Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a regényben nem az volt a neve...Emlékeim szerint.
Grimbi keni vágja 😊 Kérdezd õt. Én má elfelejtettem 😞
Valaki segíccsen nekem! Mi a szívkeresõ angolul? DE az a szívkeresõ, ami Catti-nak van!
[/spam]™
Átlagossan 1 óra 4k kb 😊
Hi Grimbi! 😊
Milyen volt a Shrek 2?
Milyen volt a Shrek 2?
😊 nincs mit pedig Shrek naon ott volt a top-on 😊) kár hogy nem jöttetek...
A túlerő legyen veled!
Pénteken nekem megint Maraton lesz 😊
(17k kell a lvl up-hoz)
(17k kell a lvl up-hoz)
#2735; #2734 Kivéve, ha nem. Insztáksönöket a "fenti" linken találhatsz (a képe kattintva).
[/spam]™
Remek. Ha karaktert csinálsz, akkor világnak válaszd Securát! Mi is ott vagyunk. Különben szinte mindíg van bent magyar, és lehet együtt rohangálni 😊
Mit értesz multi alatt? Haverokkal is játszhatod (mint mi), de akár egyedül is kolbászolhatsz, ha úgy gondolod.
LOL
"Én meg láttam egy szarvast!"
Pénteken megint maratoni Tibiát fogok tartani...
Thx Grimbi 😊
huhh gyerekek en ma nagyon belehuztam😊😊 mar van 50 platinam amibol 30 at ma szedtem osze kb ill rengeteg xp-t fejlodtem😊😊 de meg messze a lefekves idelye ma nagy maratoni tibiat nyomok😊😊 es 2 szintet is lepek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
folyamatosan kontrol cé kontrol vé elõbb utóbb beenged (max fél óra:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
kisErik 15 lvl knight az nem elég ellene? ha nem mekkora a szerintetek minimum?
és másik kérdi mennyi idõközönként érdemes prób belépni Tibibe me nem enged be! 😞(
és másik kérdi mennyi idõközönként érdemes prób belépni Tibibe me nem enged be! 😞(
A túlerő legyen veled!
az varez! én nem karok ilyet lehet választani? 😊)))) Angyalt szeretnék devil helyett 😊)
A túlerő legyen veled!
Egyébként ma Bobberrel kicsit elmentünk Cyclopsozni,hogy meglessük mit tudunk 2-en ellenük. Elõször még el futkároztunk,aztán mondom egye-fene,megnézem mit tudok. Full defenseben odaálltam a cyclops elé,s közben persze lõttem hmm-el,Bobber meg nyilazta. A legnyagyobb sebzés amit rajtam produkált az 4 HP veszteség volt...és persze nem is élt sokáig,szal cyclops most már lófasz gyurka nekem. Persze még több cyc-el nem próbáltuk.Sztem 2-t még elviselnék,de három már tuti megenne reggelire...
hat bakker gyerekek en vonzom a bajt😊😊:
a rotis teremben mivel futottam osze???
na mivel??
hat egy fire devillel
majdnem ki is csinalt😊
valameik idiota allat odaig kergettete vele magat😞😞
egy par emberket ki is csinalt aztan jott valami izom gyuri es lenyomta😊😊 de hogy a a nyaka nyulna meg aki ilyen lenyeket hoz oda ahol annak nem lenne szabad lenni😞
kaptam ket kis tuzes kopest tole es azt se tudtam hogy menekuljek fel a letran pedig eppen hogy csak leleptem😊 a ket kis kopese 150 hp-t rantott le szal ha meg 1 masodpercig lenn vagyok tuti ki is nyir😊
de en voltam a gyorsabb😊😊😊😊
a rotis teremben mivel futottam osze???
na mivel??
hat egy fire devillel
majdnem ki is csinalt😊
valameik idiota allat odaig kergettete vele magat😞😞
egy par emberket ki is csinalt aztan jott valami izom gyuri es lenyomta😊😊 de hogy a a nyaka nyulna meg aki ilyen lenyeket hoz oda ahol annak nem lenne szabad lenni😞
kaptam ket kis tuzes kopest tole es azt se tudtam hogy menekuljek fel a letran pedig eppen hogy csak leleptem😊 a ket kis kopese 150 hp-t rantott le szal ha meg 1 masodpercig lenn vagyok tuti ki is nyir😊
de en voltam a gyorsabb😊😊😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Gyudron: Neked a Xilofon nevû karidnak (sose bírom megjegyezni a nevét)hanyas a magic levelje?
:-((((((((((
1. White may
2. Fórumozók fényképei
3. GTA: San Andreas
4. DOOM 3
5. Lineage 2 - a MMORPG
6. Jaccunk mi is szoláncot
7. Dark Age of Camelot
8. MI VAGYUNK A ROSSZ ARCOK
9. Tibia
10. Codename: Panzers
1. White may
2. Fórumozók fényképei
3. GTA: San Andreas
4. DOOM 3
5. Lineage 2 - a MMORPG
6. Jaccunk mi is szoláncot
7. Dark Age of Camelot
8. MI VAGYUNK A ROSSZ ARCOK
9. Tibia
10. Codename: Panzers