Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt meg isetelte ugy 10szer.
en meg egy par kerdojelt tettem.
utana megfebyegetett, h az egesz guild huntolni fog meg h o is.
s azzal enyi, meg utana lattam de nem szolt semmit.
chatlog szerintem nem lenne rossz, csak hogy lássuk, mi is hangzott el
Thou art a very pleasant little rabbit.
Sajnálom, ha Te nem így gondolkodsz.
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Gondolom Valaki nem Valaki miatt halt meg. Valaki helyében én sem adnám vissza Valakinek a cuccát. Miért tenném? Valaki vehetett volna áldásokat vagy AOL-t vagy mit is kell venni mostanában. Valaki nem tette, ezt Valaki kihasználta. Valaki mondja már meg, miért kellett volna Valakinek visszaadni a cuccot, ha Valaki ráadásul nem is pk-zta Valakit. Valaki legközelebb jól meggondolja, hogy menjen-e arra. Valaki gazdagabb lett, Valaki szegényebb.
es szerintem nem ugy kelett volna kezdje hogy az egesz guildt rad uszintom es is hogy "hunted" vagy meg ilyesmik...es nem olte volna a szornyeit..
Abban egyet ertek hogy meg kelett volna mondani h ne legyen ilyen genya es akkor vissza kapja a lootot
Nekem a "nem találom" helyett a "nem kapom" tetszik.
Mire rájöttem, mit szeretne. :-)
[/spam]™
egyik volt középiskolai (marosvásárhelyi) tanáromat parodizálták így egy diákmûsorban, hogy ezt mondta az õt utánzó: "s örömmel köszöntlek", majd elõkapott egy sört 😛 shaman is így beszél, pedig neki talán nincsenek erdélyi gyökerei 😛 vagy legalábbis a szülõk talán nem határontúliak, mintha kérdeztem volna tõle
Adott egy másik player az Undead Shadows guildbõl.
Az US guildben meghalt valaki. Ezt a PG-s kilootolta.
Az US tag magas szintû karakterrel támadja a PGst, hogy márpedig azonnal adja vissza a lootot, vagy különben ölni fogja a lényeit.
Nem kérte a lootot, hogy adja vissza, fenyegetéssel kezdte.
A PGs nem adja vissza. Bár érzésem szerint akkor sem adná vissza, ha szépen kérte volna.
Én azt kértem a PGstõl (feltételezve, hogy a sztori úgy igaz, hogy leírtam), hogy mondja a meg a playernek, hogy ha szorult volna belé egy kis tisztelet és udvariasság és esetleg kéréssel kezdte volna a párbeszédet, akkor vissza adta volna a lootot. Vagy valami hasonlót. Vagy azt, hogy tanuljon tiszteletet, akkor legközelebb talán visszakapja. Hogy a másik player érezze, hogy nem támadással kellett volna kezdenie.
Megjegyzés: Az egész történet a PGs billentyûzetébõl származik.
Mi a véleményetek?
[/spam]™
gyorsan frissítetted is az aláírást? 😄
Na vegre mar azt hitem sose lesz meg...
"Aki hazudik, az csal. Aki hazudik az lop. Hazudni, csalni csúnya dolog.
