Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Kit kell meg msg-zni csatlakozási szándékkal az SGA-nál, hogy ha egy guild akar csatlakozni?
(14:52:30) Ádi: kb ugyanolyan irányban van innen krakkó mint thaistól ab drendel
\"11:08 You deal 410 damage to a dragon.\" 20:28 You deal 425 damage to a bog raider.
Thou art a very pleasant little rabbit.
más: házaddal mi legyen? két hét, és vége a prémemnek
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem tudtam hogy, már õk is játszanak tibiával...<#idiota>#idiota>
http://hu.tibia.hu/news/120/the_making_of_happenings
http://bexter.hu Szép Fényeket!
most fire vagy ice maget jobb vinni?
pvp vagy non-pvp irányba fejlesszem a karim?
herbalism vagy tailoring, esetleg mining?
melyik petet érdemes használni? a szado-mazo ribit az ostorral, akibe beleszeret az áldozat, vagy jobban járnék a 10 másikkal?
ruhámra milyen cuccokat pakoljak?
biztos, hogy ez a felsõ a jobb az én karimhoz? mennyi bónuszt ad, ha ilyen szettem van?
- nem hiszem, hogy túl összetettnek számítana más játékokhoz viszonyítva
- nem is szép játék
- nem is izgalmas az esetek 95%-ában (palaként, spellcasterként esélyes, ha már tudsz játszani 😛)
+ közösségi élményt nyújt, külföldiekkel dumcsizhatsz arról, hogy máshol milyen az élet, bármikor beléphetsz picit hülyülni/trécselni, megtanulhatsz idegen nyelven kommunikálni stb.
+ ha nem akarsz aktívan játszani, akkor is tudsz a háttérben fejlõdni (ha nem lovag vagy, akkor pl. gyárthatsz muníciót, amivel megalapozod a következõ gyakásod gazdaságosságát = nem kell venni lõszert)
Így látom én 😛 De én nem játszom, szóval az én véleményem nem túl elfogult 😛 Legalábbis pozitív irányba nem 😄
"A Tibia hivatalos honlapja a tibia.com. A tibia.hu egy rajongói oldal."
Vagy:
"Ez egy rajongói oldal, a Tibia hivatalos honlapja a tibia.com."
A vesszõ után az ez elsõsorban a mondat elsõ felében lévõ tárgyra utal.
Másik példa:
A monitort a samsung gyártja, ez egy olyan szerkezet, amivel papírral lehet nyomtatni.
[/spam]™
szerintem az a vesszõ elég egyértelmûen jelzi, hogy másik tagmondat jön, és nem a tibia.com-ra hivatkozik az, hogy rajongói oldal 😊 akkor az lenne ott, hogy *ami*, és nem *ez*. többieknek mi a véleménye?
És hogy mire érted az összetettségét?
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Bár én nem ismerek igazán más gémeket, de szerintem Tibia elég összetett gém.
[/spam]™
A runescape-tõl ez jóval élvezetesebb (számomra) de jóval nehezebb is.
Itt keményen büntetik ha meghalsz 😊 De mindig élvezetes felfedezni új és veszélyes területeket.
Fõleg solós a játék de természetesen a party lehetõség is megvan sõtt a komolyabb mobokra, bossokra és természetesen questekre kell is a csapat.
Én sokszor abbahagytam mert kegyetlennek találtam de mindig visszatértem.
Eleinte gagyinak tünik a grafika és nincs a rendszer túlbonyolítva nem is igazán összetett de mégis ...
Próbáld ki mert az mond a legtöbbet neked nem pedig az itteni kockák véleménye! 😊)))
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.
Persze agyatlanok nálunk is vannak 😊
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Biztos rosszat néztem 😊
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
:: Copyright © 2009 Tibia.hu :: Kapcsolat ::
:: A Tibia egyetlen hivatalos oldala a tibia.com, ez egy rajongói oldal. Tibia © CipSoft GmbH, 2006 ::
:: Szerveridõ: 2009. szeptember 11. 9:10:08 CEST :: Utolsó frissítés 9 perce ::
- Az elsõ sor oké, de kellene bele magyarul az, hogy "Minden jog fenntartva!"
- A második sor értelmetlen. A tibia.com-ról beszél, ami egy rajongói oldal.
Inkább helyette:
"Ez egy rajongói oldal. Hivatalos honlap: Tibia.com"
vagy
"Ez egy rajongói oldal, a hivatalos honlap: Tibia.com"
(Már annyiszor mondtam ki magamban azt a szót, hogy rajongó, hogy belegabalyodtam. :])
[/spam]™