Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi
nem tudtok free AWERY etikett szerkeztõt hol tudnék záros határidõn belûl (fél óra) szerezni net-rõl
nem tudtok free AWERY etikett szerkeztõt hol tudnék záros határidõn belûl (fél óra) szerezni net-rõl
A túlerő legyen veled!
annak szted mi értelme lenne,hogy kimondod a varázsszót,s eltünik az üres rúna a kezedbõl? Akkor minek kéne rúna????
NEM!!44
Kimondod a varázsszót,miközben a rúna a kezedben van,s a rúna szépen feltöltõdik. Attól függ milyen rúnavarázst használtál,annyi töltet lesz benne. Például hmm-bõl 5 darab,UH-ból 1 darab,stb. Ezután bárki akinek van 4-es magic levelje használhatja azt a rúnát.
Ezért szoktak a varázslók/druidák kereskedni vele. Egyébként ha jól tudom akkor hmm rúnát te is tudsz csinálni (paladin)érdemes is lenne csinálnod végszükség esetére.Illetve érdemes kérned tõlünk,vagy venned UH rúnát,mivel végszükség esetén elsütöd,s gyógyít rajtad 250 HP-t. Egy ilyennel megúszhattad volna a minotaur guardos kalandot is.
NEM!!44
Kimondod a varázsszót,miközben a rúna a kezedben van,s a rúna szépen feltöltõdik. Attól függ milyen rúnavarázst használtál,annyi töltet lesz benne. Például hmm-bõl 5 darab,UH-ból 1 darab,stb. Ezután bárki akinek van 4-es magic levelje használhatja azt a rúnát.
Ezért szoktak a varázslók/druidák kereskedni vele. Egyébként ha jól tudom akkor hmm rúnát te is tudsz csinálni (paladin)érdemes is lenne csinálnod végszükség esetére.Illetve érdemes kérned tõlünk,vagy venned UH rúnát,mivel végszükség esetén elsütöd,s gyógyít rajtad 250 HP-t. Egy ilyennel megúszhattad volna a minotaur guardos kalandot is.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Jajj. tehát, ha megfogok egy üres rúnát, beleteszem a kezembe, és kimondom a garázs-szót... akkor mi van? A varázslat megtörténik és az üres rúna eltûnik a kezembõl?
[/spam]™
Azért egy olyan fa-kulcs érdekelne élõben! 😊
Egy "hatalmas" (30-40 cms) fakulcsot megnéznék. 😊
Egy "hatalmas" (30-40 cms) fakulcsot megnéznék. 😊
[/spam]™
mikor varázsolsz,akkor ugyi elmondod a varázsszót. Ha egy rúnavarázslatot akarsz használni,az ugyanez,csak fogsz közben egy üres rúnát a kezedben.
"Shaman Orc Shaman" ez mi????? Meg tudnád magyarázni!!!!!44
Ezek a rúnás dolgok is úgy mennek, hogy például egy bizonyos magic level szintet el kell érni ahhoz, hogy egy adott erõsségú rúnát használni tudjak?
És a rúnáknak (rúnákhoz) miért van varázsszó?
Hozzáteszem, hogy még soha nem használtam rúnyát. 😊
És a rúnáknak (rúnákhoz) miért van varázsszó?
Hozzáteszem, hogy még soha nem használtam rúnyát. 😊
[/spam]™
váó, mittaláltam:
Arc Elf Arcanist
Behe Behemoth
BH Beholder
BK Black Knight
Cyc Cyclopes
D-Guard Dwarf Guard
DL Dragon Lord
Drag Dragon
DS Demon Skeleton
D-Soldier Dwarf Soldier
FD Fire Devil
FE Fire Elemental
GS Giant Spider
Leader Orc Leader
Mage Minotaur Mage
M-Archer Minotaur Archer
M-Guard Minotaur Guard
Mino Minotaur
Necro Necromancer
PS Poison Spider
Rot Rotworm
Scorp Scorpion
Scout Elf Scout
Serker, Zerker or Zerk Orc Berserker
Shaman Orc Shaman
Spearman Orc Spearman
Valk Valkyrie
Vamp Vampire
Warrior Orc Warrior
WL Warlock
WW Wild Warrior
Arc Elf Arcanist
Behe Behemoth
BH Beholder
BK Black Knight
Cyc Cyclopes
D-Guard Dwarf Guard
DL Dragon Lord
Drag Dragon
DS Demon Skeleton
D-Soldier Dwarf Soldier
FD Fire Devil
FE Fire Elemental
GS Giant Spider
Leader Orc Leader
Mage Minotaur Mage
M-Archer Minotaur Archer
M-Guard Minotaur Guard
Mino Minotaur
Necro Necromancer
PS Poison Spider
Rot Rotworm
Scorp Scorpion
Scout Elf Scout
Serker, Zerker or Zerk Orc Berserker
Shaman Orc Shaman
Spearman Orc Spearman
Valk Valkyrie
Vamp Vampire
Warrior Orc Warrior
WL Warlock
WW Wild Warrior
[/spam]™
Télleg. Egy kulcs hányszor használható? Értem úgy, hogy ha egyszer fel volt használva, akkor eltûnik, vagy megmarad?
