helmet questen elég, ha tudod, hogy most futhatsz, mert nem blokkolják a jobbra utat, itt is fél siker, ha látod a felsõ szintet
mert ha közel van, ahogy felugrasz, szummonál egy rakat demont és paralizál, ott meg is akad az egész támadás, a megjelenõ shooterek is mind kapják az áldást, és esélytelen az egész, úgy még Herganonéknak sem sikerült, pedig azok mind állatok, azért puffogtak, hogy pvp-n könnyebb lett volna, mert az érkezési pont mellett betrappelt fõblokkerüket le tudták volna sd-zni, hogy ne tartsa fel az összes érkezõt, szóval csak a halála után tudták néhányan kifutni, amikor egy pillanatra szétnyílt a 8 demon és ferumbras, de sok csóka megfeküdt...
mondjuk 30 perc múlva újra nekimentek, és akkor nyertek (csak a videóból kiderült, hogy vki leste floorhackkel, és Herganon meg hiába csitította, hogy ne csaljanak, megy anélkül is, mégis az õ szavára ugrottak be az emberek a tp-be, szóval ennyit a dolog tisztaságáról)
Talán így ezt túléltem volna:
01:26 You lose 2570 hitpoints due to an attack by Ferumbras.
Úgy emlékszem, hogy azért lett leszedve a fansitek közül mert vírusos volt.. vagy emiatt soha nem is került fel.
Én sem kaptam soha semmit onnan..
Asszem az mondta h vigyázzunk, aki behozta a kmagyar köztudatba.
Én mégis joban szeretem ha ez a funkció "itthon" elérhetõ.
Elég sokan voltak, akik lvl 100 körüliek votak, nem értem, hogy mit akartak ott csinálni.
Honnan hírlik hogy fertõzött?
És nem is lassú...
a pskjonett vagy kinek az oldala
amirõl az hírlik, hogy fertõzött
meg amúgy tök lassú
Ez volt a 3. elszalasztott Ferumbras a szerveren...
Egyesek azt mondják, hogy azért nem ölték meg, mert nem voltak a DI-sek fent :p
Persze, ha õk lettek volna, akkor meg mindenki más száll ki. Hát szép kis szerver/közösség...
ezek szerint mondjuk Secura Fighter iszonyat sokáig életben volt a többiekhez képest...ha egyáltalán meghalt
gondolom Securán még soha nem ölték meg Ferumbrast
[/spam]™
5k karit durván fél óra alatt frissített be, és 1.6k szinten belüli halált talált
Amúgy csini!
[/spam]™
szerintem csak a szobája üres, ha nincs otthon.. bár a lõtornyok akkor is ottvannak...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tehát mondjuk egy kirándulást.
Valahova elmegyünk és ott piknikezünk meg ökörködünk..
Csak még nem tudom mikor meg hol..
Szóval egy kirándulás.. mint amilyen a hajókirándulás is volt.
[/spam]™
[/spam]™