Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
11:57 Black List Secura <1>1>: Dear Player, Our Prevention System has detected illegal version of your Tibia Client. Your account will be added to Tibia Blacklist on page: www.Tibia.
Mondjuk akár én is megcsinálom.. belebaltázhatok egy Catti boxot a fõoldalba.. a nyúbik még a bankot sem tudják használni.. ezért tartanám fontosnak ilyen és hasonló cikkek írását.. fõleg csak magyarul, hiszen angolul fent van tényleg minden wikián.. én ilyet szeretnék csinálni.. hasznosat..
[/spam]™
Rejana ezzel kezdi az elsõ válaszlevelét:
"thanks a lot for your application. I have looked at your site, and think it has a nice graphical design."
😊
fõleg a banok miatt fontos, hogy minden karit át tudjak nézni legalább hetente egyszer. jelenleg óránként 2100-at frissítek, ennyivel általában végez 40 percen belül, de volt már másfél óra is - attól függ, mikor bannol a tibia.com, mert az sokat lassít 😊
átnéztem a statban, hogy milyen oldalakat lesett meg Rejana a döntés meghozatalakor, alig párat - kb. ami a fõoldalról ki volt linkelve. kértem, hogy kicsit bõvebben magyarázza el, mi nem tetszett neki, és kicsit félrenézte az oldalt: azt hitte, hogy ez csak a csíterekrõl szól, és alapvetõen nem szeretik az ilyen listákat, szóval egy csak errõl szóló oldalt nem támogatnak. folyamatban van a válaszlevél írása, csak megvárnám vele, míg 38 fok alá megy a lázam.
Serby, 20 éves, romániai román
Szeretne bekerülni a guildba.
Majd lehet, másokat is megkeres a guildbõl...
[/spam]™
Thou art a very pleasant little rabbit.
sokat gyakott assassin starral
fogalmam sincs, geonál nem láttam soha, nem tudok róla, hogy tréningezett-e valaha, gyakni pedig kemény lényeket járt (quarák, serpent spawnok, hydrák stb.), és úgy vettem észre, hogy szeretett olyan helyen gyakni, ahol nem nagyon zargatták(deep banuta, calassa), nem szeretett spawnra várni 😛
ha csalt is, a szintjébõl adódóan nyilván elég jó distance fightingja lenne
bottal sokat játszadozott az elején, gondolom most már nem nagyon erõlteti, de húzott fel karikat bottal, amiket aztán ingame aranyért eladott (lev 65 lovag 85/85 skillel 1kk-ért, sorci karis accountja is volt talán, amit eladott)
õ használja a demon legset
konkrétan mi nem tetszik nekik a cheater adatbázissal kapcsolatban? a léte vagy a megvalósítás?
aztán ha felnõ, kér egy namelockot, és mûanyag pelenka helyett a gumióvszert fogja népszerûsíteni 😛
11:48 Catti-bia <149>149>: 😊
Szpem áradat. 😄
[/spam]™
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
Igazából Guardia is azért került be, hogy ne csak Secura legyen.
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
[/spam]™
- nem tetszik nekik a cheateradatbázis, majd kicsit átdolgozásra kerül, de kivenni nem szeretném
- túlontúl fókuszál mindössze két szerverre
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
\"There is no worse death than the end of hope.\"