Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Csudajók voltak a wörd órák. 😊

[/spam]™

Szóval ez a dolog még most sem futott le...

CattiBrie
Valóban egy konkrétra gondolok...

[/spam]™

Shaman!
Vigyázz a Hunterekkel, mert kúrva nagyot sebeznek. Még én sem merek a közelükbe menni. Remélem ez a kis baleset nem vette el a kedvedet a játéktól.

Lesz Garfield Múví! Láttuk a bemutatóját.

OFF

Grimbusz
Egyébként ha nálam szomorúbb tudsz lenni, mikor én mély ponton vagyok, akkor szívesen segítek felvidítani csak szólj, mert az már vicces lenne.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Szerintem olyan nincs hogy A pasim, hacsak nem konkrétra gondol az ember. De ezt itt nem fejtem ki mert OFF lenne.
de megjegyzem...-A volt pasi és csaj visszavárása elég halott dolognak tûnik számomra...

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Nem! Én vagyok a szomorúbb!!! 😊
És mi az a régen?

Pasit vadászni lehet, hogy könnyebb, de én nem csak egy pasit keresek, hanem A pasim keresem, vagyis szeretném megtalálni, vagyis inkább visszakapni. ... Mindegy.

[/spam]™

Grimbusz
Meg aztán a nõknek könnyebb pasit vadászni mert tudnillik a nõ választja ki a hapsit, és nem fordítva :/

Mé' vagy egyedül? nem találtál normális szerethetõ barátot?
Me't pedig van. Bár én sem találtam nõt, még. Ami késik nem múlik, csak gyõzzem kivárni.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
De nekem már régen tart! és én vagyok a szomorúbb, azt hiszem 😊

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Grimbi: én is egyedülálló vagyok

[/spam]™

Grimbusz
na jó igaz, de nálam az már, ö ö ö (û) sok na 😊))

A túlerő legyen veled!

Smárolás?? Hol??
Én csak szimpla pusszanatot csattintottam az orcájára! 😊

Grimbusz
û
<-- ja én lenni ÕrAngyal

smárolás nyilvánosan, na gondoljunk az egyedülállókra is!!

A túlerő legyen veled!

Neked is jó regggelt!

CattiBrie
Jó reggelt Noodlee!!!

[/spam]&#8482;

Köszi cimbora, ez jól esett 😊

CattiBrie
Núd: Mennyi õrizõ-angyallod van?!

[/spam]&#8482;

Grimbusz
HÉÉÉlóóóó nem bántani NoodLee-t!!!!!!!!!!!!! harapok!!!!

A túlerő legyen veled!

Bobber
NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE nem is akarom hallani hogy lvl 27 kell ahoz hogy kemeny legyek

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
Hehe most nagyon Noodleera jar a rud. Ma mar en is cseszegettem amugy elujsagolom mindenkinek hogy mar en is lev 16 vagyok es mar csak 4 szint kell a 20 ashoz es akkor megnyilik a vilag elottem isvagy megsea 27 meg nagyon messze van. De egyenlore nem adom fel meg vagy 2 napig tuti nem unom el. Na majd utana kiderul. Bar ha 2 napot kibirok utana mehetunk eggyut kemenyebb helyekre nyomulni, mert en ugy erzem elegge tele leszek runaval ahoz hogy mondjuk nekiugorjunk a sivatagi questnek vagy valami hasonlo okossagnak. De hat majd meglatjuk egyenlore nagyon rajta vagyok a teman, egesz nap csak szal jo lesz

Nem tom hogy marad benned a lvl 20?
Biztos a lvl 27-bõl, csak a 20-ig jutottál, a 7 meg lemaradt.

Na neki úgy van Prémiás karija, hogy õ egyszer elõfizetett 3 hónapra, és akkor tudott prémiumos világban indítani karaktert.Má nem prémiumos, ezért nem tud belépni vele.

