Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
ehhehe 😊
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Ha egyszer elkészül a saját játékom (az esély 0%), a neve lehet, hogy DreamLand lesz. 😊 Egy olyan világ, amelyrõl mindenki csak álmodik; ahol igazság van és ahol csalásnak helye nincs. 😊 😊 😊
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Persze a két sztori nem nagyon hasonlít egymásra; és még fiatal és bohó voltam.
Én jobban jártam azért, nem buktam el közel 1,5kk-t.
Engem 3x vertek át... persze még mostanában is, amikor a házamban teszek-veszek jön 1-2 csóka, hogy csak egy pillanatra engedjem be a házba, mert még soha nem volt egyben sem... és bizonygatja, hogy õõõõõ semmit nem vesz el és ne legyek már ilyen szemét... nem tolvaj, engedjem má' be! Régebben elmondtam nekik szépen, hogy nem és nem... utána lol volt a válaszom, most már egybõl permanent ignore a jutalmuk. Igen szép ignore listám van már - bocs, ha belépésemkor az ignore-listám betöltése miatt lagol a szerver 4-5 másodpercig. 😛
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
a még elérhetõ emberek karijait át kéne majd transzferelni pg-be valahogyan, asszem nekem is volt egy fodos karim, majd meghívhatná vki (tamer...)
Thou art a very pleasant little rabbit.
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Én Angel-nek sem adnám oda az én full szettemet. Pláne ha Õ kéri. Pedig már személyesen is ismerem. Volt már nála g-legem és asszem van is nála egy skull helmetem.
[/spam]™
A megbízható barát továbbra is megbízható, bizonyított már elégszer. Neki is rosszul esett és bûntudata van. Azonnal felajánlotta, hogy amit tud azt megszerzi és visszaadja.
Játszani fogok továbbra is természetesen, nem a cuccok fájnak, azok pótolhatók, hanem a tény hogy a bizalmammal és kedvességemmel éltek vissza így nagyon csúnyán és nemcsak az enyémmel, hanem a közös barátunkéval is, az õ reputációját is csorbítja ezzel. Szóval több kell hozzá egy ilyen kis patkánynál, hogy abbahagyjam. Azért is megmutatom és visszaszerzek mindent duplán 😊
http://hu.tibia.hu/guild/pannon_guardians
Least recently seen character:
Legrégebben látott karakter:
Ez a kettõ ugyanazt jelenti?
Mert nekem az elsõ inkább úgy hangzik, hogy a legkevesebbet és nem, hogy a legrégebben.
<#help>#help>
[/spam]™
13:20 Tunnelrat [20]: ha Vackor elmegy dragizni akkor az a körte visszaharap Süsünek szitu? :D
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2737571

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ügyebár 5 prémis / guild
3 guild - 15 prémis kell
4 guild - 20 prémis kell
mert aki leader vagy vice leader egy guildban, az másikban már nem lehet az..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nálunk az a rendszer, hogy némi ismerkedés (jellemzõen privátban) után bekerül, mint New Hope, és ha rendben van, maradhat. Feleslegesnek tartom n+1-dik magyar guild létrehozását.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lenne egy ötletem:Én Ikarimozok ahol az a szokás hogy vannak anyaszövetségek és ún:akadémiák ezekbe az akadémiákba szinte akárkit bevesznek de ha nem tartja be a szabályokat akkor semmiképpen nem mehet tovább az anyaszövetségbe.Arra gondoltam hogy csinálnék egy ilyen"kadémia" jellegû kis guildet.Erre az ötletre várnám a megjegyzéseket kinek tetszik kinek nem (akinek van más ötlete azt is meghallgatom).
Köszi:Lex
😄
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
customer support megkeresi Gyudot hogy mi legyen az orderrel, és neki kell majd azt modnani hogy kéri vissza a pénzt vagy áttegyék másik accra vagy próbálják újra.
Én is voltam már béna, ilyen esetben customer support fog segíteni.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
akkor ezek szerint elvileg remélhetõleg megvan az a szám
Ha rendeltél korábban tõlük, akkor van egy szám az emailben amit visszaigazolási számként kapsz - szerintem arra gondol.
Gandareva
Customer Support Member
Kiscipi: Please send an email to [email protected] and include a character name and your order reference number.
a reference number mi lehet?
Én speciel nem ismerem ezt a márkát, ami lehet, hogy az én hibám.
Amennyiben egy márka nem világszerte ismert, hanem csak egy-egy országban, akkor azt nem szükséges lockolni - valószínûleg a namelock elutasításra kerül (rosszabb esetben bad report-ot kap a reportoló).
Ez a példa ráadásul nem is egyezik meg teljesen a névvel - ezért azt mondanám, a név jó.
10:36 You see Wischmopp[/] (Level 80). She is an elite knight. She is Guardian Protector of the Peaceful Fighters (Canadian).
Igaz, a végén egy p-vel.
Link