Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tudsz rákeresni emberkékre, hogy bent vannak-e, hogy a játék képernyõn nyomsz egy CTRL+O, majd oda beírod az emberke nevét, majd nyomsz egy OK-t. Ha online van, akkor megnyílik a privát ablak.
Egy pár magyar:
Zeldor
Gyudron
Xillannianthalassa
Kiserik
Zak Dourden
Godem Krakhmen
Teccikerteni
Bebbye
Még van egy pár, de velük nem igazán jó elmenni gyakni,(alacsonyabb szinten) mert nem "biztonságosan" játszanak, szal még nem egésszen éreztek rá hogy mit szabad, és hol 😊
Zeldor
Gyudron
Xillannianthalassa
Kiserik
Zak Dourden
Godem Krakhmen
Teccikerteni
Bebbye
Még van egy pár, de velük nem igazán jó elmenni gyakni,(alacsonyabb szinten) mert nem "biztonságosan" játszanak, szal még nem egésszen éreztek rá hogy mit szabad, és hol 😊
Venore alatt kell lemenni egy lyukba. De útközben össze lehet futni GS-sel (Giant Spider), ha valaki odaviszi, szal néha nam ajánlatos arrafelé menni, de elég ritkán visznek oda GS-t. Meg persze kell oda ásó is, ha netán a lyuk zárva van.
Van egy hely, ahol négyesével jönneak a swamp trollok. Nagyon jó kis xp-zõs hely alacsonyabb szintûeknek.
A kedvencem a Swamp troll. Azt mondja, hogy:
'He makes Me Strong!', 'I ate Spinach!'
Ez szerintem nagyon LOL.
'He makes Me Strong!', 'I ate Spinach!'
Ez szerintem nagyon LOL.
Igen, azokat mondják az ellenfelek, pl: hogy Grrr. 😊
Ezen a weboldalon van írva hang az állatokhoz.Vagy ez csak az, amit kiír, hogy mond? Mint a farkas, hogy grrr. 😊
[/spam]™
Na ja, de gondoltam beszúrok egy full térképet Tibiáról 😊
Soxor kell próbálkozni. Én akkor szoktam nekilátni sûrûbben belépni, ammikor kb 860-an vannak, mert akkor a kutya sem próbálkozik, és a listát úgyis ritkán frissítik. Ha kb 852-en vannak bent, akkor nehezebb belépni, mert minden hülye akkor próbálkozik belépni 😊

De estelente, hogy az istenbe tudsz belépni?
És egyébként ilyenkor van bent valami/ki magyar? (Magyar vagyok) 😊
És egyébként ilyenkor van bent valami/ki magyar? (Magyar vagyok) 😊
[/spam]™
Ezt is ajánlom figyelmedbe. A szintlépések listája:
http://tibia.gamigo.de/en/library/exp.wot
http://tibia.gamigo.de/en/library/exp.wot
Szvsz vagy Paladin, vagy Knight legyél. Délelött nem tok játszani, mert a fõnökség meg tudja nézni, hogy ki mikor mit csinált, szal majd csk délután fél hét körül tudok csak lenni. De ha lesznek unokaöcséim, akkor sem biztos. Annyit azért biztos tudok majd segíteni, hogyan tudsz majd átjönni mainre.
Santa Claus - igen, persze
Az elfek akkor sem gonoszak!!! 😞
És a törpék sem.
Nood: mikor jáccunk? Tudsz te ma itt de.?
Véleményed a távolharcokásomról? Vagy inkább nájt?
Az elfek akkor sem gonoszak!!! 😞
És a törpék sem.
Nood: mikor jáccunk? Tudsz te ma itt de.?
Véleményed a távolharcokásomról? Vagy inkább nájt?
[/spam]™
Lehetsz Paladin, õ ijjászik mint állat, de kicsit nehéz vele játszani, mert mindíg távolságot kell tartani. De jó kis karakter az is. Paladinból úgyis kevés van magyar szinten 😊
Ó köszik!
Akkor Paladin? Catti íjász. Paladin tud íjalni? Gondolom. isz ez lehet a táv-harc. Gondolom ezt csak egyszer lehet megválasztani?
Mi? Hogy az elf az enemi? 😞
Képzeljétek, tegnap mennyit nevettem! Gyilkoltunk papot (rabbit), hörcsögöket vittük eladni... meg ilyenek. Majd megszakadtam. 😊))
Nood: ez tök jó oldal. Éppen vizuálom.