õszre dolgozhatom át az egészet újra, mert MEBIR-t is akarunk, és integrált rendszert szeretnének a fölöttem ülõk :S 😛
nat minket kapásból felfüggesztett, mert nem jelentették be a fõnökeim, hogy én vagyok a labor új minõségügyi megbízottja november óta, úgyhogy jó nagy szivatást rendeztek itt nálunk, és fellebbezhettünk volna a befizetett eljárási díj 40%-áért, ami 180 rugó körül lett volna, hogy 45 napon belül elbírálják, jogos volt-e a felfüggesztés, szóval inkább idehívtuk õket korábbra akkreditálni 😛
az egészben az a szép, hogy ez még csak mind papír, és a kézzelfogható része a munkának semmit nem megy tõle elõre 😛 bár tény, hogy legalább évente egyszer rendet rak mindenki a cégnél 😛
decemberben megcsináltam a cégnek az iso 9001 megújító auditot erre januárban küldik hogy amit most csináltak az már idéne felülvizsgálatira nem jó mert még csak iso 9001:2008 és most át kell térni az iso 9001:2010-re vagy mi a szarra, na innen kezdve ezt a témát le is szarom. most meg egy hete fejeztem be az akkreditációs felülvizsgálati auditunkat és abból is jövöre kell már készülni mert akkor meg megújító lesz ami sokkal keményebb. Szóval frankón imádom ezeket csinálni😞
csak a pénzt meg az idõt viszi el a nat nyeli a nagy pénzt mi meg elcsesszük a rengeteg idõt vele😞
De azért mostanában egy kis idõt sikerült szakítani a tiniára is😊))
szóval hajrá😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
- heti 2 spanyol, késõn érek haza, viszonylag korán fekszem
- spanyolra készülnöm kell elõzõ nap munka után, aznap mellette még tudok vmit csinálni, ez általában a veteményes körüli foglalatoskodás, mert utálom a tescos zöldségeket/gyümölcsöket, nincs rendes ízük, inkább megtermeljük mi magunknak idéntõl a nagyját
- heti 1 fûnyírás átlagban (2 telek, kéthetente mindkettõt, egyik sem rövid buli, 250 és 500 négyszögöl, sok terepakadály, virág stb. 😛)
- hetente járok 1 alkalommal mással sportolni munka után
-------------------- Ezzel elment az 5 munkanapom.
- hetente egyszer valamit egyedül is kell mozognom, mert a sok üléstõl megfájdul a hátam, otthon már nem bírok egeret fogni és leülni a hétvégén 😄
- szombatonként egy volt spanyol idegenlégióssal járok túrázni (õ menetelésnek hívja 😄), 15.30-kor indulok Enyingre a késes cigókhoz, rendszerint 21 óra után érek haza, mert legalább négy és fél órát gyalogolunk, nekem ez ugye olcsó spanyolóra, mert csak a benzint fizetem,
- hetente egyszer a tanóra anyagán kívül is kell spanyoloznom, kaptam egy könyvet, amiben a feladatokat végig meg kell oldanom,
- minden fából, fémbõl megcsinálható dolgot magunk készítünk, mindent magunk próbálunk otthon megcsinálni (beépített szekrények, kutyaól, festések, szunyoghálók, ezek idõként elérnek, újrafestjük/-csináljuk, szóval minden hétre esik vmi barkácsolás jellegû dolog is, mindig tökéletesítünk vmit stb.
- a hétvégén legalább egy alkalommal rendezünk vmi össznépi bográcsozást/sütést a rokonokkal,
- minden 3. héten hazajön az öcsém, olyankor mondjuk elmegyünk fotózni valahova délután,
A spanyolt komolyan kell vennem, mert drága.
Ha valamire nem érek rá a hét közben, akkor csúszik a dolog, és hétvégén kell pótolni. Ilyesmi pedig sajnos elõfordul, mert ha venni kell vmit Bp-en (pl. bútor), akkor ugye felmegy az ember, megrendeli (1 nap), felmegy hazaszállítani, amikor megjött (2 nap), összerakja és eltûnteti a korábbi bútort (3 nap), rájön, hogy hiányzik egy elem, megrendeli telón, felmegy érte megint, és 4 munkanap utáni délutánt/estét elcseszett 😛 Lehetne fokozni, a lényeg, hogy mindig közbejön valami. Meghívják az embert, elmegy ide-oda, a munka miatt pl. 5-ször utaztam az elmúlt 4 héten annyit, amennyi a napi munkaidõm, és ott még dolgoznom is kellett, szóval korán keltem, késõn értem, az elõzõ estébõl is elvett, meg aznap sem maradt semmi idõm. Utóbbi idõszak ráadásul nagyon durva volt, Bobber tudna mesélni, szerintem náluk is volt akkreditálás és tanúsítás is mostanában. Szépirodalom olvasásra, film nézésre, szórakozásra nem sok idõm jut, pedig néha jól esne. Ha valami kis dolgot kell csinálni, akkor már nem tudok végignézni egy filmet utána, mert nem tudok idõben lefeküdni, és másnap lõttek a munkámnak, agyhalottan nem megy, a hibákat nem díjazzák, a kávéra meg nem fogok rászokni, jó a vérnyomásom, nem óhajtom lezúzni magam 😛
A spanyolt le akarom tudni jövõ ilyenkorra, utána pedig elkezdem felújítani a szõlõhegyi házunkat, az nyilván egész õszig kitartó projekt lesz, mert annyi pénzem nem lesz, hogy minden szarra munkást hívjak. Õsztõl pedig a ház belseje lesz a fókuszban, télre talán lecseng, viszont ha jön a jó idõ, akkor rendes kaput kéne csinálni, azt ugye hegesztgetni, levágni, csiszolgatni, felszerelni, festeni, garázst kell építeni, és külön vmi kerti szerszámos faházat, de egy filagóriát is szeretnék majd csinálni.
