124119
-
#114066 A lényeg az, hogy próbáljuk meg. Valahol el kell kezdeni, különben soha az életben nem jutunk tovább a kispályás huntoknál. Szerintem elég jó esély van rá, kár lenne megfutamodni.
Persze azt is megértem, hogy valakinek csak a kézzelfogható "reward" számít, mint az, hogy a teddy beart vajon el lehet-e adni annyiért ahány bp poti elmegy az annihilátorra. Vagy hogy a justice seeker ér-e annyit, ahány poti elmegy az arénára. Vajon melyik az olcsóbb/kényelmesebb, ha hell patrol levisz, vagy ha mi takarítunk? Persze, az sokkal olcsóbb és biztonságosabb, ha mi afkolunk, más meg gyakik. De hát akkor meg minek játszani? :S -
olattila #114065 na latod ez jo otlet :)
amugy szerintem 4-5 ora kell annal tobb nemhiszem mivel nem megyunk be minden tronterembe es nem kell mulekre varni meg hasonlo dolog mint a "nagyoknal" :) szoval szerintem hamar fog menni foleg ha mindenki oda figyel mindenre es teszi a dolgat -
#114064 -
#114063 mindenképpen olyan időpont kell amikor tudunk a gép előtt akár 5-7 órát is ülni mert tényleg nem lehet tudni hogy meddig fog tartani a dolog. nem hinném hogy 2-3 óra alatt megússzuk.
szóval kicsit időrabló dolog lesz szerintem de ha meg tudjuk csinálni akkor nagyon kemények vagyunk:))) -
#114062 Amúgy lehet hogy tényleg jobban járnánk egy szombat reggellel. Ki tudja hány órát fogunk eltökölni lent. Nem mindenki szeretne éjfélig maradni. -
#114061 előreláthatólag nekem is az esték vagy a hétvége jó. a héten semmiesetre se jó mert estig meló van minden nap de jöv héttől már talán ráérek. ha az 5.-e van belőve akkor én is úgy készülök és elvileg lehet jó a dolog. -
Noodlee #114060 Valaki szóljon Bagamérinek, hogy nézzen privát üzenetet. -
olattila #114059 nem hiszem hogy pont ss-re haza erek max 12-re ha a busz nem jon lassan mivel azelott valo nap vizsgam van es egesz estig tart a vizsga s az utso busz az 2-kor elmegy... max az utolso eselyem az a kora reggeli busz 6 orakor de lehet megoldom h hazaerjek :P addig meg szerintem beszelunk -
kiscipi #114058
-
#114057 Teamspeak: szerintem igen hasznos és jó lenne használni.
Vezető: Eddigi quest szervezési tapasztalataim alapján fontos, hogy valaki össze tartsa, jobb hozzá egy knight mert mindig az megy elől, és pl egy lyukba tudja mondani ha lenézet hogy hányan jöjjenek le meg ki merre mozduljon mert pl 4 hff jön lent.
Érdemes nézni mindenkinek a quest leírást de előte is többször átnézni.
Én jártam a kar meghúzós résznél is, csináltam meg már a 4 kasztos dolgot is. Nem egy bonyolult a knight csak fut és meghúz :)
Június 5. nekem jó. -
#114056 Lehet kölcsönkérem öcsém laptopját és akkor én is nézhetek valamit :D -
#114055 Én olvastam, korrekt és nekem elég az az egy is, és mivel nálam is két monitor van, így fogom nézni én is :) -
#114054 Leírásomat olvashatnátok.
Pont azért csináltam, hogy minden egy helyen legyen. Ne kelljen állandóan wikit fejtegetni, hogy akkor ez most mi a francot is akar. Ezt én már megtettem. Több órát elszórakoztam vele, hogy a wiki mondatait mapok, videók és emberek tapasztalatai alapján összerakjam. Ami ott 1 mondat, az nálam sokszor 2 kép, magyarázatokkal.
Azt hittem ezzel majd könnyebb lesz a szervezés. De hát úgy néz ki, hogy inkább csak rontottam a dolgon, mert most nem 2, hanem 3 dolog lesz megnyitva Cattinál :) -
#114053 Pontosan amit Catti is írt, nem járkálunk oda minden nap, meg annó a gyakó csapatot követtük, respet blokkoltunk így nem nagyon emlékszünk mikor hol mi van, milyen sorrendben stb. Természetesen a szörnyekből készüljön fel mindenki, annak megfelelő rodokat, wandeket runákat pakoljon. Valamint holy tible, blood, oil legyen mindenkinél.
Vezetőt, koordinátort azért javaslom, hogy ne toporogjunk minden lépésnél percekig amíg vki megnézi, hogy mi a köv. lépés, meg hogy ne 5 ember mondja, hogy most akkor ezt vagy azt, erre vagy arra menjünk. Ha egy ember irányít és mondja hogy mi jön, akkor viszonylag gördülékenyen tudnánk haladni, persze rohanni nem fogunk.
A team speakert meglátjuk akkor, de azért szerintem nem ártana. :)
-
#114052 Persze-persze...
