Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maerlyn
már kigondoltam, hogy kell, már tényleg csak az ihlet hiányzik 😊

lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő

Catti
Szerintem nagyon állat lenne!
Én örülnék neki. 😊

Ha van ihleted, hajrá! 😊

Grtula Cipi csak igy tovabb 😊

maerlyn
szerintem is, csak az erig.net ugye meghalt, így már ez sem mûködik (szarok a linkek, mert ugye az erig.netre mutatnak, és már a domain sem él), és azért tettem fel a kérdést, hogy megcsináljam-e ugyanezt a tibiahura

20:44 You advanced in sword fighting. 90

jupp ez is kerekedett <#vigyor2>

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Catti
o/

Szerintem nagyon hasznos.. aki nem használja is simán rászokna, csak még nem simeri!

maerlyn
mennyien használják magyarok az erig-féle house linker userscriptet?

hát, most úgy szólok hogy nem tudom, de ha látod hogy 2 szinttel alattad milyen szörnyke vannak egy nyitott bányában, akkor szerinted a koordináták megvannak? 😊
Mégegyszer elolvasva tényleg csak a láthatatlan dögök eltalálására ment ki az egész... :/

21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????

Bexter
spam

http://bexter.hu Szép Fényeket!

maerlyn
mintha a legutóbbi patch óta nem lenne info a kliens memóriájában az egyéb szintekrõl, de majd Sonic kijavít, ha mégis

thx, majd meglesem otthonról 😛

Thou art a very pleasant little rabbit.

hát ööö, egyszer törték fel, de firefoxosokat nem tudtak hackelni, csak internet explorert használókat, és szerintem sem lassú 😛

tibianewson sem véletlenül ment a firefox reklámozása anno

egyébként meg vírusos tartalmat feltölteni végtelenül egyszerû, akár a te oldaladra is

írok az extrának egy mailt, hogy nem emlékszem a jelszóra, mert újra kellett telepítenem a gépet, és évek óta a mentett jelszóval léptem be automatikusan, csak csillagokat láttam, és rég elfelejtettem, mit adtam meg anno

semmivel nem tudtam igazolni a saját oldalam esetében, hogy én vagyok a jogos tulaj, de mégis kaptam új jelszót az extrás oldalamhoz, amikor így jártam

lehet, hogy vki már 2 éve lecserélte keyloggeresre az összes fönt levõ dolgot, én errõl nem szerzek tudomást, max szinkronizálhatnám naponta az eredeti file-okkal, ha meglennének (nincsenek), de 24 óra alatt zajlott le minden pskjonette oldalán is, hamar felfedezték, hogy vmi nem stimmel

egyébként semmi baj vele, hogy hazai oldalon is elérhetõ lesz a dolog, de azt csak utólag olvastam, a régebbi hozzászólásoktól indultam, és gondoltam szólok, hogy már évek óta létezik ez a lehetõség máshol, fölösleges emiatt Telének dolgoznia, de ezek szerint már megoldotta

fansite pedig azért nem lehetne, mert vmi tibiashop funkció is van az oldalon

http://www.youtube.com/watch?v=qkvSMiHL9Eg

itt a videó a próbálkozásról

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

mármint free lottery a résztvevõk között

és ami szép volt, hogy lottery-t csináltak a sapkáért, securán tuti lenyúlnák

és a lev 100-asok is elférnek ilyenkor...a baj akkor van, ha úgy mész mint Bawuvi, hogy nem tudod, hogy ferumbras mellé érkezel-e, akkor kevés a lev 100 😛

jó, úgy indult volna a DI-vel, hogy addig lesik floor hackkel ferut, amíg nem megy messze a 4 demonnal egyetemben, és csak akkor ugranak fel, ha van helyük szétnyílni

ugyanúgy, ahogy demon helmet questen elég, ha tudod, hogy most futhatsz, mert nem blokkolják a jobbra utat, itt is fél siker, ha látod a felsõ szintet

mert ha közel van, ahogy felugrasz, szummonál egy rakat demont és paralizál, ott meg is akad az egész támadás, a megjelenõ shooterek is mind kapják az áldást, és esélytelen az egész, úgy még Herganonéknak sem sikerült, pedig azok mind állatok, azért puffogtak, hogy pvp-n könnyebb lett volna, mert az érkezési pont mellett betrappelt fõblokkerüket le tudták volna sd-zni, hogy ne tartsa fel az összes érkezõt, szóval csak a halála után tudták néhányan kifutni, amikor egy pillanatra szétnyílt a 8 demon és ferumbras, de sok csóka megfeküdt...

mondjuk 30 perc múlva újra nekimentek, és akkor nyertek (csak a videóból kiderült, hogy vki leste floorhackkel, és Herganon meg hiába csitította, hogy ne csaljanak, megy anélkül is, mégis az õ szavára ugrottak be az emberek a tp-be, szóval ennyit a dolog tisztaságáról)

maerlyn
New Phishing email! Fake emails have been sent around asking players to verify their legitimate ownership of the account. Do not click on the links given in the email. To be safe, always log into your account exclusively via our official website!