Szóval ezért mondom mindig, hogy mire nekem lesz idõm visszajönni, addigra ti már mind retiredek lesztek jobb esetben 😛
ott még vannak rámpákon lefele is demonok 😛
meg ugye a morgarothos spawn, amirõl volt is vmi videónk, csak biztos elnémították azt is youtube-on 😛
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
kicsit sok volt a cult ami rámállt és nem tudtam mit kezdeni velük mert be voltam paráztatva😊
Szegény Tajék meg csak azt látták hogy hipp hopp meghalok😊
amugy én voltam ott a béna😊)
és az kemény és jó rész😊
csak kicsit sok a kék Cult😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Oda még visszamegyek. 😊
[/spam]™
Mármint biztos az vagyok, de nem játszom. 😊
Csak a staminám 20:49. 😊
De köszönöm a kommentet, jól esett! 😊
// El is mentem magamnak. :]
Warlock gyakást toltunk múltkor Cipivel. Akkor még frees voltam. Hát érdekes volt.
Most hff-t meg juggert szeretnék. 😊
Valóban külön tapasztalatot kell szerezni a csoportos gyakás során.
// Éppen eszét írok. Természetesen Tibia a téma. A címe (most még): Online játék - a virtuális valóság. Játékos hozzáállásokról szeretnék írni. Bûnözés (pk, loot lopás). Ki? Vajon miért? Hogyan?
[/spam]™
igaz, én lekéstem itt 1 év és néhány hónap történéseit, amikor csökkentett high level lovag létszám volt a guildban, szóval azóta biztos történt némi változás 😛
nem arról voltál híres, hogy bevállalós lennél 😛
viszont csapatban az én idõm végén sose panaszkodhattam volna rád, egyáltalán nem pánikoltál, nem futkostál össze-vissza, ha rádállt valami, nem féltél a teleportba belelépni, amikor tudtuk, hogy 4-5 demon vár ránk a parchment roomban stb.
elég sok dolgot kellett volna még megtanulnod szerintem, ami kimaradt a csoportos gyakások hiányában (köcsög playerek pk-zása, nagyon durva szituk túlélése, water elemental lyukba lurolás mûvészete, láthatatlan warlockgyakás mûvészete, felkészültség: magic wall, fire bomb, gyakótárs gyógyító cucc készenlétben tartása/használata stb.), de ezek velem már kimaradtak
amit a legjobban sajnálok, hogy sose toltuk le a guilddal ferumbras tornyát...azért az nem ártott volna néha, hogy legyen egy kis rutinunk kemény helyeken is
legyakni nem tudná õket egyedül, de esélyes, hogy élve át tud futni, vagy legalábbis õ úgy gondolta 😛
egyébként dolgozom, és este edzésem van, szóval nehezen jönne össze 😛
a játékba nem tudok belépni sajnos, pedig tegnap is próbáltam, azt hittem, hogy a tûzfalam bolondult meg, de aztán itt olvastam, hogy más jellegû oka van, hogy elsõ helyrõl nem jutok be, ami megnyugtatott, mert a tûzfal látszólag rendben van 😛
ma levezettem annyit, hogy most a horvát tengerpart déli szakaszán süttethetném a hasam, ehhez 4.50-kor kellett kelnem, mert vissza kellett érnem spanyolra, szóval fáradt is vagyok, nem próbálkozom tovább a belépéssel, jóccak