124119
-
#110901 De a barátja is ott volt..
09:00 You see Klekot Palladyn (Level 131). He is a royal paladin. He is First Squad of the Hades (Dzielny Tabaluga). -
#110900 08:55 You see Omusia Knight (Level 151). She is an elite knight. She is First Squad of the Hades. -
Omusia Knight
-
#110898 Nem mondta senki hogy neked is muszáj keresni :) -
#110897 Sai hülye ötlete miatt órákon keresztül az első hsz-m kerestem :D de megvan :P -
#110896 -
#110895 Piszkos Fred Étterem
Találtam egy nagyon jó helyes estére (kirándulás után, éjszakaizás előtt)!
http://www.piszkosfredetterem.eoldal.hu/
Ha nem lesz senki ellenére, akkor én erre a helyre szavaznék!
Egy-két kiemelt infó:
• Szombat: 16-01
• soproni 380
• pizzák 1300 körül
• Diákoknak 10% kedvezmény!
• Étkezési utalványokat (Sodexo, Ticket Restaurant) elfogadunk!
-
#110894 Szex hírdetés ez amúgy? :D -
11. Tibia tali
Dátum: 2010. január 9. szombat
• napközben (kábé 10-től): kirándulás
• este (kábé 18-tól): beülés valami falatozóba
Lassan össze kéne írni, hogy kiket érdekel, melyik része, mert annak függvényében lehet az időpontokat és a helyeket módosítani.
kirándulás
Ha valaki azt mondja, hogy szeretne jönni kirándulni, de ő csak 12-re ér fel Pestre, akkor akkor lesz tali.
Kirándulásra valami olyat terveztem, azaz gondolok, amiben ezek közül vannak elemek:
- fogaskerekűzés;
- kisvasútozás;
- jó kilátás;
- János-hegy;
- séta
Lehet tippeket és ötleteket is adni. De felőlem akár felmehetünk Dobogókőre is. Kit mi érdekel? Merre volt régen? Mit ajánlottak, hogy Pesten merre érdemes sétálni egyet?
Akit érdekel: Bex, Tygep, Csiga, Siri, Firi, Mati, Angel, Catti
[szin=#CD0901]! Csiga 12-re megy a Keletibe
este
Ezen is lehet gondolkodni, hogy milyen helyre menjünk, ami jó ha sokáig nyitva van. Bár utána még át lehet menni másik helyre is. Én eredetileg egy például pizzériára gondoltam. De ebből is van több. Sőt még olyan is, ahol még nem voltunk. De lehet keresgélni. Nem árt ha valahol a városban van és nem esik nagyon ki.
Este kajolós hely: Mr. Pizza Étterem és Pizzázó (Budapest VII. Dohány utca 69.) // itt voltunk múltkor is
Hajnalig nyitvatartó hely: Noiret biliárd (4-ig nyitva) / Napoleon cafe (2-ig nyitva)
Akit érdekel: Bex, Tygep, Csiga, Siri, Firi, Mati, Jana, Tele, Angel, Catti
Kérlek, szóljatok olyan Tibiásoknak, akik nem olvassák a fórumot!
[b]Szolgáltatások árai[/b] (adományozni vágyók kedvéért):
• tibia.hu tárhely (1000 bruttó forint / hónap; 2009.06.17-től)
• tibia.hu domain (2880 bruttó forint / első két év; 2009.04.21-től)
[apro]Akik nem jönnek: Sámli, Cipi // csak azért írlak fel, hogy nehogy később megkérdezzem, hogy jössz-e :][/apro]
Írjatok ötleteket, véleményeket! :)
Catti
[/szin] -
Azt hiszem, csak ismételni tudom.
Szolgáltatások:
• tibia.hu tárhely (1000 bruttó forint / hónap; 2009.06.17-től)
• tibia.hu domain (2880 bruttó forint / első két év; 2009.04.21-től)
• tibia.hu e-mail (gmail, ingyenes)
-
#110891 Children of the Revolution Quest
Mission 5: Phantom Army
Egy biztonságos felállás
-
#110890 Children of the Revolution Quest
Mission 3: Zee Killing Fieldzz
-
#110889 ilyet sem sűrűn látni
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lord+fire+demon
Banished: until Jan 03 2010, 18:37:33 CET because of threatening gamemaster
-
#110888 Gyud, Nood, Ram, Arcor...
Sonic!
