124119
-
#2746 :) nincs mit pedig Shrek naon ott volt a top-on :)) kár hogy nem jöttetek... -
Noodlee #2745 Pénteken nekem megint Maraton lesz :)
(17k kell a lvl up-hoz) -
#2744 én meg azt hittem instant action LOL :)) -
#2743 sia Ollie :) betévedtünk ide? :))))) helyes -
#2742 instruction :) -
#2741 De szeritnem már ma sem tudok jáccani. :( Esetleg bentről laggolva. -
#2740 insztáksön? e mi? -
#2739 csaoka mindenki :)
az állat gatula... -
#2738 Láttam, Zak tegnap bent volt!!! Én meg 22 után értem haza. :( -
#2737 #2735; #2734 Kivéve, ha nem. Insztáksönöket a "fenti" linken találhatsz (a képe kattintva). -
#2736 aha köszi! -
Noodlee #2735 Remek. Ha karaktert csinálsz, akkor világnak válaszd Securát! Mi is ott vagyunk. Különben szinte mindíg van bent magyar, és lehet együtt rohangálni :) -
#2734 Télleg? Akkó letöltöm. ;) -
Noodlee #2733 Mit értesz multi alatt? Haverokkal is játszhatod (mint mi), de akár egyedül is kolbászolhatsz, ha úgy gondolod. -
#2732 háhá Nudli! -
#2731 Ez a Tibia csak multi? -
Noodlee #2730 LOL -
Noodlee #2729 "Én meg láttam egy szarvast!" -
#2728 "Én meg elestem" :D -
Noodlee #2727 Pénteken megint maratoni Tibiát fogok tartani... -
Noodlee #2726 Thx Grimbi :) -
#2725 honnét? -
#2724 huhh gyerekek en ma nagyon belehuztam:):) mar van 50 platinam amibol 30 at ma szedtem osze kb ill rengeteg xp-t fejlodtem:):) de meg messze a lefekves idelye ma nagy maratoni tibiat nyomok:):) es 2 szintet is lepek:) -
#2723 tsa -
#2722 na bye mindenki
jó szórakozást DU-ra Nood & Catti :) -
#2721 másik akrival be szokott engedni de az még csak 1 lvl :(
de nem sokáig... -
#2720 ahhhha :( prob... -
#2719 folyamatosan kontrol cé kontrol vé előbb utóbb beenged (max fél óra:-)) -
#2718 kisErik 15 lvl knight az nem elég ellene? ha nem mekkora a szerintetek minimum?
és másik kérdi mennyi időközönként érdemes prób belépni Tibibe me nem enged be! :(( -
#2717 városi legenda... -
#2716 az varez! én nem karok ilyet lehet választani? :))))) Angyalt szeretnék devil helyett :)) -
#2715 ez valós? az nem jó hír :((((((
kisErik 4evör in Tibia now -
#2714 Egyébként ma Bobberrel kicsit elmentünk Cyclopsozni,hogy meglessük mit tudunk 2-en ellenük. Először még el futkároztunk,aztán mondom egye-fene,megnézem mit tudok. Full defenseben odaálltam a cyclops elé,s közben persze lőttem hmm-el,Bobber meg nyilazta. A legnyagyobb sebzés amit rajtam produkált az 4 HP veszteség volt...és persze nem is élt sokáig,szal cyclops most már lófasz gyurka nekem. Persze még több cyc-el nem próbáltuk.Sztem 2-t még elviselnék,de három már tuti megenne reggelire... -
#2713 máker!:-) -
#2712 hat bakker gyerekek en vonzom a bajt:):):
a rotis teremben mivel futottam osze???
na mivel??
hat egy fire devillel
majdnem ki is csinalt:)
valameik idiota allat odaig kergettete vele magat:(:(
egy par emberket ki is csinalt aztan jott valami izom gyuri es lenyomta:):) de hogy a a nyaka nyulna meg aki ilyen lenyeket hoz oda ahol annak nem lenne szabad lenni:(
kaptam ket kis tuzes kopest tole es azt se tudtam hogy menekuljek fel a letran pedig eppen hogy csak leleptem:) a ket kis kopese 150 hp-t rantott le szal ha meg 1 masodpercig lenn vagyok tuti ki is nyir:)
de en voltam a gyorsabb:):):):) -
#2711 Gyudron: Neked a Xilofon nevű karidnak (sose bírom megjegyezni a nevét)hanyas a magic levelje? -
#2710 :-((((((((((
1. White may
2. Fórumozók fényképei
3. GTA: San Andreas
4. DOOM 3
5. Lineage 2 - a MMORPG
6. Jaccunk mi is szoláncot
7. Dark Age of Camelot
8. MI VAGYUNK A ROSSZ ARCOK
9. Tibia
10. Codename: Panzers
-