Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- a múltkori kérdõív alapján a legtöbben játékos brazil, lengyel, mexikói, svéd vagy amcsi..a brazilok és a lengyelek együtt kiteszik a játékosok 50%-át...
- május 16-án ~1,3 millió regisztrált account volt, ebbõl ~487k braziliából, ~296k lengyelországból, 99k mexikóból, 54k svédországból és ~54k az usából regisztrált..ezek alapján a brazilok és lengyelek a 60%-ot is kiteszik...
- ebbõl az 1,3 millából 1,1 millió férfi játékosként regisztrált, ami azt jelenti, hogy elvileg a játékosok 88,5%-a férfi...
- ~6,54 millió kariból 5,38 millió hímnemü, tehát csak 82%
- a regisztrációban megadottak alapján 9643 játékos "született" 1901-ben és 2124 adott meg kevesebb, mint 5 évvel ezelötti dátumot a születési évnél..ha ezeket nem vesszük számításba, akkor az átlagos tibia-player 20-21 éves...a kérdõívek alapján viszont a 75% 16 és 24 év közötti...
- 2,6 milla account van elvileg, tehát több,mint 1 milla nem regisztrált..számos ezek közül nem is "aktív"... 2009 április hónapjában ~850k-nyi accról léptek be, ebbõl ~100k prémis
- az átlagos szint 16,5... fél milla 1. szintü, 1,8 milla még nem érte el a lvl 8-at, ~5 milla van lvl 20 alatt...átlagosan 2,5 karakter jut 1 accountra...61,021 kari érte el a lvl 100-at...2582 db 200 feletti van..57 db 300 feletti és 3 db 400 feletti...
folyt köv..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Elõre is köszi:
Berselius
Thou art a very pleasant little rabbit.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
még secura-only az oldal, de itt hangsúlyoznám azt, hogy még. rövidtávú terv nyitni az összes nonpvp oldal felé, fõleg azért, mert egyszerveres oldal _soha_ nem lesz támogatott fansite.
nem tárolok accinfot, függetlenek egymástól a karakterek, még ha tibia.com-on látszik is, hogy ugyanahhoz az acchoz tartoznak, eddig nem éreztem szükségét, hogy ezt nyilvántartsam.
de ha valakinek van 20 karija, akkor írja oda, hogy active char, ha volt szintváltozás az elmúlt 1 hónapban vagy ilyesmi
ugye 15 percenként ellenõrzi, hogy online-e mindenki, valami fuzzy változót rendel az egészhez (0 - nem online,1 - online), az adatbázisban (itt nem is tudom, mire gondoljak, mert én max access/excel adattáblákkal álltam kapcsolatban eddig) szerepel holnaptól minden nap 15 percekre osztva, baromi nagy adattábla kell vagy minden playerre külön vagy azt mondod, hogy heti/havi táblák készülnek, és ha Firilio online volt, akkor megy az egyes az adott 15 perces rublikába, ezeket pedig vmi scripttel összegzed mindig "online this week/month" formában a kari lapján
Ha jól rémlik, Securára volt limitálva a tibia.hu, szóval ezt is muszáj lesz limitálni, de még így is elég nagy adatmennyiséget generálhat, és nem tudom mennyire lassulhat be idõvel, ha egy nagy táblát vezet a sok névre szóló helyett.
-------------
Amit a tibia.hu-ra akár most is be lehetne tenni, de a Psk~-rõl is mindig hiányoltam, az vmi olyasmi, hogy egy gombnyomásra meg tudd nézni az illetõ többi karakterének hasonló adatait. Szóval Gyud és Xill lapjánál felkínálja, hogy megnézd a másik karija szintlépéseit. A botterek szégyenfalán is feltüntethetõ lenne sztem valamilyen formában, hogy Ranma Kun v. Ranma-Kun (nem tom fejbõl, hogy írják) neve többször szerepel, mert a druidja is ott van a botterek között, és nem rejtett acc.
statisztikák alapján a látogatások ~40% nem magyarországról jön 😉
mármint ha valaha eléred a fansite rankot, mert ugye mi hiába szavazgatunk, kevesen vagyunk magyarok, tényleg csak úgy mûködne a dolog, ha el tudnád terjeszteni a külföldiek között is, de akkor sem biztos, hogy erre szavaznának, mert biztos többet idõznek máshol, itt csak lekérnek max egy statisztikát, és lépnek is
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
[/spam]™
bár a ban elejét pontosan nem tudhatjuk, elképzelhetõ a kezdete/vége év/hónap szinten ez megjelenítésre kerül?
átalakult a guildek listája, új oldal a hackerek és acctraderek listája
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
van valami tipped hogy honnan lehet OT szervert tölteni?
mert ha van kedv akkor probálgatni kisérletezgetni lehetne rajta.
Ha ehez az kell hogy futtason valaki egyet akkor én futtatom mondjuk nem tudom milyen sávszél igénye van. de egy próbát megérne a dolog
csak nem tudom hogy honnan lehetne biztonságos verziókat találni ill mi kell hozzá.😊
szóval ha van valami ötlet szívesen várom😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
véleményeket kérek a megváltozott botterek oldalról - jó lesz-e ez a tabos felállás késõbbiekben más oldalakon is, például a guildek vagy hackerek/acctraderek listájánál?
Ezzel mentünk a hétvégén: Audi RS4 4.2L-es V8-as 450 LE. Egy van az országban. Nagyon király volt, nincs ellenfele :D
Hát igen..
93 / 24 = 3,875 nap.
Legalább 3 nap, hogy full legyen.
Hm.
[/spam]™
160 xp-s blood crab-ért kaptam 80 xp-t!
😞
[/spam]™
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Mennyire mennek gyakni, mennyire aktívak a frees hunthelyek.. stb. Belépnek-e egyáltalán.
[/spam]™