Szombathelyiek, Győriek.. így már egyszerűbb, mint név szerint. :D
És a Szombathely-hez tartozik Doa is!
Nem fogok mindenkinek külön meghívót írni.. már mail úgy is ment ki..
Akkor újra:
- Szombathely és környékei-ek
- Győr és környékei-ek
- Siófok és környékei-ek
- Budapest és környékei-ek
- Hercegszántó és környékei-ek
- Szeged és környékei-ek
- Miskolc és környékei-ek
- Békéscsaba és környékei-ek
- Külföldön élők
Így talán nem hagytam ki senkit. De külföldiek. :D // javítottam
Szóval minden Tibiás! Talán csak Angel lesz nem Ungarische. -
#110887 Helyes! :) -
11. Tibia tali
Lassan össze kéne írni, hogy kiket érdekel, melyik része, mert annak függvényében lehet az időpontokat és a helyeket módosítani.
kirándulás
Ha valaki azt mondja, hogy szeretne jönni kirándulni, de ő csak 12-re ér fel Pestre, akkor akkor lesz tali.
Kirándulásra valami olyat terveztem, azaz gondolok, amiben ezek közül vannak elemek:
- fogaskerekűzés;
- kisvasútozás;
- jó kilátás;
- János-hegy;
- séta
Lehet tippeket és ötleteket is adni. De felőlem akár felmehetünk Dobogókőre is. Kit mi érdekel? Merre volt régen? Mit ajánlottak, hogy Pesten merre érdemes sétálni egyet?
Akit érdekel: Csiga, Siri, Firi, Mati, Angel, Catti
[szin=red]! Csiga 12-re megy a Keletibe
este
Ezen is lehet gondolkodni, hogy milyen helyre menjünk, ami jó ha sokáig nyitva van. Bár utána még át lehet menni másik helyre is. Én eredetileg egy például pizzériára gondoltam. De ebből is van több. Sőt még olyan is, ahol még nem voltunk. De lehet keresgélni. Nem árt ha valahol a városban van és nem esik nagyon ki.
Este kajolós hely: Mr. Pizza Étterem és Pizzázó (Budapest VII. Dohány utca 69.) // itt voltunk múltkor is
Hajnalig nyitvatartó hely: Noiret biliárd (4-ig nyitva) / [b]Napoleon[/b] cafe (2-ig nyitva)
Akit érdekel: Csiga, Siri, Firi, Mati, Jana, Tele, Angel, Catti
[apro]Akik nem jönnek: Sámli, Cipi // csak azért írlak fel, hogy nehogy később megkérdezzem, hogy jössz-e :][/apro]
Catti
[/szin] -
#110885 Catti: Talira jönnék én is, mindkét program érdekel :) -
11. Tibia tali
kirándulás
- fogaskerekűzés;
- kisvasútozás;
- jó kilátás;
- János-hegy;
- séta
Akit érdekel: Mati, Angel, Catti
este
Este kajolós hely: Valami Pizzéria
Hajnalig nyitvatartó hely: Noiret biliárd (4-ig nyitva) / [b]Napoleon[/b] cafe (2-ig nyitva)
Akit érdekel: Firi, Mati, Jana, Tele, Angel, Catti
Catti
-
#110883 Farmine-i NPC-kkel való értekezés PZ-n kívül, így:
Csak sajnos SS után mindig újra oda kell tenni a ládákat. :( -
#110882 15:56 Zalamon: Zze rezzizztanzze izz zztill fragile. I'm afraid, zzere izz zztill much left to do. I may alzzo have a tazzk or two for you. We'll have to prepare for war. ...
15:56 Catti-bia [153]: tazzk
15:56 Zalamon: Yezz, I have zzome tazzkzz for you indeed. Mozzt importantly we are in need of zzuppliezz. Furzzermore, zze emperor will zzurely zztrike back zzoon. I've zzought about a zztrategy for a zzmaller zztrike to weaken hizz forzzezz even furzzer. -
#110881 Terv az, hogy este egy kajolda (például a múltkori pizzéria).. - és utána 23 utántól valami másik hely, ami nyitva van hajnalig..
És amúgy Te jönni? -
#110880 15:02 Jani the Knight [18]: szia
15:06 Catti-bia [153]: szia
15:06 Jani the Knight [18]: merre ölögetsz?
15:06 Jani the Knight [18]: te knight vagy?