[/spam]™
3923 Copper Old key from Fibula Doesn't exist anymore.
3925 Copper Old key from Fibula Doesn't exist anymore.
3934 Copper
3940 Wooden Fibula dungeon entrance You can get this key from Simon the beggar or buy from a salesman in Fibula.
3950 Gold Fibula dungeon flute room
3925 Copper Old key from Fibula Doesn't exist anymore.
3934 Copper
3940 Wooden Fibula dungeon entrance You can get this key from Simon the beggar or buy from a salesman in Fibula.
3950 Gold Fibula dungeon flute room
[/spam]™
Noodlee: figyi kéne nekem jó kis ghoulos hely,ahol sok van illetve viszonylag jó a respawn. Má a rotikat kissé unom,s jobb lenne magasabb xp-t adó lényeket gyakni...
Eccer mintha Gyudron emlegetett volna valami Fibulás ghoul dungeont vagy mi....
Eccer mintha Gyudron emlegetett volna valami Fibulás ghoul dungeont vagy mi....
Most mindenki dolgozik? Vagy azért van, aki strandon a tûzõ napon jéghideg fagyit nyalogat?
[/spam]™
mindig legyen nálad UH rúna,ennyi,vagy használd a saját Uh-d. Késõbb backpack of UH rúna...
Van alsó szinten a szobánk mellett egy tároló olyan hideg mint a jégverem 😊 tök jó idõ van nálunk olyan max 24 C-ka 😊)
A túlerő legyen veled!
én is találkoztam már mino guarddal. Meg is ölt,de utána én nyírtam ki mikor mentem a hullámért. Amúgy nem egy nagy durranás,ha távol maradsz tõle,simán kinyírható. Én is azért haltam meg,mert még volt a közelben 3-4 troll,s azok feltartottak,nem tudtam áttörni rajtuk...
Nemtom ezen mia durva. A héten délután dógozom,így délelõtt van idõm gamelni. Ráadásul akkor még be is férek. Az lenne hülyeség,ha nem használnám ki az idõt. Ráadásul én droidolok,hogy minnél elõbb legyen monkom:-))
droidolás: folyamatos írtás,nem mászkálsz el semerre sem felderíteni. 2 rotis terem között kolbászoltam egész délelõtt. Elég unalmas,de cserébe olyan 15.000 xp-t szedtem össze.....
droidolás: folyamatos írtás,nem mászkálsz el semerre sem felderíteni. 2 rotis terem között kolbászoltam egész délelõtt. Elég unalmas,de cserébe olyan 15.000 xp-t szedtem össze.....
Most, hogy mostanában relatív idõben megyünk alszani, nem alszom el a melóhelyemen. 😊 Bár akkora a meleg, hogy nem merek ingyé-kávét inni, mert akkor kihalnék a hõségtõl.
[/spam]™
DE széjjelveremafejét hogy anyukája sem ismer rája ja vörösre verem a buciját --> 

A túlerő legyen veled!
eltentéztél 😊)))))))))))))) ez qurva aranyos szó Nood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naon tetszik!
Holnap tala? ugyanott? megbeszélem Gabovan is alias Wulfi
Holnap tala? ugyanott? megbeszélem Gabovan is alias Wulfi
A túlerő legyen veled!
most is egyedül érkeztem bele a közepébe! éppen fuckolás közben szaladt el mellettem egy manus, én meg a másik irányba eredtem el 😊 szerencsére õt követte 😊)
A túlerő legyen veled!
1. Egyedül mentem le, h felképeljem a hajót - nem tudtam, h ott teremnek :S
2. persze ott volt ze da is!!!
2. persze ott volt ze da is!!!
[/spam]™
Hát te sem voltál egyedül, mégis eltentiztél 😊
Ne is próbáljál kikezdeni a Guardal. 😊
Hoppáááá találkoztam egy mino guard és egy sima mino-val 😊))) éppen egy delikvenst szettek szét 😞 aki nagyon szidta serényen a minok anyukáját... és elszelet velem együtt
A túlerő legyen veled!