Nem azt mondtam hogy ne akarjál vezetni
Szal egyetértünk :) -
#114051 A mazés vezetés! :))
Szerintem az első köri karok meghúzásos részben buta vagyok.. ott nekem még nincs mapom. :D
De például ott anno úgy csinálták, hogy végig spawn blokkerek voltak kitéve, ami most meg nem lesz (ezért volna jobb a hétköznap ss után, mert akkor talán nincs akkora resp :]). -
#114050 Öö.. igen. Az a minimum, hogy mindenki ismeri, hogy mi van és mi jön. A koordinátor nem azt jelenti, hogy mindig megállunk 10 percre míg leírjuk, hogy mi lesz, hanem most jön az, amikor sok defiler jön - és ennyiből már mindenkinek tudnia kell, hogy mire figyeljen oda (mire immu, milyen stratégia). Mondjuk szerintem ettől még ugyanúgy be kell mondani, hogy hol mire kell odafigyelni, mert tudni valaki azt éppen nem tudja, hogy a gp azért van oda téve, mert arra nem lépünk, hanem átlóban KELL lépni a numlockkal (mert, ha nem, akkor TP szörnyek közé - byebye) Mondjuk az indokot kihagyom, elég annyi, hogy ne lépj oda, ha olvasta a elírást tudja, ha nem és ennek ellenére nem fogad szót, az IJ. :)
De ugye hiába olvastam el nyolcszor a wikit, nem emlékezhetek mindenre. Viszont biztos nem mindenhol lehet megnyitva egyszerre a Tibia teljes monitoron meg a leírás is teljes monitoron. Ezért segítség kell. -
kiscipi #114049 team speak szerintem annyira nem fontos ugyanis 1-3 kört mindannyian elbírunk 1 plau vagy destro vagy hff társaságában mire a lovag oda ér^^
annyira meg nem rohanunk hogy ne legyen idő leírni... de persze nyugodtan lehet használni csak én nem látom túl fontosnak
a vezető posztra meg Catti jelentkezett már régen :) -
#114048 Azért nem ártana ha mindenki tudná mi merre van és nem 1 embert kéne nyaggatni egész végig. Elég erősen ajánlott, hogy minenki tudja mikor milyen lények következnek, mekkora mennyiségben.
Én legalább 20-szor elolvastam wikit, végigkövettem térképen, meg sajátomat is elolvastam, meg az összes értelmes videót amit csak találtam :D Szóval én nem fogok sokat kérdezni :D
Persze kényelmes 1valaki kezébe bízni magunkat... Csak úgy mondtam :P -
#114047 Nekem megy a leírás másik monitoron (wiki + Saié + saját).
Ellenőrző koordinátor lehetek (biztos jó felé megyünk és erre kell a negyedik kart meghúzni; illetve mindenki informálása a következő lépésről).
Illetve a maze-t vállalom, levezetem. -
#114046 Nekem egyelőre jónak tűnik.
Viszont 2 nagyon fontos dolog kell még a sikeres túra érdekében:
- egy vezető, aki koordinál, navigál jó lenne pl Ram, ő úgy tudom volt már gyakó csapatban is poin, vagy vki aki sok videot látott már erről, és/vagy tudja nézni másik monitoron a quest leírást :)
- team speaker vagy hasonló real time hang kommunikáció pár kulcs emberrel 3-5 mondjuk -
#114045 ha nem baj hogy kómás leszek :D -
#114044 - Matinak nem jó ez a hétvége.
- Hétköznap kevés idő van (talán megoldható).
- Atának 19 nap prémije van.
Akkor június 5. (szombat) SS után? -
#114043 jún 6 - Dies Irae
jún 13 - Hades
jún 20 - Hell Patrol
Ez a menü :) -
#114042 nekem most hétvége tuti nem jó poira -
#114041 Ja igen, előbb is így volt. Megfordult a fejemben a szombat SS után és arról meg beugrott, hogy vajon most szombaton SS után melyik team fogja csinálni.. nem ártana felmérni ezt. -
#114040 Nekem tökéletes a magyar team. (Ha tudunk időt egyeztetni.) Csak felvetettem a lehetőséget..
És persze ez eddig is meglett volna. De oda sem mennék szívesen egyedül. Azaz oda is kéne kis csapat. :)
És a most szombat SS után? Az kinek nem jó? -
#114039 Van még valaki Cattin kívül aki inkább poi teammel szeretne beosonni? -
#114038 Részemről mehet akár hétvégén is. Annyi hogy a héten péntek este Kiss koncerten, szombat este Európa kiadó koncerten leszek, hétköznap meg munkahely :)
A többi időpont egyelőre szabad :) -
#114037 Én is szeretnék menni POI-ra.
Szerdától szinte bármikor jó.
De mivel általában az emberkéknek csak délután és este, ezért nem is írom le, hogy nekem SS után is jó. :)
A hétvége végül ejtve lett?
Amúgy például most szombaton lesz POI?
Mert talán POI teammel is beosonhatnánk ingyen. -
#114036 A 4 az reggel 4? :) -
#114035 Én bármelyik nap kivéve a csütörtök 4 től 10 ig ráérek.Román idő szerint:D de lehet hogy 11 ig is. -
#114034 Muhaha :D -
#114033 Megnéztem a teleportot, továbbra is ezt mondja: 15:15 The door seems to be sealed against unwanted intruders.
Szóval nem ússzuk meg a lemenetelt :) -
#114032 nem kicsit, én rajta se vagyok :D -
#114031 Nekem kedd, szerda és jövő hét hétfő, szerda vizsgák, azon kívül megoldható :) -
#114030 Tygepnek hétköznap este 7 után. Andrisnak gondolom 9 vagy 10-ig, az talán egy kicsit kevés idő :D -
olattila #114029 szerintem hetkoznapra vagy akar pentekre delutan/este 6-tol 10-ig raerek akar melyik nap az elott is csak kell tudjam az idot akkor szoval ha mindenki raer valamelyik nap este a heten akkor szoljatok es mehetunk is felolem... csak legyen egy konkret idopont es arra az idopontra legyen kesz mindenki -
#114028 TOP Distance
Ez még egy kicsit le van maradva :D -
#114027 Doa és Bex nem tudnak reward roomba menni, szóval trónterem. Csak valakinek akinek eddig nem működött a tp ki kéne próbálnia, hogy most megy-e.