Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen TF-eztem, most már OV-zek (Gyudron)
Eztet Gyudron írta(Használta a Remote Administratort)
Eztet Gyudron írta(Használta a Remote Administratort)
Gyudron most OFF. Melegítija zebéggyét, de majszolok neki hogy kérdés van.
Gyudron tényleg TF-ezel? és olimpia toptipusu karid van? egyik barátom alias Wulfi is TF-ezik!!!!
A túlerő legyen veled!
Nem, de kéne pöttyet takarítani, mire Pittiék visszaérnek, csillogjon-villogjon minden 😊
Az a legjobb találkahely, (kár, hogy nem kísértél el szemetethordani ) 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
A toronynál MI???
Mint a múltkor MI???
Mint a múltkor MI???
hát ööö nem rejtem véka alá, igen érzékeny vagyok bizonyos dolgokra spec a szerelem és a szeretet igen érzékenyen tud érinteni!! így igaz.
Holdfény miatt még nem sírtam, de nõ miatt már igen. Bocsi de szerintem ez nem szégyelni való. Ilyen vagyok s kész.
De egyébk. vettem a poént 😊
Holdfény miatt még nem sírtam, de nõ miatt már igen. Bocsi de szerintem ez nem szégyelni való. Ilyen vagyok s kész.
De egyébk. vettem a poént 😊
A túlerő legyen veled!
Szotyikám mikor lesz a maratoni Tibia ?
Mert akkor majd a toronynál találkozunk
Mert akkor majd a toronynál találkozunk

Grimbi nagyon jó fej tsóka. Nem kóstolgatni.

Gyudron még nem tette fel a kérdését, de a válaszom:
Péntek délutántól lesz maratoni Tibia 😊
Jól megnéztem, hogy mit akar kérdezni 😊
Péntek délutántól lesz maratoni Tibia 😊
Jól megnéztem, hogy mit akar kérdezni 😊
te ilyen túl érzékeny csákóü lehecc!!:-)))
Tudod,sírsz ha egy lánnyal romantikus holdfény,tengepart,stb.

Tudod,sírsz ha egy lánnyal romantikus holdfény,tengepart,stb.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
<
Tényleg tegnap a buszon utaztunk Wulfival és egy tünci csaj sirdogált a volt barija miatt, közben egy másik csaj vigasztalta (a volt pasija megcsalta)
Egy darabíg bírtam, majd odamentem hozzá és megkérdeztem kér -e egy zsepit (nem kért, szegény se kép se hang 😞, sajnáltam és átéreztem lelkivilágát), majd hozzátettem halkan hogy nem érdemel meg egy pasi sem könnyeket aki már nem szeret.
>
Tényleg tegnap a buszon utaztunk Wulfival és egy tünci csaj sirdogált a volt barija miatt, közben egy másik csaj vigasztalta (a volt pasija megcsalta)
Egy darabíg bírtam, majd odamentem hozzá és megkérdeztem kér -e egy zsepit (nem kért, szegény se kép se hang 😞, sajnáltam és átéreztem lelkivilágát), majd hozzátettem halkan hogy nem érdemel meg egy pasi sem könnyeket aki már nem szeret.
>
//
bocsi a szpemért
//
>
>
//
bocsi a szpemért
//
A túlerő legyen veled!
Azért csak ne vidd tulzásba barátom az nem segít sokat csak egy pillanat! a barátok a megoldás szerintem és önerõ, bár nekem is neház volt a nagy nagy szakítás és még ma is vannak nyomai 😞, a barátok sokat segítettek nekem is ha mással nem a közelségükkel máris jobban éreztem magam.
Shaman cshhhhiiiiii 😊
Shaman cshhhhiiiiii 😊
A túlerő legyen veled!
Hát az még képlékeny.
Noodlee: valamit akartam kérdezni, de most szõke vagyok, azaz elfelejtettem. Inkább azt kérdem: este leszel?
[/spam]™
sziasz kisErik
Láttam volt kérdid vagy inkább hozzászólásod egy topikban barátnõügyben, ha érdekel én is hozzászóltam olvasd el majd ha gondolod 😊
Láttam volt kérdid vagy inkább hozzászólásod egy topikban barátnõügyben, ha érdekel én is hozzászóltam olvasd el majd ha gondolod 😊
A túlerő legyen veled!
Hát ha az ember már korán reggel
, utánna meg
, akkor aztán megy a
, te meg csak
, utánna meg
, akkor aztán megy a
, te meg csak
Beléd is. Épen meló volt a délelött. Azzal szöttyögtem.
jó reggelt mindenkinek, így utólag is.
=Pálesz
jó reggelt mindenkinek, így utólag is.
=Pálesz
Ha már távolsági fegyvert használsz, érdemes 1-2 (méter) messzirõl hajigálni a lándzsákat, lehet, hogy akkor jobban sebez

Izé CattiBrie-nek válasz, csak közben írt Noodle is, bocsesz 

Hihi.
Kortyolgattatok mi?
Kortyolgattatok mi?
Várni kell(úgy emléxem, de má régen volt a regelésem). Abban kapsz Passwordot, és majd azzal fox tudni belépni. Érdemes utánna egybõl megváltoztatni. Ha nem így van, akkor valaki javítson ki PLZ.
Ha szintet lépsz, akkor egyre több súlyt tudsz majd elbírni. És késöbb bizony nagyobbakat fox tudni sebezni bárkibe, mint egy veled azonos Knight, és neked ráadásúl a szörny mellé sem kell álni.
Nood tegnap nagyon kiütöttük magunkat a Wulfival!!!!!! alig vagyok magamnál most is.
A túlerő legyen veled!
Jólvan na 😊 Én csak sorban olvasom az üziket, és megpróbálok valami értelmeset írni rá.
El fog jönni az za idõ, amikor elsõre el tud találni egy patkányt? És ez lövéssel leterítni???
Mert most ez van:
- egy patkányt 5szörre talál el.
- egy patkányt 3 lövéssel tud kinyírni
- egyszerre 4 patkány jön
Ami azt jelenti, hogy egyszerre 60 piszkának kellene nálam lenni ahhoz, hogy le tuggyak lõni (piszka-felvétel nélkül) 3 patkányt. Egyszerre kb. 10 szpírszem van (mert nem bírja el a kiccsaj). Ez így szerintem vicces.
Mert most ez van:
- egy patkányt 5szörre talál el.
- egy patkányt 3 lövéssel tud kinyírni
- egyszerre 4 patkány jön
Ami azt jelenti, hogy egyszerre 60 piszkának kellene nálam lenni ahhoz, hogy le tuggyak lõni (piszka-felvétel nélkül) 3 patkányt. Egyszerre kb. 10 szpírszem van (mert nem bírja el a kiccsaj). Ez így szerintem vicces.
[/spam]™
Nálunk ne,mert itt csak a 80-as port van szinte engedélyezve:-((((
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Bizony a Create Accountal tudol olyat.

én meg
.