124119
-
#113746 Andris nem biztos hogy ma sikerül mennem gyakni:(
egyelőre még melóban vagyok de ha haza is érek lehet hogy az ágyba kötök ki:(
szétment a derekam és nem nagyon tudok mozogni:(
boci előre is ha nem lennék:(
-
#113745 Köszönöm. -
#113744 ment pü a részletekről :) -
#113743 Akkor van. -
#113742 jaja. ügyvéd, ügyész, bíró meg ilyesmi az jogász. unokatesóm felesége ügyvéd, de évek óta nem láttam őket. -
#113741 Az ügyvéd jogász? :D -
#113740 [apró]pici OFF...nincs véletlen valamelyikőtöknek jogász rokona, ismerőse ? [/apró] -
#113739 Köszi! -
#113738 az új kérdés-válaszok fordítása -
#113737 Please note that the name, ranks and titles of a guild also have to be in compliance with the name rules. The guild leader is held responsible for the name, ranks and titles of his guild. In case of e.g. a racist guild name the guild leader will be banished and the guild will be disbanded by a gamemaster.
Names that are sentences ("Go home", "Johnrox") are not allowed as names. -
#113736 08:44 You see Ando Fala (Level 74). He is an elite knight. He is Deadly Warrior of the Inhuman Fighters (Iwanttobe Gapoin mynextlife).
Ilyen title lehet?
Mert bár három szó, mégis mondat.
Nem gondolom, hogy nem lehetne mondat.. de mégis valamiért csak 3 szót engednek alapból. -
:) -
#113734 inkább úgy mondanám, hogy ez egy megcifrázott OT. -
#113733 akkor a 2. verzió -
#113732 Hát a CIP szerint felérne én szerintem nem de mellesleg a Tibiába sem lenne rossz ha lehetne valami vizi lényen utazni szigetekről szigetre akinek nincs pénze az azzal mehetne persze több időt tartana amig odaérne mind hajóval de nem elképzelhetetlen. -
#113731 nem fake videó, van ilyen játék. -
#113730 Átbuherált tibia :)
De azért odacsesz, hogy ők már madárháton repkednek, meg jetskiznek a vízen, 5 vs 5 duelt tolnak. Itt meg leoltják az ember fejét, ha felveti hogy miért nem lehet egyből nyúzni a lényeket. Mert ugye fixálni azt a bugot felérne egy nyári update-el... :/ Nevessek, vagy sírjak ezen, nem tudom... -
#113729 egyik lehetőség, tán a könnyebbik, hogy egyszerűen jól összevágott képek (videók), melyek photoshoppolva lettek. De léteznek rpg-maker progik is, melyekbe áttehettek számos, a tibiából lenyúlt grafikát. -
#113728 Oké köszönöm -
#113727 Basszus ezt meg hogyan tudták megcsinálni? mert gondolom a tibiát vették alapul vagy nem is tudom.. -
#113726 azokat fordítom le, amelyek mellett ott van, hogy "new" -
#113725 bevállalom -
#113724 Nagyon, nagyon durva.
-
#113723 mindegy milyen, de vastag legyen :D -
#113722 Köszi!
<p style="font-weight:bold;"><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
:)
Félkövérnek hívják. .) -
#113721 és a vastagítás? -
#113720 Ezeket a sorokat nem tudja értelmezni:
<b><font color="#FF8000"><i>NEW!</i></font> Q: What do you as game developers feel about the opinion that a lot of new features are actually copies from some world famous 3D games?</b><br /><br />
Helyette gyorsba:
<p><span style="color:#FF8000">NEW!</span>Blabla bla bla.</p><br /><br />
-
#113719 A közösségi oldalak használata egyre jobban terjed az internetes társadalom körében. A Facebook az egyik legnépszerűbb közösségi oldal, amely lehetővé teszi az online kapcsolattartást. Csatlakozni lehet különféle csoportokhoz, vagy meg lehet osztani érdekes webhelyeket, képeket, videókat.
http://hu.tibia.hu/news/397/tibia_a_facebookon_es_a_twitteren
ford: Catti -
#113718 email is egyedi kell legyen -
#113717 igy volt egyszerubb megirni :D -
#113716 korabban Sai forditotta, talan megcsinalja a frissitest is -
#113715 50 Answers from the Product Managers - updated May 12. Nagyon jó lenne ha ezt valaki le tudná fordítani -
#113714 És ez miért jó? -
#113713 ami neked kell az az apps/frontend/modules/user/templates mappa -
#113712 a usernévnek mindenképp, a mailra nem emlékszem, de otthon majd ránézek -
#113711 szándékos, hogy hozzá lehet adni több acchoz is -
#113710 Azt hiszem, nem látom át. :)
Elefántnak érezném magamat belenyúlni. :S -
#113709 A felhasználónévnek és az email címnek is egyedinek kell lenni, igaz? -
#113708 Amikor hozzá szeretnék adni egy karaktert, akkor talán célszerű lenne, ha leellenőrizné, hogy már hozzá van-e az adott karakter adva valamilyen felhasználóhoz.
- Lehetne nézni, hogy neme duplareg. Korábban már regisztrált, de most újra és kiderül, hogy az ő karaktere egy korábban létrehozott felhasználóhoz hozzá van már adva.
- Ne lehessen, hogy egy karakter több felhasználóhoz van hozzáadva. Most úgy érzem, hogy ezt meg lehet tenni. Persze nem tudom. Próbáltam Heu/Heux/Tele the druid-dal és ha beírnám a kódot. Óvatosan kell eljárni a hülyére share-elt accok miatt. ;)
- Nem, őt én adom hozzá! Nem, őt én! :D
Én ezeket nem tudom tesztelni, de lehet, hogy meg van oldva.
Hm. Karaktert nem lehet eltávolítani? -
#113707 na akkor létre is hoztam a karakteremet:)