Ez sem igaz!
Mi azt mondtuk, hogy a legtöbb magyar van Thaisban!(me ugye a messzieket még nem is láttuk) szal azé mondtuk Thaist, mert ott tudtok az általunk ismert magyarokkal összefutni.
Kül9nben mehettetek volna máshová is, de akkor tuti nem talákoztunk volna.
Na olvasom tovább a szpemjeidet, hagy cáfoljam meg a további rágalmaidat is 😊

Már nem egyszer mondtam, hogy a világvége igazán lvl 27-tõl gyün!!
Maj ott lesznek a csillagok, de lvl 20 se rossz 😊

Shaman
Jah mindig is meg akartam kérdezni,hogy Gyudronnak hogy lehet karija a Premia szerveren?? Az csak Premium playereknek van,nem? De ahogy néztem ez neki free account...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Nézegettem a statisztikákat. Minket átvágtatok Noodlee!! Grrrrr.
A legtöbb szerveren a legtöbb ember Carlin városához tartozik,én meg még azt se toom az hol van...(na jó biztos valahol északon..) szal tuti ott jobb xp-zõ helyek vannak,csak ti GECIEK vótatok velünk!!:-)

Shaman
lev 20-ast azé érdd el,hidd el onnatól megnyílik a világ!:-)))

Noodlee is leígérte a csillagokat lev 20-tól:-))

Bocsesz.
Ma egész nap nem figyeltem a Tibia honlapját, de naked is bazi nagy , és remélen egyhamar nem is fogod abbahagyni.
Szal így tovább!

Bobber
Bakker azt eszre se veszed noodlee hogy en is egesz nap jatszottampedig 2 szintet is leptem es mar en is 15 os vagyok ugy hogy elkezdtem megint nyomatni de nem tom medigg tart a kedv

Kicsit fogjad vissza magad, me még rámversz, oszt csak nézhetek. 😊
Akko má megy mino archer 😊

Shaman
lev 20 vagyok,szal VIGYÁZZÁ!!!

😊

Shaman
tádám!

CattiBrie
Akkor akkor lépj be helyettem is, és majd jövök 😊

[/spam]&#8482;

hát 6 körül pár perc próbálkozás után be szokott engedni.

CattiBrie
De hát ha 6-tól nem enged fel?!

Egyébként ma is megyek gépet szerelni, ezért ma is késõn érek haza. 😞

[/spam]&#8482;

Én napközben nem tok játszani, de általában vagyok du,6-körültõl. Szombat de. 9-tõl is leszek asszem.

CattiBrie
Catti-bia
a Cat-Tibia-t nem engedte 😊
Egyébként nem értettem full, hogy milyen nevek nem lehetnek. 😞
Nood! Én napközben nem jácchatok!!!
Esetleg jövhét kedd de., vagy szombat de.

[/spam]&#8482;

Mi a karaktered neve?

Bobber
Na jo van csak vicc volt

De nagyon örülnék, ha nyomhatnánke együtt a gamét, és közben mehetne a szkájp.

Nem is hanyagolom el. Mondtam tegnap a drágának, hogy olvassa el az elejétõl a topicot, mert akkor sok mindent megtudhat, de ezek szerint nem olvasta el 😞

Bobber
na szal egy kis info mert noodlee ugy latom elhanyagolja itt a felvilagositastmeg hat amugy is atvettuk mar tole shamannal ezt a szerepet
Na szoval ha 850 embernel tobb van benn egy szerveren akkor nem lehet csak a fizetosoknek bemenni. De ez ebben a formaban nem igaz mert ha meg 855-860 ember van benn akkor erdemes probalkozni es ha mazlija van az embernek akkor akar egyblo is be lehet lepni ha nincs mazli ninccs belepes. Ez azert van mert elegge sokan ki be maszkalnak folyamatosan szal szerintem erdeemes probalkozni. Mondjuk nekem is volt mar olyan hogy csak 851 en voltak benn es nem birtam belepni vagy 10 percet de olyan is hogy 860 nal elsore. ugyhogy kitartas. Amugy delelott szinte barmikor be lehet lepni. Hat roviden ennyi. Ja hogy ez nem is olyan rovid

Na monnyuk ha natyon akarok, akkor bármikor belépek, de néha beletelik vagy 40 percbe is 😊
Reggel 9 körül van szerver restart, kb 10 percig tart, utánna nagyon könnyen be lehet lépni.

CattiBrie
Jahátakkormeg...

[/spam]&#8482;

Na ja. Mondtam, hogyha 850-nél többen vannak, akkor nem megy. Este 99% hogy kb 860 körül vannak bent.