Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként,meg minek van a tibia.uw.hu ha ilyeneket kérdezel?? Ott van szép térkéop,meg leírás,meg minden!!!44
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
szószerint ezt jelynti: NINCS ROHANGÁLÁS!!!ÉRTEM?!!?!44
hol lehet eladni a studded armort? senkinem veszi meg tölem a feles terhet...
A túlerő legyen veled!
And remember: No running up and down in the academy!
-ne azt jelenit hogy ne futkározzak fel s alá? nekem anak tûnik
-ne azt jelenit hogy ne futkározzak fel s alá? nekem anak tûnik
A túlerő legyen veled!
öszintén?
fogalommam sincs!
én is most csináltam elõször ilyet és azt sem tudtam hogy csinálom!!!! 😊 😊
fogalommam sincs!
én is most csináltam elõször ilyet és azt sem tudtam hogy csinálom!!!! 😊 😊
A túlerő legyen veled!
Ezt nem azért mondta, hogy ne az akadémi alól hordjuk fel a patkányokat. Vagy ez hülyeség?
[/spam]™
😊
Egyébként ezek a kvesztek mire jók? Pénzet kapunk érte, ha megcsináljuk - ha jól értettem?
Egyébként ezek a kvesztek mire jók? Pénzet kapunk érte, ha megcsináljuk - ha jól értettem?
[/spam]™
meg ezt is mondta a fazon:
Seymour: Good bye! And remember: No running up and down in the academy!
Seymour: Good bye! And remember: No running up and down in the academy!
A túlerő legyen veled!
valahol lent egy dungeonban kisErikkel tala egy qvestet és megcsináltuk de fogalmam sincsen hogyan és az egyik ládában volt egy ajándék amit elvileg kisErik szerint a könyvtárosnak kell adni, na ezt akartam kérdezni? komprende-?
A túlerő legyen veled!
??
gyerekek hol a könyvtáros akinek a qvestet meg lehet csinálni?
és mit kell mondani neki?
és mit kell mondani neki?
A túlerő legyen veled!
kellene a honlapra ilyen "ÉLES JELENETEK" vagy valami ilyesmi linket,ahol gázos szituk print screenjei vannak.
Mondjuk Bobber és a Giant Spider,vagy Catti és a Dragon ilyesmikre gondoltam. Persze ennek a megrendezéséhez el kéne látogatni a Giant Spiderekhez,illetve a Sárkányokhoz!

Mondjuk Bobber és a Giant Spider,vagy Catti és a Dragon ilyesmikre gondoltam. Persze ennek a megrendezéséhez el kéne látogatni a Giant Spiderekhez,illetve a Sárkányokhoz!

bakker dógoznom kellett,majd egy órát,s nem tudtam szpemmelni:-(((
??
Azt meg hogy csinálták?? Ha minden igaz, akkor el lehet rángatni oda süsüt, de kúúva sok meló, és kúúva sok UH. Nem tudom, hogy kinek érte meg. Felkötelezgetés, stb...
Azt meg hogy csinálták?? Ha minden igaz, akkor el lehet rángatni oda süsüt, de kúúva sok meló, és kúúva sok UH. Nem tudom, hogy kinek érte meg. Felkötelezgetés, stb...
kezdek egy kicsit merges lenni😞😞😞
tod nood ahol a cyc terembe szoktunk lemenni na most mar ott se merek lemenni😞😞:
ott alt a lejaratnal 4 30 as szint feletti kari na mondom ezek miert allnak itt vajon ?? hat mondom en le nem megyek az egyik lement es mar jott is visza hat valami barom odahozott egy susut hogy honann meg hogy nem tom de allitolag ott van na en inen kezdve nem tom mikor tudok ott lemenni mert szerintem nem sokan ugranak neki egy susunek viszont sok halott lesz szal remelem hamar jon egy GA es rendet rak
tod nood ahol a cyc terembe szoktunk lemenni na most mar ott se merek lemenni😞😞:
ott alt a lejaratnal 4 30 as szint feletti kari na mondom ezek miert allnak itt vajon ?? hat mondom en le nem megyek az egyik lement es mar jott is visza hat valami barom odahozott egy susut hogy honann meg hogy nem tom de allitolag ott van na en inen kezdve nem tom mikor tudok ott lemenni mert szerintem nem sokan ugranak neki egy susunek viszont sok halott lesz szal remelem hamar jon egy GA es rendet rak
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Tata! Te se magyarázzá 😊)
Nem vagyok ovóbá.

???