Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
amikor cukit egy köcsög pk-zni akarta ankban a vampos szinten én is odamentem a 100+ karival és elbeszélgettem vele. Természetesen tagadott mindent, csak azt nem tudta hogy én sajna láttam mit csinált igy a második tagadó mondata után kapta az áldást. ugyanugy blokkoltam ugyanugy huztam rá a jobbnál jobb lényeket stb. és hogy õszinte legyek nem fájt a szivem miatta. mert ha nem látom mit csinál akkor mind1 mert lehetett volna bénázás is de ez olyan szakszerüen csinálta hogy alig tudtam utána csinálni a 100+os karival pedig õ csak olyan 40 es volt kb. Szóval sajna az ilyen meg is érdemli. Amúgy meg ha egy kis 10-40és pk-s köcsögnek több szava van mint mondjuk egy 100+ sga tagnak akkor bizony nagy baj van.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
banshee questen is biztos te voltál a felbújtó, amikor a noobot kinyírtuk, aki nem akart lekopni, és féltünk tõle, hogy majd warlockoknál elszabadít néhány öregurat 😛
egyébként van még bl-ezési lehetõségünk az sga-n keresztül, vagy Ram kiesésével megszûnt létezni a dolog?
személy szerint jó ötletnek tartanám, ha megnõne az 1 városra esõ ferumbras/ghazbaran/morgaroth/orshabaal koncentráció, és nem csak ilyen buta kátrány slime-ok respelnének 😛 annyi lehetne a visszatartó erõ, hogy ezek a bossok ott nem dobnának lootot, csak kaszabolnának, és ezt ki is írná a szerver, hogy senki ne áltassa magát 😛 amolyan teszt szerver feeling lenne az egész, mert durvábbnál durvább lények csatangolnának a depó elõtt 😛
látva ezeket a slime-okat, mindenképpen érdemes életben tartani a lángot, a meglepi csak jobb lehet 😛
abszolute nem vettem észre, hogy az sga-nak több, vagy akár annyi visszatartó ereje lenne, mint a régi blekklistnek, pedig a végefelé már annak se volt sok
szóval elítélhetsz, kirughatsz a pg-bõl, de szerintem ha valaki köcsögösködik az emberrel, azt lehetõség szerint, ott, akkor visszakell szivatni, hogy tudja hol a helye, és javaslom bárkinek, hogyha valaki pk-zni akarja, az ha lehetõsége van, pk-za a pk-zni próbáló egyént
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Azt nem szeretem.
De szerintem, tudod.
[/spam]™
Az a fenti 3 hullatetem is én voltam.. mármint én öltem meg õket. 😊
[/spam]™
[/spam]™
http://tibia.wikia.com/wiki/Lucius
Appear when failing the Lightbearer event in every city.
http://tibia.wikia.com/wiki/Essence_of_Darkness
- Vajon mennyi ideig lesznek? 24 óra?
[/spam]™
De amúgy igen, ha már így rákérdezel, Rád gondolok, mikor eme deviáns viselkedést említjük. 😊
[/spam]™
emléktárgy
figyelmeztetõ
jel
jelkép
jelképes
jelzés
jelölés
játékpénz
részleges
tantusz
zseton
zálog
[/spam]™
Ismeri a szabályokat? Tudja, mi az az SGA?
Stb.
Mert szeretném jelezni, hogy gyakran tapasztalatom a guilden belül a bosszút. Hogy valaki megpróbálta lePKzni a 30-as karaktert és akkor reloggal visszamenni az 50 szinttel magasabb karakterrel és megmutatni, hogy ki az erõsebb. Vagy hasonló.
Azt hiszem, többször tapasztaltam ilyesmit a guilden belül.
Szeretném ha néha frissülne az emberekben a tudat, hogy a guildünk SGA tag.
// Azt most nem veszem figyelembe, hogy kinek van igaza, mert gondolom, hogy nem a PKs ki'köc$ögnek.
[/spam]™
http://tibia.wikia.com/wiki/Community_Manager
Bennfentes 😊
Én nem tudok.. de a slime-t sem szívesen fordítanám le. 😊
[/spam]™
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
* community manager
* CM token
* update
késõbb még valószínûleg jövök. ha meghagynátok az eredetit, ahogy itt szerepel, az is ér.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Azért írok most ide fórumra mert Tothricsi játékos társunk be szeretne kerülni a PG-be és ebben szeretném kikérni véleményeteket hogy bekerülhet-e vagy sem.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
állítólag 5 napig kéne a fényt megtartani, de most a teszten csak 24 óráig. Ezek szerint képtelenek voltak rá, ismét...
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????