124119
  • Doa
    Az lesz a vége DI kihív minket csatázni
  • Shaman
    jobb klikk-properties kikopizod az addresst. Indítassz egy új browsert,s bepastézod oda. elsőre a békát hozza be de nyomsz egy frissítést,s rendben.

nekem ez eddig 100%-ban müködött mindig.
  • Shiwo
    nice..kár hogy béka volt először, és 1 percig carakodtam, mire behozta a képet...
  • CattiBrie
    o.0

• CattiBrie
    Alyx meg úgy váltogatja a guildjeit, mint Sai az 'aktív játékos' 'passzív játékos' titléit.
  • CattiBrie
    Utoljára Osis Nughta-t akartam kipenderíteni botolás miatt a guildjéből.. erre hát Serby nem pajtizik vele?
  • CattiBrie
    Szerintem ennyi.. csak be akartak fenyíteni.

De ki tudja..

Amúgy mi lenne a céljuk, mert ugye nem mindegy.
    - Serbynek rosszat, hogy kitevődjön a guildből
    - A guildnak jót, hogy ne legyen benne PK-s

Szerintem baromira nem mindegy.

Én a második miatt szoktam leadereket/viceokat megszólítani...
  • rroolli
    Azt kéne mondani nekik, hogy srácok ez ködös ügy, egyik fél se tud egyértelműen bizonyítani, mi pedig nem dobunk ki senkit a guildből, csak azért mert valaki megparancsolja. Viszont az ügyet megjegyeztük és ha még egy hasonló eset előfordul, Serby repül.

Korrekt, nem?
  • Kicsi Tibi
    Én nem szólok bele, mivel nem vagyok aktív, csak annyit tennék hozzá, hogy ha véletlenül mégis amellett dönta PG hogy Serbynek mennie kell, akkor ennek ne legyen aztán a DI által negatív visszhangja amiben a PG-t netán leteszik, merthogy az lett amit ők akartak....
  • CattiBrie
    Senki nem mondta, hogy azon fog.
    És senki nem mondta hogy én fogok dönteni.
  • rroolli
    Én se járok poira dl-ezni. Fél pg trainel másik fele frees, alig van pár ember aki gyakik és őket szerintem nem kell félteni, szóval szerintem ne a félelemre alapuljon a döntés.
  • CattiBrie
    Szerintem lent barija van valakinek...

10:49 You see Alyx Garde (Level 208). He is an elite knight. He is Angelos of the Dies Irae (Wrath of righteous).
    10:49 You see Archereek Hunter (Level 157). He is a royal paladin. He is Angelos of the Dies Irae (Ima Low).

10:40 Archereek Hunter [157]: alyx
    10:40 Archereek Hunter [157]: alyx
    10:40 Archereek Hunter [157]: come
    10:40 Archereek Hunter [157]: xD
    10:40 Archereek Hunter [157]: use res
    10:41 Alyx Garde [208]: I'm not so bastard as you are
    10:41 Alyx Garde [208]: ;/
    10:41 Alyx Garde [208]: huahauhau
    10:41 Archereek Hunter [157]: xD

Azt nem értem, ha Alyx nem olyan segg, akkor egyáltalán miért barátkozik vele?
    Sőt! Mé van a guildben? o.0
  • CattiBrie
    Á, értem! Köszi! :)
  • maerlyn
    ha átviszed a karid máshová, itt jelenik meg
  • CattiBrie
    Ja, és engem annyira nem zavar, mert én úgy sem gyakok... Csak azt sajnálnám, ha más miatt lennének huntedek a normális aktív PGs játékosok.

Ne kelljen 5 halálnak születnie (a DI segítsége által) mire kiderül az igazság.
  • CattiBrie
    Mit jelent az Extra Services az adatlapomon?

• Shaman
    Én eddig úgy tudtam,hogy a DI egy nagy fos guild,tele pk-sokkal,csalókkal, (legalábbis mikor anno Ramot kérdezgettem kivel menjek POI-ra stb. egyáltalán nem ajánlotta őket,sőt...,holott a legerősebb guild talán Securán),akkor minek fekszünk le nekik?

bár én nem vagyok aktív,szal nem sok beleszólásom van :-p
  • CattiBrie
    Ja, és kidobni valakit a guildből, mert PK-zott, az nem "behódolás".
  • CattiBrie
    Nekem nem lenne nagy érvágás, mert nem bízom benne.. Lehet sajna, de ez van.

DI-seket meg CSAK elmondások alapján ismerem.

Sőt, azt is mondtam a csókának, hogy ha bármely másik playerről lenne szó, akkor 100%-ben kiállnék mellette.

Szóval akkor majd valaki beszél velük...

Köszi
  • rroolli
    Vagy átpasszolták/tradelték valami havernak az accot. Nem ez lenne az első illegális dolog a guildjükben.
  • kiscipi
    Ha 6szor meghalt a srác a héten akkor simán eltudom képzelni hogy a héten kezdett játszani s eddig a bot dolgozott és nincs tapasztalata.
    Serby ahogy elmondta exorival gyakta a dl eket mert a Di-s srác elvette az ő barátjától a helyet. ekkora lovagként én is simán így csinálnám hogy összeszedek 5+ dögöt és akkor had szóljon. tehát ebből simán elképzelhető hogy a srác belelépett pár löketbe és az elég volt neki a tapasztalatlansága miatt. Nem feltételen akarta pk-zni hanem csak 1 véletlen ,,pk,, történt. Nos ha nem tud kontrolálni pár dl-t akkor ne gyakjon ott.