Catti
Lvl 140+on is csak nézelõdnék.. esetleg full mana+hp + manashielddel "bekukk" (nyilván ezt nem lehet..). 😊

Talán így ezt túléltem volna:
01:26 You lose 2570 hitpoints due to an attack by Ferumbras.

Catti
Én is szoktam nézni.. nálam kiba lassú volt, amikor utoljára gyakran néztem.

Úgy emlékszem, hogy azért lett leszedve a fansitek közül mert vírusos volt.. vagy emiatt soha nem is került fel.
Én sem kaptam soha semmit onnan..
Asszem az mondta h vigyázzunk, aki behozta a kmagyar köztudatba.

Én mégis joban szeretem ha ez a funkció "itthon" elérhetõ.

Néztem a karaktereket, hogy kik hullottak el.
Elég sokan voltak, akik lvl 100 körüliek votak, nem értem, hogy mit akartak ott csinálni.

én rendszeresen látogatom, és nem kaptam el semmi bacit.
Honnan hírlik hogy fertõzött?
És nem is lassú...

Catti
online time counter?
a pskjonett vagy kinek az oldala

amirõl az hírlik, hogy fertõzött
meg amúgy tök lassú

igen, szép pofont kapott :p

Ez volt a 3. elszalasztott Ferumbras a szerveren...

Egyesek azt mondják, hogy azért nem ölték meg, mert nem voltak a DI-sek fent :p
Persze, ha õk lettek volna, akkor meg mindenki más száll ki. Hát szép kis szerver/közösség...

arra tökéletes az online time counter is, ha guildra keresel 😛

ugyanúgy felmehetsz a szobájába, mint amikor otthon van, annyi a könnyítés, hogy csak 4 demon + néhány torony van legfölül, nem 8 (?) + feru + tornyok

legalább megpróbálták 😛

ezek szerint mondjuk Secura Fighter iszonyat sokáig életben volt a többiekhez képest...ha egyáltalán meghalt

gondolom Securán még soha nem ölték meg Ferumbrast

maerlyn
screenshotot, mert nálam jó ugyanezen

CattiBrie
FF3, XP

[/spam]&#8482;

maerlyn
ha nem bírálom felül cssbõl, akkor a böngészõ méretezi úgy, hogy a legszélesebb eleme is kiférjen, így a hungarian is. nincs felülbírálva, nálam kifér. os, browser?

CattiBrie
Nyelvváltásos lenyílónak szélesebbnek kell majd lennie, mert a hungarian nem fér ki.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Jó! Nagyon jó! <#eljen>

[/spam]&#8482;

maerlyn
böngészõ, os?

maerlyn
javítva.
5k karit durván fél óra alatt frissített be, és 1.6k szinten belüli halált talált

maerlyn
most minden keresési eredménynél (guildek, karik listája is) az elsõ oszlop balra van húzva. jobb?

Azt meg nem látom 😛

CattiBrie
De most a favicont kell nézni.

[/spam]&#8482;

A Guildek nevei lehetnének balra behúzva, mert szerintem így gáz 😊
Amúgy csini!

CattiBrie
a favicon

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Szerintem jó!

Zak, tetszik? 😊

http://sziget.mine.nu/~tibia/hu/

[/spam]&#8482;

maerlyn
és 5k karinál elszállt memóriahibával 😄

maerlyn
nézd meg 😊

maerlyn
nem érdekel, hogy hivatalosan mennyi kari lenne benne, én azzal foglalkozom, hogy ebbõl mennyit használnak 😛

CattiBrie
Nem fel sem lehet menni?

[/spam]&#8482;

Shiwo
démonozni 😊

szerintem csak a szobája üres, ha nincs otthon.. bár a lõtornyok akkor is ottvannak...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én benne vagyok.

CattiBrie
Errõl jut eszembe. Szerveznék egy napközbeni Tibia talit.
Tehát mondjuk egy kirándulást.

Valahova elmegyünk és ott piknikezünk meg ökörködünk..
Csak még nem tudom mikor meg hol..

Szóval egy kirándulás.. mint amilyen a hajókirándulás is volt.

[/spam]&#8482;

Arcor
Piknikezni akár :p

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

CattiBrie
Tele: feltettem az image-be egy favicon.ico nevû fájlt.. kipróbáljuk az milyen? 😊

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Guild

Karakterek száma: 145
Ismert karakterek: 101

Ilyesmi nincs?

[/spam]&#8482;