Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Na hol a mai szpem?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Egyébként meg köszönöm,hogy megelõlegeztetek nekem egy halált,de egyelõre még lev 23 druid vagyok,nem lev 22:-))

Shaman
1.tegyük mán be az uw-s oldalt ide a topig bannerbe. Vagy a kép legyen a link vagy alatta "egy klatty" felirat vagy valami.
2. az uw-s oldalon még mindig a letölthetõ doc-ok vannak. Tessékl átkonvertálni html-é és szépen úgy rakni be. Annyira nem nehéz feladat (bölcsöde 2. osztály)
3...már nem is tom mit akartam.....

Grimbusz
Na skacok fergeteg nevü karim lassan eléri a 5 szintet már csak 98 xp kell és cuccai olyan jók mint Grimbusznak, sajna Grimbuszhoz nem tudok belépni 😞 közben fejlesztem a másik karim mert vele be tudok lépni Tibiára.

jk éjt mindenki go Home 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
szia a Secura-ba 😊

A túlerő legyen veled!

Ams
melyik worldbe reggeljek?😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Grimbusz
na by mindenki jó éjt 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
sehol senki 😮 kár, Fergeteg néven bennt vagyok Tibiába keressetek meg !!!! ha vagytok

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Ha valki találkozik Horeshio-val az nyugodtan üzletelhet vele, mert engem nem vert át és tök jó fej manus 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
én meg vadászom neki, tök buli 😊) és még mindíg 1 szintû vagyok 😊)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
😊)
az 1 szintû Fergeteg-em jobban áll lassan mint a másik 😊 tárgyakban! sokkla olcsobban vettem cuccokat és bedolgozok egy food kereskedõnek aki tölem veszi az árut 😊) adott kötelet, helmet stb 😊

A túlerő legyen veled!

Bobber
nem regen😊
illetve volt abban is egy nagy space😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Grimbusz
Bobber mióta nyomod a játékot?

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
oksi mennék de nem tudok belépni 😊
egy másik akrim fut most is aTibián Fergeteg néven egy másik világba, vele mindíg be tudok lépni!! lehet elõbb elsz 8 sz mint másik 😊))

A túlerő legyen veled!

Bobber
n elennek ilyen kurva becsuletes😊
most nyulhattam volna 6 platinat😞😞
de nem vitt ra a lalkiismeret hogy eltegyem😞

Bobber
hehe elsore beengedett most a game😊😊

Bobber
ne vegyel majd talasz ill ha nem akkor ios ha megleped a 8 as szintet fillerekert lehet 5x olyan jo gatyot kapni a main kontinensen mint mait te ott egyaltalan talahatsz szal arra ne aldozz😊😊
ha valamit venni akar a kezdo szigeten az ember akkor azt meg rogton a lgelejen erdemes megtenni 7 es szinten mar szerintem teljese3n feleselges😊
inkabb menjel hentelni es gyere at minnel hamarabb

Grimbusz
Gatyát hogy lehet venni, nem találtam a listákban, mi a nevük?

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Egyébként (magyar tibia oldalon láttam magam) még momnetán nem vagyok 8 színtû, szeretnék máááá, de csak most léptem meg DE-t a 7-et.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz

-"Mellesleg"- igen szeretjük azt is.

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
Mellesleg név szerint legyen és azon belül karakter szerint, mert én Catti-Brie vagyok és nem Catti-bia és nem is CattiBrie. Catti-bia csak a karakterem neve (sajna). 😊 A szintek frissítését sztem midenki maga változtassa majd. Heten vagyunk. Mindneki megkaphatja a hozzáféréshez szükséges adatokat.

[/spam]™

CattiBrie
Megvan! Nem magyarok, inkább tagok legyen. 😊

[/spam]™

Grimbusz
dicséretes balszerencse, öröm az ürömben 😊))) örülök hogy így végzõdött, ha felnövök lassan is, de segítek majd késõbb nektek!

A túlerő legyen veled!

CattiBrie
De cukiii! 😊

Jó. És mikor beszélünk szkájpon? Ma este?

Ja ezt így nem mondtam, de nagyon élveztem a tegnap estét!!! 😊

[/spam]™

UH= Ultimate Healing Rune
GS= Giant Spider
BH= Beholder
HMM= Heavy Magic Missile

De majd ilyet is akarok 😊
Jajj de sok mindent akarok 😊)
Majd Skypén elmondom, mert úgy könyebb.

Ja ezt én is akarom majd bele.

Név
HP
XP
Támadás
Immunitás
Speciális
Nick

Ezeket tartalmazná a szörny lista.

CattiBrie
Ma este megint egy hármas parti? Vagy éppen többes. Bár gondolom másnak nem biztos, hogy az a legélvezeteseb, ha engem kell istápolni. 😊
Na mindegy. Lesz ma este valaki?

