Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thou art a very pleasant little rabbit.
nem ventrivel toltuk, hanem óbégattunk egymásnak, mivel egy albiban laktunk 😛 de néhány tibiást is megrontottunk vele: Hoki, Heux, Arcor, Máté, Krog megfordultak egy idõben a hamachis "szerverünkön", viszont eléggé elvehettük a kedvüket, mert mi akkor már közel mesterien ûztük 😛
When you log into the game after our service is back online your client will update itself automatically.
Kind regards,
Your CipSoft Team
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
az utóbbi idõben minden "mítingen" tankokat, repülõket és hajókat hajtogatok egy origami könyv alapján, aztán néha rám szólnak, hogy ne brümmögjek, amikor a Wake-szigetek nagy csatáit újrajátszom a sarokban 😛
mondjuk úgyse mennék talira ,de azért kíváncsi vok h hol lesztek 😛
spamspamspam up unalom...
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
egyébként nagyon várom, olyan izgalmas lesz új küldetéseket csin...olvasni!!!! 😛
már csak 1 óra 32 perc, 92 perc, 5520 másodperc 😛
a sebzés fura, a lényt szummonálták nekik, a gm sorfalról van szó, vagy mire gondolsz? 😛
[/spam]™
nem tudom fogok e prémet fizetni most a közeljövõben léehet hogy holnap fizetem lehet hoyg csak egy honap mulva még nem döntöttem el elég soka dolgom. Viszont van egy házikó a nevemen kazban és kár lenne ha elveszne szóval ajánlatokat kérek ki venné át. elõre is köszi a segítséget.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Jun 30 2009 - Tomorrow, this year's summer update will be launched. Therefore, all game servers and the website will be offline for approximately 5 hours, starting at 13:00 CEST.
[/spam]™

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
hehe én vagyok az öregebb
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
http://biatorbagy.hu/text/doc/hirdet/iharos2008.pdf
Szerintem bazi jó hely.
Mondjuk egy péntek meg egy szombat éj.
[/spam]™
Hit Points: 1565 << ennyi a hpja egy 100 as knightnek.
persze a team killbõl a srác az nem 100 as volt hanem vagy 160 + os knight csak nem emlékszem ki volt.
Szóval szerintem annyin múlot hogy nem haltatok meg hogy jó volt a széljárás.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
ha még tényleg tud olyat, akkor viszont remélem érzitek, hogy nagyjából a szerencsén múlott, hogy haltok-e, de majd ha még jártok ilyen helyre, akkor látjátok, hogy kaptok-e ilyen sebzést, vagy túl keménynek találta a cip és kivette