Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Semmi probléma.
.
Gondolom ott álltatok a toronyál és ->
.
Ezért jogos a ->
.
Én meg nagyon ->
.11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Knight: Sword
Druida: Axe
Sorci: Club
Paladin: Distance
Ezek persze nem vonatkoznak más skillek fejlõdésére, csak a fegyverekére.
Nem!
A paladin ebben a játékban a távolsági fegyverekre szakosodott.
Butaság lenne mással nyomni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Light Healing "exura"
Antidote "exana pox"
Magic Arrow "exevo con"
Heavy Magic Missile "adori gran"
Magic Shield "utamo vita"
Invisible "utana vid"

Csak mert rég irtak ide be. He.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Pedig tökre örültem, hogy együtt fogunk menni Questeket csinálni, meg gyakni.
Amúgy magasabb szinten mitõl leszek olyan fasza gyerek? nekem igazán csak a manám nõ szintlépéssel az életem,csak 5-el nõ,szal annyira nem leszek kamperebb,sztem..
Ilettve lennék ha jobb cuccaim lennének,de azt meg olyan monszta dobhat akit meg sem merek közelíteni:-) Ördögi kör:-)
Gondolom magasabb szinteken,mikor már 4-800 manája van az embernek nem várja meg,míg kajából felmegy...
Egyébként soknak érzem az árát. Nem lehet valahogy készíteni?
Amúgy hiába léptem 16-os szintre,illetve a magic levelem már 18-as a hmm sebzése nem igazán akar nõni...:-(
vagy lefele nem lehet vinni,csak felfele?
Különben meg a varázshasználók magasabb szinten fejlõdnek sokkal gyorsabban, és könnyebben, mint a Knightok.
Lépcsõn nem tudod felvinni, csak lyukakon, és létrán felkötelezni. A marha nem tud lépcsõzni 😊
Szal már a magic szintem megvan hozzá,de még pénzem nincs,de minnél hamarabb beruházok a summon creature.
Ehhez lenne egy-két kérdésem.
Elsõ mana igény. A varázslat leírásánál az van ,hogy 220+ mana a varázslat,illetve minden lénynél van egy mana összeg.Pl a patkánynál 200. Ez azt jelenti,hogy ha akarok 1 patkányt akkor az 220+200 mana azaz 420???
Kicsit soknak érzem...
Illetve másik,hogy Zak mondta,hogy szinteken át nem tudod vinni. Gondolom lyukba bele lehet lökni,illetve felhúzni kötéllel,s ugyanez müxik létránál is,de mi a helyzet a lépcsõknél?Azon fel/le tudod õket vinni valahogy?
Megvettem 800 aranyért a sima Fire ballt. Na ez annyi mintha 800 aranyat kihajintottam volna a kukába...:-((
Szart sem ér az a varázslat...
Hogy a játék ezen szakasza elég unalmas a varázshasználóknak.
Mert 5-ször annyi idejig tart leütni egy szörnyet,mint egy lovagnak,vagy paladinnak,de sima szörnyre (roti,troll,ork,stb.) meg nem használ varázslatot az ember,mert elég lassan töltõdik a mana. Én körülbelül így használom,hogy Orc warrior-ra hmm,ha meg sok a roti,akkor gfb. Ez szép meg jó,de pont emiatt iszonyat lassú a fejlõdés egy harcoshoz képest,s sajna elég unalmas is.. én már szívesen questelnék,vagy fedeznék fel új területeket,de kissé kicsi hozzá a karim. Szal sztem ezt igen-igen elbarmolták a játékban.
Hogy mást ne mondjak,pl Bobber most ezért nem tolja,mert már unja ugyanazokat a szörnyeket ugyanott gyakni 200-adszorra.
Lovaggal persze könnyebb,mert neki 1-2 ütés egy lény oszt csókolom,de druidával,vagy sorccal baromi sok,s ebbe un bele az ember.:-((
Most mindjárt 17-es vagyok (kb 1000xp),de még 20-ashoz baromi sok kell....,s addig ugyanitt ugyanezeket kell csapkodni...:-(
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Halihó!