[/spam]™

CattiBrie
Ja és már megint nem tudom, hogy mi az a HMM, pedig már egyeszer-kéccer el lett mondva. 😊

[/spam]™

CattiBrie
Rövidítéseket sem ártana felrakni, mert plö sokáig nem tudtam, mi a GS, vagy hogy mi a GP-bõl a P. Mármint ez még most sem tudom. 😊

[/spam]™

kiserik
Ez egy furi nap volt. Kerestem vagy 1500 gp-t, de egy árva szintet se léptem 😞 A skilleim is csak 1-et nõttek 😞 Olyan lassan fejlõdök, mint egy kivénhedt, szenilis anyatetû. Soha se érem el a 20-as szint környékét 😞(((

Bobber
amugy en is meg akarom majd csinlani a sivatagi questet shaman ne izgulj sott en ugye 2 karakterrel is majd mert nekem a pala is jo lenne hogy megcsinlaja mert annak is kell a lov ill annak kekll csak igazan mert en is meg akarom csinlani az eloleptetest es hat jo lenne ugy hogy amint megjon a premi acc akor egybol meg tudjuk csionlani az eloleptetest mert ugy lenne igazabol ertelme a dolognak

Bobber
catti tobb xpt kapna mint en😊😊 o jobban sebez a nyilall mint en a HMM el arrol nemis beszelvbe hogy nagyon fogyna a HMM es nem lenne aranyos a fejlodesem szerintem de hat leeht hoyg telleg jol fejlodnek nem tom majd meglatjuk
az a baj hogymost nem merek atmenni venorba pedig ott jol lehet ugye fejlodni😞

Én is összefutottam régen(lvl 8!!) egy sárkánnyal. Kaptam tõle 2 lehelletet. A 2-3 Exura mentette meg az életemet 😊

Szerintem nyomhatnád a HMM-eket, bár lehet, hogy akkor Cattinek(vagy másnak) akkor nem sok XP jutna.

Bobber
ja amugy meg osszefutottam kiserikkel es mentunk egyutt egy kicsit😊
es megint megilyedtem😊😊 felmentem egy jaraton es rammosolygott egy sarkany ami kb 80 hp-mba kerult es kb 1 masodperc volt😊😊 szal beszartam es az egesz alagutrendszer tollem buzlott😊😊 dee tuleltem ez a lenyeg😊

Bobber
na majd meglatjuk az a baj hogy a palamnak jo az a fejlodes ami tegnap volt a sorcimnak nem lenne tul elonyos szerintem de hat nem otm majd meglatjuk amigy volt a csomagban bileta de csak annyi volt rairva hogy bebbynek egy barattol szal nem tom ki volt pedig megkoszontem volna neki😊 amugy az utolso fillerig mindent elkuldott meg egy aranyat se vett el😊😊

Írtam neked privátokat is 😞

Nézd meg a Magyarok linket.

Na akkor kijavítom, és megelõlegezem neki a lvl 8-at 😊

CattiBrie
nájt, már rég mondta

[/spam]™

Grimbi!
Te milyen kaszt leszel?

Van még Sorci:

Godem Krakhmen
De õ csak hétvégén szokott lenni, éjféltõl 😞

Shaman
Bobber: mindenképp kell a csávód,mert knight van 2 is vagy több druida is van 2 (gyudroné,meg enyimé),paladin is lesz egy-pár,de lev sorcid CSAK NEKED VAN!!! Szal kellesz nagyon!

Catti!
Dobtam a gyökérbe egy pát doc-ot. Majd nézd meg õket.

Na de lagalább már nem csak hírbõl ismered a GS-t 😊

Majd te is jösz(Bebbye) velünk cyc runolni, mint tegnap Catti, és te 😊

Megnézted a csomagban lévõ bilétát? Volt rajta más is? Ki volt, vagy valami. Hát igen nem csak köcsögök nyomják a Tibiát.

Bobber
ugyhogy ha nekifexem meginbt akor lehet hoyg hetvegen megis megcsinaljuk a desertet ded meg nem otm mert most mar en se merek atmenni venorba😞😞

Bobber
gyerekek olyna kellemesen csalodtam valakiben hogy az nem is igaz😊😊😊 az oszes cuccom es lovem a depoban vart thaisban😊😊😊 valaki elkldte nekem postan😊😊😊 szal csak az xp-t bultam el😊😊 el se hiszem hat vannak meg rendes emberek😊😊
meg mindig nem hiszem el😊

Bobber
kapd be😊 amugy te se eltel volna sokaig az volt a baj hogy nem, volt korulotte senki en meg egyenesen bele setaltam😞😞 volt egy par kis pok utkozben de az mar maskor is volt szal nem igazan ideegesitett😞 ami miatt igy kicsit kiba merges vagyok hogy joitt szembe 2 lerohadt csavo is de nem volt tul serult egyik se de nem mondta volna egyik sem hogy GS van utkozben es hogy ne probalkozzam ill volt eg yhulla is ded amikor megneztem csak soma hullat irt ki nem irta ki hogy GS olte meg😞😞