Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ellened nem kell te mindíg egy, akarom mondani egyetlen oldalon álsz a magadén, és nem lehet másnak oda állni! szóval igen, mondhatjuk így is. 😊 beeeeeeeeeeeeeeeee
A túlerő legyen veled!
GYÁÁÁÁÁÁ. Mindenki meneküjjön!
te, te elfajult agyonszoláriumozott ágyhozragadt kalaviatúravadász te beszélsz? na áljon má meg a gyászmenet! spam ide vagy oda , nem ide.
A túlerő legyen veled!
na mán csak 13 komment kell a 2K-ig amit úgyis én viszek el,szal...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nah délután este módosítom a Tibiás oldalt,mer már tudom a hozzáférést.
Szép lesz

Szép lesz

jah ez nem a "kaki-pisi sex agyba-fõbe" topig???
Szerintem, a kép tök jól néz ki, az maradhatna...
Ja meg az oldalon az útmutató kezdõknek cippet be kéne oldal sorszámozni, ez csak egy észrevétel.
A túlerő legyen veled!
nah párbeszédetek Tibiás információ tartalma közeleg a nullához!!!444 Ennyi erõvel az én képeim is maradhattak vóna! (fõleg a Cattis:-)))
Aham köszi mindkettõtöknek 😊
kéne egy szótár is a Tibi magyar oldalra, olyan tools v. misc szótár.
kéne egy szótár is a Tibi magyar oldalra, olyan tools v. misc szótár.
A túlerő legyen veled!
Na jó. Akkor a rubbish-t dobd el, mert nem jó semmire 😊
Szal Logo...
A kép maradhat,d e csinálhatunk új logót ide fel, ha valakinek van ihelte hozzá. Most nem ez a lényeg. A link. Az, hogy hogyna szúrjuk be. Nood aszondja kellene egy szöveg is, amire rá lehetne kattintani és ugyanúgy bejönne az oldal. De mi legyen ez a szöveg. Kell-e. Merthogy senki nem fogja így megtalálni, hogy a kép egy link...
A kép maradhat,d e csinálhatunk új logót ide fel, ha valakinek van ihelte hozzá. Most nem ez a lényeg. A link. Az, hogy hogyna szúrjuk be. Nood aszondja kellene egy szöveg is, amire rá lehetne kattintani és ugyanúgy bejönne az oldal. De mi legyen ez a szöveg. Kell-e. Merthogy senki nem fogja így megtalálni, hogy a kép egy link...
[/spam]™
passz, ja hogy én szemét vagyok 😊 na az lehet 😊)))))))
de ez most kérdés vagy? 😊)) LOL
de ez most kérdés vagy? 😊)) LOL
A túlerő legyen veled!
Az szemét.
Semmi különös. Nem tudsz ott semmit csinyáni.
Mi az a hely ahol ágyak vannak? valahol a könyvtár vagy mi a fene alatt, nem tudja valki?
A túlerő legyen veled!
Aha thx ...
ez a kicsi dal nekd szól vele üzenem maradj mégggg...tovább nem éneklek... csak miattatok 😊
ez a kicsi dal nekd szól vele üzenem maradj mégggg...tovább nem éneklek... csak miattatok 😊
A túlerő legyen veled!
Na látod Grimbuszkám ez nem spam és mégis topig viszi a TIPTop topikot 😊)))
A túlerő legyen veled!
Nem számít. Csak annyit, hogy látsz is valamit a monitoron. A sebzésedet nem módosítja.

pedig néha olyan értelmes is tudsz lenni heheheee
Shaman go -->