Csak ne zavarnának telefonnal. 😊 >😞
Akkor Paladin? Catti íjász. Paladin tud íjalni? Gondolom. isz ez lehet a táv-harc. Gondolom ezt csak egyszer lehet megválasztani?
Mi? Hogy az elf az enemi? 😞
Képzeljétek, tegnap mennyit nevettem! Gyilkoltunk papot (rabbit), hörcsögöket vittük eladni... meg ilyenek. Majd megszakadtam. 😊))
Nood: ez tök jó oldal. Éppen vizuálom.
Csak ne zavarnának telefonnal. 😊 >😞
[/spam]™
http://tibia.gamigo.de/en/library/monster.wot
Ezt nézd meg:
A gyakható szörnyek listája.
A Druida, és a Sorcerer között a különbség csak egyetlen varázslatban van. Ugyan olyan szörnyeket tud idézni mindkettõ.
Ezt nézd meg:
A gyakható szörnyek listája.
A Druida, és a Sorcerer között a különbség csak egyetlen varázslatban van. Ugyan olyan szörnyeket tud idézni mindkettõ.
Azok ellenségek.
Knight=közelharc, Paladin=távolsági harc+kicsi mágia, Druid=közepes mágia (fõleg lényidézés), Sorcerer=mágus.
Knight=közelharc, Paladin=távolsági harc+kicsi mágia, Druid=közepes mágia (fõleg lényidézés), Sorcerer=mágus.
Knight?
És a többiek mik?
http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures
Az elsõ az amazon 😊
Hogyan lehet elf-nek lenni.
Az ikszedik szint után újra elhagytok engemet egy új világért?
És a többiek mik?
http://www.tibia.com/library/?subtopic=creatures
Az elsõ az amazon 😊
Hogyan lehet elf-nek lenni.
Az ikszedik szint után újra elhagytok engemet egy új világért?
[/spam]™
6400 ... akkor még nyugodtan gyakogathattam volna. 😊
Vigyázat többiek!!! Jövök! 😊)
Vigyázat többiek!!! Jövök! 😊)
[/spam]™
A lvl 9 6400 xp-nél van, és igen, találkozhatsz a többiekkel is. 😊
Olyan 21-ig jáccottam. 😊
Most már tudom, hogy mivel fogok álmodni! 😊
És ha átmegyek, akkor a törpiekkel is találkozhatok?! De jó, Skacok! 😊
Most már tudom, hogy mivel fogok álmodni! 😊
És ha átmegyek, akkor a törpiekkel is találkozhatok?! De jó, Skacok! 😊
[/spam]™
Honnan kezd a level 9? Most már 8 vagyok. Egy sráccal nyomultam. Egy mexikói sráccal. Midnekettõnknek meglett a lvl8, de én nem mentem az orákulumhoz. Mármont ott vagyok, de nem megyek át a másik city-be.
[/spam]™
Már lvl 7 vagy, de ne érd el a lvl 9-et. Most nem fejtem ki, hogy miért, csak ne érd el.
Ha minden igaz, akkor minden kérdésére válaszoltam.
Remélem nem fogja hamar megunni a gamét, és fogunk tudni gyakni együtt. 😊
Remélem nem fogja hamar megunni a gamét, és fogunk tudni gyakni együtt. 😊
Igen a HP alatti csík az a mana, majd ha lvl 8 leszel és átjössz main-re, akkor majd lehet varázsolni.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
jujjjjjjjjj csak ennyi????
remelem nood elmondott mindent mert ha jol tom akkor o most veled gamelt😊😊 de ha nem akkor csak irj es leirjuk
de bocsi ha lemondta foloslegesen nem akarom ujra leirni az egeszet😊
remelem nood elmondott mindent mert ha jol tom akkor o most veled gamelt😊😊 de ha nem akkor csak irj es leirjuk
de bocsi ha lemondta foloslegesen nem akarom ujra leirni az egeszet😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Aham, megettem egy nyuszit és hopp 150-re nõtt az életerõm. 😊
- Az életerõ alatti csík az micsoda? Nekem 0. Ez a normális? Vagy hogyan lehet növelni?
- Full élettel enni felesleges?
- Egyszer ittam. Az jó valamire?
- Hogyan lehet varázsolni?
- Hogyan lehet a mana-t növelni? Mert most 0.
- Az életerõ alatti csík az micsoda? Nekem 0. Ez a normális? Vagy hogyan lehet növelni?
- Full élettel enni felesleges?
- Egyszer ittam. Az jó valamire?
