Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak benézett, vagy aktív is?
Az "újak" nem is tudják, hogy ki az nem?
Vagy volt róla mesélés?
Thou art a very pleasant little rabbit.
csüt megyünk egerbe fellépni lakik ott valami tibioid? 😊
on
http://bexter.hu Szép Fényeket!
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
De remélem összejön Nektek egy tali! (Lélekben jelen leszek. 😄)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
300 kp
1 double axe
2 morning star
Van nálam, a többit a parcelbe tettem.
Ja és a fire mushroomokat beépítettem a készletembe. 😊
[/spam]™
Helyszín valami kocsma szerûség. Lehetõség szerint olyanba megyünk ami nem füstös, de a dohányzás megoldott. Esetlegesen hosszu nyitvatartású, és nem túl drága.
Konkrétumot írok majd pár nap múlva mikor már én is fogok. Ez mág csak olyan gyüljön össze a nép egy sörre dolog. (mint multkor😛)
Tajnak különösen szól ez az üzenet, Csigát meg megpróbálom elérni a Csigaszámon amit kaptam Cattitól még annó. remélem él még.
Uff
Ui.: Ha jön Taj õ fizet mindenkinek😊P
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Én egy ilyen videót egy percig nem tudok nézni, nemhogy 7-ig.
Lehet, hogy idegesítõen és xarul van megcsinálva, de én nem is fogom meglátni emiatt a mondanivalóját. 😊)
De Sonic által linkkeltet sem. 😊
Bár talán jól rájöttem arra, hogy az elsõ a mmorpg függõkrõl, a második a disznópatkányokról szól (alkohol, drog, szmog..).
Az viszont elég szomorú hogy sok hozzám hasonló korú gyerek képes tényleg napi 15~ órát gép elõtt ülni, hogy jobb legyen a karaktere egy játékban, ahelyett, hogy elmenne dolgozni és inkább Õ tanulna valami hasznosat és nem a karaktere..
Bevallom nekem is volt egy ilyen korszakom mikor MMORPG-kel toltam akár napi 12 órát is, de szerencsére kinõttem vagy megjött az eszem nemtudom. Azóta fõleg fpsekkel játszok, nem okoz függõséget, jól szórakozok, fõleg ha ventrilon vagy teamspeaken röhög mindenki egymáson 😄DDDD
Persze azért napi 1-3 óra tibia is megy manapság de az csak a jó társaság miatt 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s
Behavior: They will always try to run from you, and are as fast as a lvl 130.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
haste nélkül meg nem tom mi lehet a leggyorsabb
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
demon bp - Buy from: Grizzly Adams (Port Hope) 10,000 gp or 1,000 gp(megerõsítésre vár) (csak a questek teljesítése után)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?p=4657705
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Nem fogja fel, hogy csináljon egy saját oldalt SAJÁT tartalommal, ne lopott infókkal 😊
[/spam]™
10:15 Silk Worm <120>120>: Exori
10:15 Silk Worm <120>120>: Exura
Gyakott egy earth elementalt meg még valami rémálmot
Megpróbáltam elmenni mellettük, de átállt a lénye (ami megmaradt, mert a másik közben meghalt.)
10:15 Silk Worm <120>120>: Exeta Res ""RaWr
10:16 Catti-bia <147>147>: sry
Pár másodperc múlva privi:
10:16 Silk Worm <120>120>: no need to apologize dear 😊
10:16 Catti-bia <147>147>: ^^
10:24 You see Silk Worm (Level 120). He is an elite knight. He is Mercy Rider of the Dragon Riders (Shai-Hulud).
<#vigyor2>#vigyor2> <#vigyor0>#vigyor0> <#smile>#smile>
[/spam]™