124119
-
#3948 De plö sebessége egyiknek sincs. Mármint erről nincs leírás. És én plö szeretnék ilyent. Valaki túrjon má egyet! :D -
#3947 nem!!!
Nem tolom a Doom3-at csak majd max hétvégén belenézek,szal lehet hogy akkor beírogatok a D3 topigba,csak az a baj,hoyg az a topig még szpemmer szemmel is túlságosan pörög 3-4 nap alatt 10.000 komment volt,szal kissé sok... -
#3946 mert megcsalsz minket! -
Noodlee #3945 Hátööö. Szerintem egyik link alatt sincs igazán teljes leirás a monsztákról :( Ezért kéne egy brutálisat csinálni, minden infóval együtt. -
#3944 egész héten okítottak vót itt egy angol csávesz,szal nem nagyon értem rá.....jövő hét szerdától meg szabin leszek,szal itt má nem nagyon lesz szpemmem csak olyan aug 25.-től.... -
#3943 Szerintem egyébként akkor is sikerülne elsőnek lenni. Én segítenék! :D De közös munka kell. -
#3942 Biztos oda spammel! :) -
#3941 De pontezaz, ha vannak linkek, ahol meg leírások az enemikről, varázslatokról, akkor el kell gondókodnunk, hogy kell-e ez nekünk. Óder? -
Noodlee #3940 Szvsz a Tibia má soha nem lesz az első helyen, mert a Doomba baromi sokat szpemmelnek :((
No meg Sámi is elmaradozik mostanában :( -
Noodlee #3939 Hát a többi tényleg kicsit vérszegény, de csak azé mer még nincs megcsinálva faszagányosra. De majd reméljük, hogy az lesz. -
#3938 ezt gúnyos röhögésnek érzem.... -
#3937 Az a weboldalról szól, nem a gaméról! Elég határeset. Én olyan igendebelevaló Tibiára gondoltam. És ez igeis régen volt. -
#3936 A
- Tippek
- Kasztok
- Linkek
elég életképes menüpontok. Esetleg a tépképekkel és a tagokkal lehet valamit kezdeni, de a többi fleslegesnek tűnik. Vélemények? -
#3935 Akkor jó. Huhh. McKönnyebbültem. :D -
Noodlee #3934 Nem utász -
#3933 höhö -
Noodlee #3932 Hááát... Az attól fügik, hogy mikor érek hazoá. De gondolom, hogy 6 felé. -
#3931 és semmi szmájli? utász? -
#3930 egyébként én nem valós életbeli kocsmázásra gondoltam,hanem Tibiás screenshotra,mivel alapból azt kérdezted,de mind1.... -
Noodlee #3929 kilencdarabhozzászólásótanemvolttémábavágóhozzászólásjaja. -
#3928 Noodlee: ma mikor lépsz be game? -
#3927 darab? :D -
Noodlee #3926 9 db -
#3925 Már nem is tudom hány hozzászólással ezelőtt volt témába illő szöveg! :) -
#3924 aham -
#3923 "bazker" ???? ez káromkodás akart lenni?
-
#3922 há bazker, biztos nem a kocsmában ülök egész nap!!! -
#3921 akkó mit szoktál csinálni? Otthon ülsz,és Tibia? -
#3920 nem jellemző
bár mostanában megesett -
#3919 rá van írva! -
#3918 nem szoktál inni? -
Noodlee #3917 "akkor egyátalán mé kell a depo-ról?"
Hogy a sok nyúbí tuggya, hogy hogyan is néz kija depo. -
Gyudron #3916 Az ki van zárva , egészségetekre -
#3915 Nade, hogya ennyi ötlet van képrekre, akkor egyátalán mé kell a depo-ról?
U.i: Ne dógozztok vazeee! Péntek van. -
#3914 Hát én és a kocsma az két tök különböző dolog... Mármint távol álló. -
#3913 mondjuk rólam,ahogy veled üldőgélek egy kocsmában.... -
#3912 És anélkül már nem tudsz élni? :D
Elég sok picnincs benne. Erről lehetne... printszkíneket csinálni, hogy mi legyen...
Egyébként!
Most találjátok ki, hogy mikről legyen, met akkor most megcsinálom. Komolyan! Szeggyük össze! -
#3911 hejes!!!4 -
Noodlee #3910 A letölthetőt majd én megcsinálom. -
Noodlee #3909 Csekkoltam. Még a depo box képe nincs benne