Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Aug 14 2009, 16:16:23 CEST Died at Level 116 by a hydra.
<#wave>#wave>
Biztos nem olvassa már a fórumot 😊
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
Tegnap a sort megnyitotta:
Lexike (RP): Aug 13 2009 13:57:17 ied at Level 51 by a dragon lord.
(Deep Fibula quest, dl combo 590 hpról)
És ez még csak a kezdet
Folytattuk a hentet Formorgar Mines utolsó quest terem a jégpilléres.
A bokorból kiugrott egy csapat útonálló és ez lett belõle:
Matias con Toth: Aug 13 2009, 20:26:23 Died at Level 121 by a plaguesmith.
Gregory Dum (EK): Aug 13 2009, 20:26:11 Died at Level 157 by a destroyer.
Zippy the Healer (ED): Aug 13 2009, 20:27:15 Died at Level 137 by a lost soul.
Gyudron (EK): Aug 13 2009, 20:26:39 Died at Level 141 by a demon.
Túlélõk:
Ram Abbalah (RP) lvl 186
Tygep the Paladin (RP) lvl 164
Ezek a palák mindig kifognak rajtam... ;Ð
Vajon, elég bizonyíték ez destructive behaviour-ra és player killing-re - 4x egymás után? ]:->
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Thou art a very pleasant little rabbit.
egyébként igen, miután elsuhantunk egymás mellett, megbeszéltük, hogy rohadtul hasonlított Ádámra 😄DDDDDDDD ezek szerint nem volt véletlen 😄 csak loboncosabb volt, ami mondjuk fél nap cangázás után érthetõ 😄
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Azé is hívott, kemény volt és megkerülte a Balcsit egy nap alatt! (mi is voltunk Balatonon)
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
taj: Ram nekem is mesélt :-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Eddig olyan 3:0-ra vezet az öreg 😊
14:02 Ferumbras return is at hand. The Edron Academy calls for heroes to fight that evil.
14:12 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before it is too late.
Na hajra lasuk kepes Secura megolni? 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
a hétvégén elmentünk körbetekerni a Balatont, erre nem engedett fürdeni, és másnap - holmi biciklikölcsönzõs határidõre hivatkozva - kihajtatta velem a lelkemet is 😛
nincs annál rosszabb, mint 30+ fokban 3-3,5 órán át balatoni panorámával tekerni egy csobbanás nélkül 😛 ráadásul elfogyott közben a vizem is, pedig másfél litert raktam be, és indulás elõtt teleittam magam 😛 ki tudtam volna inni a Balatont 😛 erre Máté, Arcor és Tygep nem sörrel vagy fröccsel várt Balatonalmádiban, hanem Jagermeisterrel, és nem ihattam semmi hígabbat (vizet sem! "mert arra nem csúszik a sör"), amíg el nem mentünk két boltba vacsi alapanyagért, reggeliért és hûtetlen sörért 😛
egyébként elég jó volt, annak ellenére is, hogy másnaposan és kialvatlanul elég erõtlennek éreztem magam a biciklin 😄, ráadásul kicsit rossz ízûen ebédeltem, mert Ram pókerben is megvert elõtte Csigáéknál Balatonakaliban 😄
csak abban bízok, hogy nem készült semmi kompromittáló fotó az éjszakáról, mert állítólag "közeledtem" a mellettem fekvõhöz 😛 (mondjuk tuti kamu, de ha mégsem, akkor nem tehetek róla, pandának néztem álmomban, és meg mertem volna esküdni rá, hogy azt suttogta a fülembe, hogy "hug me!"😛 csak tudnám, miért hasonlított ébredéskor Arcorra, és vajon az ölelj meg miért úgy hangzik angolul, hogy hágj meg?! :S)
Itt mar Ram elment ebedelni 😛
Mondjuk az is jó volt, amikor egyszer szintén vmi móka kedvéért be akartunk lépni Rammal, hogy elvigyük a kariját vmi jól eldugott helyre, és a cuccokat is át akartuk adni az ott kiloggolt lovagomnak. Ez eddig jól tervnek is tûnt, Ram is otthon volt, csak akkor koppantunk, amikor beléptünk vmi dl spawn közepén, majd ki is rúgott minket egybõl, mert kivételesen otthonról is elment gyakni, holott ilyet nem szokott, mert ott bizonytalan nete volt 😄 Õ persze csak annyit tudott, hogy kick volt 😄 Mondjuk túlélte 😛
(emlékszem, az EU csatlakozást május 1-jén ünnepelte az ország, én Tcs koncerten voltam a Tabánban, ha már ingyenes volt, lement elõtte néhány zenekar, szakadt az esõ, és szarrá áztunk, mire kezdõdött a lényeg, bejött Lukács, és beszólt, hogy:
"Mindenki tudja, mit ünneplünk ma, igaz? Csatlakoztunk az Unióhoz, úgyhogy ünnepeljük meg, hogy holnaptól jönnek a férgek!)