- Hogyan lehet varázsolni?
- Hogyan lehet a mana-t növelni? Mert most 0.
[/spam]™
Gyerekek! Ez nekem magas. (Éppen egy kõcár tetején vagyok. 😊 )
- Ha megharapott egy rat, akkor hogyan lehet visszanyerni az életet? Kajával? Akkor megyek, lövök egy nyuszit. 😊
- Mikor lehet átvenni a hídon?
- Honnan tudjam, hogy kitõl lehet vásárolni?
- Mi a fizetõeszköz és olyant hogyan lehet szerezni?
- Kaját csak megenni lehet, vagy el is lehet rakni?
- Ha csak leparkolok valahová, akkor mi esélye annak, hogy kinyírnak?
- Nem minden nyuszi ad kaját?
- Kérdezhetek még? 😊
- Ha megharapott egy rat, akkor hogyan lehet visszanyerni az életet? Kajával? Akkor megyek, lövök egy nyuszit. 😊
- Mikor lehet átvenni a hídon?
- Honnan tudjam, hogy kitõl lehet vásárolni?
- Mi a fizetõeszköz és olyant hogyan lehet szerezni?
- Kaját csak megenni lehet, vagy el is lehet rakni?
- Ha csak leparkolok valahová, akkor mi esélye annak, hogy kinyírnak?
- Nem minden nyuszi ad kaját?
- Kérdezhetek még? 😊
[/spam]™
Átmentem Carlinba,de nem találok értelmes dungeont. Pedig kell,hogy legyen,mert minden nagyvárois közelében van. venore-nál,meg Thaisnál tudom hol vannak,de itt nem.
Valami tanács?
Valami tanács?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ja amugy az onarckep telleg nem sikerult a legjobban
es hat ugye mi nem is igazan igy gondoltuk
es hat ugye mi nem is igazan igy gondoltuk
huhhh ezt eleg sok elmondani😊😊
de inkabb az a baj hoyg te meg a kezdo szigeten vagy mi pedig mar a fo kontinensen. Inenn kezdve mi igazabol csak akkor tudunk segiteni ha mar atjosz te is a fo kontinensre, hacsak valaki nem indit egy ujj karit es kezdi veled ujra az egesz jatekot, mert te csak 8 as szinten tudsz atjonni a fo kontinensre, mi pedig nem tudunk vissza menni a kezdo szigetre😞😞. Igazabol az lenne a legjobb ha valakivel akar igy szamitogepen keresztul is de szoban tudnal beszelni mert akkor az el tudja mondni hogy mit kell csinalni mert leirni nagyon sok😞 MI is ugy indultunk hogy noodlee val szoban atbeszeltuk a dolgokat mert igy sokkal konnyeb volt. Bar ugye magunktol is rajottunk volna ded nagy kinlodas lett volna😊
Na igy hirtelen ennyi ha mindeen kotel szakad akkor majd szeirintem Noodlee leir mindent szepen😊😊 Nincs is jobb mint meloidoben leirasokat csinalni😊
de inkabb az a baj hoyg te meg a kezdo szigeten vagy mi pedig mar a fo kontinensen. Inenn kezdve mi igazabol csak akkor tudunk segiteni ha mar atjosz te is a fo kontinensre, hacsak valaki nem indit egy ujj karit es kezdi veled ujra az egesz jatekot, mert te csak 8 as szinten tudsz atjonni a fo kontinensre, mi pedig nem tudunk vissza menni a kezdo szigetre😞😞. Igazabol az lenne a legjobb ha valakivel akar igy szamitogepen keresztul is de szoban tudnal beszelni mert akkor az el tudja mondni hogy mit kell csinalni mert leirni nagyon sok😞 MI is ugy indultunk hogy noodlee val szoban atbeszeltuk a dolgokat mert igy sokkal konnyeb volt. Bar ugye magunktol is rajottunk volna ded nagy kinlodas lett volna😊
Na igy hirtelen ennyi ha mindeen kotel szakad akkor majd szeirintem Noodlee leir mindent szepen😊😊 Nincs is jobb mint meloidoben leirasokat csinalni😊
Merre?
Ki bánt?
Kicsináltam egy nyuszit meg egy bárányt és megettem.
Nood: neked mi a neved?
Bebbye-re hogyan kell rákeresni a játékban?
Ki bánt?
Kicsináltam egy nyuszit meg egy bárányt és megettem.
Nood: neked mi a neved?
Bebbye-re hogyan kell rákeresni a játékban?
[/spam]™