Több mint valószínű hogy mind2nek igaza van valamilyen szinten.
    Én a maradása mellett teszem le a voksom már csak azért is mert a Di ről van szó. Ne hódoljunk be nekik!!

részemről ennyi...
  • rroolli
    Nekem gyanús hogy 6szor halt a héten a druid gyerek, meg egyébként se túl szimpatikus a DI részről a fenyegető stílus. De egyáltalán nem ismerem Serbyt, szóval hülyeség lenne bárki pártjára is állni.
  • Husosfagyi
    Állítólag.
    Én a dolgot 10 perc múlva vettem észre, miután Archereek dúlva-fúlva előkerült hogy mit csináltam.
    Felkajtatott a 2. szintre ahol még nem is gyaktam, és kilootolta a hullát.
    Közöm nem volt az egészhez.
    Az, hogy egy 100 alatti druid megijed és fellép 2 dl-hez az nem profi játékstílusra vall :>
    Poén:
    A srác 2 szintet halt vissza, rajtam pedig aol és full bless árát követelték, különben hunted.
    Aol nem volt mert hullából lootolt vissza cuccot, a két szint pedig szintén 0 blessinget mutatott...
    Számolások elrakva, talán logok is lementve még akkorról...
  • CattiBrie
    Most állítólag, vagy tényleg?
  • Husosfagyi
    Nem adok sokat Archereek szavára, már volt vele kísértetiesen hasonló személyes tapasztalatom.
    Sztori ugyanez; egyik barátját állítólag hidegvérrel lepékáztam, én voltam hunted.
  • CattiBrie
    Ahogy elnézem a csóka halállistáját, neki egyedül sem nehéz 5 napon át minden nap halni.. Tudjátok, aki nem bírja miért eszik piros bőrt?
  • CattiBrie
    Archereek leírja, hogy a haverja szerint hogy volt.
    Érdekes, hogy nem a haverja szólított meg.
    Meg az is, hogy eltusolni nem lehet, mert Ziober a főnök, aki nagy maffiavezér, aki örül, ha konfliktus van.
    Az is érdeke, hogy DI-t nem is említettem Serbynek és rendesen elkezdte támadni a csókát (akit amúgy nem ölt meg).
  • CattiBrie
    Kérlek, olvassátok el:

ArchereekHunter
    Serby
  • CattiBrie
    Azt mondta Archereek, hogy ok nélkül senkit nem bántottak soha. Természetesen ebben nem voltak benne a félreértések..
  • Shiwo
    kérdés: hogy ölte meg ? lePK-zta ? az ugyebár csúnya dolog, bár most picivel nehezebb, lévén a blokkolás megszünt..vagy guild harc során ? akkor benne van a levesben,ne ugassanak
  • CattiBrie
    Úgy érzem, nem lennék túl igazságos, mert alapból arra hajlok, hogy nem bízom Serby-ben. Az meg egy másik kérdés, hogy DI-ben sem (bár most elég menyerő volt a csóka).
  • CattiBrie
    Beszéltem Archereek Hunter-rel, beszéltem Serbyvel, szeretném ha valaki átvenné az ügyet..
  • CattiBrie
    Ki?
  • CattiBrie
    Arra rájöttem, hogy bárhogy is van, eddig a DI-nek végül is velünk nem volt semmi baja. Annyira. Asszem.

Jó jó, olyan volt, hogy mappolni akartunk.. Erről is beszélgettem ezzel a Archereek Hunter-rel..
  • Bexter
    Igen ezt olvastam. Én nekem ugy rémlik h neki nem ez volt az első üggye illetve bot gyanuba is kerveredet de lehet rosszul tudom. Meg erősít benne valaki?
  • CattiBrie
    17:21 Firilio [142]: wtf
    17:21 Firilio [142]: 17:18 Archereek Hunter [157]: i want talk with you about your guild member, serby
    17:21 Firilio [142]: 17:19 Archereek Hunter [157]: he just killed one druid from my guild (dies irae)
    17:22 Catti-bia [151]: Hát a DI-t nem csodálom..
    17:22 Catti-bia [151]: Ímúgy írd sg-re léci
    17:22 Catti-bia [151]: A

Köszi Firi! -.-

Ez volt az előzmény.. utána érkezett hozzám a privi..
  • CattiBrie
    "Folytatás még lesz..."
  • Bexter
    Kaphatnék kicsivel több részletet az ügyben?
  • CattiBrie
    Az a nagy büdös helyzet...

hogy ebben most minden PGs érintett!

Röviden: Ha nem tesszük ki Serby-t a PG-ből, akkor a PG haunted by DI.

Kezeket fel, ki szeretné? ..

Folytatás még lesz...

Addig is jó volna, ha gyűlne az a sereg, aki 100%-ra megbízik Serby-ben és el fog beszélgetni vele, mert ez nem én vagyok én ezt már az elején is megmondtam. (Én nem tudom úgy vállalni a becsületszavam érte, mint bármelyik másik magyarért.) És semmiképpen nem szeretném, ha miatta - vagy bárki miatt - a más normális játékosok a guilből ne tudjanak játszani!
  • CattiBrie
    Szerintem nem.
    Arra gondoltam, hogy a lightbearerrel kapcsolatban jött.. de nem tudom.

Sajnos.