15:06 Catti-bia [153]: pala vagyok és nem ölögetek
15:07 Jani the Knight [18]: jó de nem kel le harapni a fejemet
15:07 Catti-bia [153]: ?
15:08 Catti-bia [153]: Valami rosszat mondtam?
15:26 Catti-bia [153]: :(
-
Noodlee #110879 Napoleon jól néz ki, csak nincs kajájuk. -
#110878 Még két alternatíva:
Noiret Biliárd és Dart Szalon
Cím: 1066 Budapest, Dessewffy u. 8-10.
Telefon: +36 (1) 3316103
NYITVA TARTÁS:
HÉTFŐ - PÉNTEK 10.00 - 04.00
SZOMBAT – VASÁRNAP 14.00 – 04.00
http://www.noiret.hu/
Napoleon cafe
http://www.napoleoncafe.hu/
BUDAPEST
ZICHY JENÕ U. 6.
TEL: 06 20 411 87 34
www.napoleoncafe.hu
Nyitvatartás:
H - Cs: 16 - 24
Péntek: 16 - 02
Szombat: 16 - 02
Vasárnap: 16 - 24 -
#110877 Catti,
Azon a napon nem dolgozom, tehát ráérek:P Séta ilyezsmi nem tom még, be, szívesen ülnék:) tehát esti program érdekelne 90%ban biztosan, a nappali az még nem tudom, attól függ mikor kelek, elötte nap mi lesz meg vasárnap:P kb ennyi.
Füstmérgezéses helyet én sem ajánlom, aki dohányzik az ki tud menni rágyújtani:P (én is ki tudtam menni)
-
kiscipi #110876 Catti szerintem én most ezt a talit kihagyom -
#110875 Oké! Köszi, hogy szóltál! :) -
#110874 sry én nem tudok menni,nem leszek Pesten aznap. -
#110873 Íjász Söröző és Pizzéria
pub, söröző, pizzéria
1132 Budapest, XIII. kerület, Váci út 8.
Szombat: 13-04
4:00-ig nyitva van. Oda lehet menni a kajolás után. Én nem vagyok hajlandó még egyszer. Múltkor is kétszer majdnem meghaltam a füsttől. -
#110872 majd infozok. -
#110871 A délben tali még simán jó..
Szállást sajnos nem tudok. -
#110870 Ha időben felkelek délre érek a keletibe, vagy ha még korábban kelek akár a délibe.
hazautat még nem tudom mert 6 körül megy el haza az utolsó vonat szoval ott kéne aludnom. Szállást valaki? :P -
#110869 Már beírtalak.. a következőben frissülni is fog. Bocsi, hogy még nem. -
11. Tibia tali
kirándulás
- fogaskerekűzés;
- kisvasútozás;
- jó kilátás;
- János-hegy;
- séta
Akit érdekel: Angel, Catti
este
Akit érdekel: Jana, Tele, Angel, Catti
Írjatok! :)
Ötleteket, tippeket, véleményeket, résztvételi szándékot várok/szívesen fogadok!
Catti
-
#110867 sword ring felvásárlást tartok akinek van npc áron meg veszem tőle -
#110866 21:39 GM Event announcer [2]: The final round of Holiday Letters is starting (lvl 101+). Once more Aibita has misplaced 5 of her precious holiday letters, but this time she can't remember where. Aibita offers 10k and a kiss to those bringing her letters back. Details in GAME CHAT. -
#110865 Megnyitottam a Game-Chat-et:
20:39 Latigaso [115]: english please
20:39 Nolon Dare [78]: i ile wbija ?
20:39 Dedek of Knight [76]: i jak zaplace to co ?
20:39 Sir Dying [94]: i z tego co ja zrozumialem na share expie
20:40 Sir Dying [94]: beda expic na twoje konto
:D -
#110864 Ab'dendrial
hihi -
#110863 19:38 GM Event announcer [2]: Round 2 of the Holiday Letters will begin. This round is open for lvl 31-75. Letters are hidden in Thais/Carlin/Venore/Kazz/Ab'dendrial and must be returned to Aibita for a reward of 10k. Details in GAME CHAT.
20:37 GM Event announcer [2]: Round 3 in the treasure hunt is on and open for players level 76-100. 5 letters are hidden in the Thais/Venore/Carlin/Ab'dendriel/Kazordoon. They must be returned to Aibita for a reward of 10k. The hunt is on. Questions: GAME CHAT. -
#110862 arrol nincs stat hogy a törölt botterek hány % volt prémes?