Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként csak ki akartam próbálni az emberek paráját:-))
Északi bejárathoz vittem a cyc-et (oda mások is szoktak hozni,persze nem sajátot),s lementem a csatornákba.... Volt para fennt rendesen. Mikor felmentem volt olyan,hogy jöttek volna emberek a városba,meglátták a cyc-t s spuriztak vissza. Szal a móka megvolt:-))
Északi bejárathoz vittem a cyc-et (oda mások is szoktak hozni,persze nem sajátot),s lementem a csatornákba.... Volt para fennt rendesen. Mikor felmentem volt olyan,hogy jöttek volna emberek a városba,meglátták a cyc-t s spuriztak vissza. Szal a móka megvolt:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Így vagy úgy de feljutsz:-)))
Egyébként sztem Bobber ma sem dógozik,szal sztem online lesz....
Egyébként sztem Bobber ma sem dógozik,szal sztem online lesz....
igen de ott nem láthatja,mivel a www.tibia.de-s oldalon vannak a cuccok,szal....
Valaki lesz ma délután online?
Le akaok menni egy lyukba thaistól nem messze, de kéne, aki majd felkötelez, ha felfelé nem tudnék mászni.
Le akaok menni egy lyukba thaistól nem messze, de kéne, aki majd felkötelez, ha felfelé nem tudnék mászni.
látom,érdekes válasz a "what legs you got"-ra a "www.tibia.com"....
Egyébként meg milyen nõ vagy te?
Egy svéd füttyent egyet,hogy menjél vele,s te rögtön bemész a házába!!44
képzelem miket mûveltetek ott:-))))
Egy svéd füttyent egyet,hogy menjél vele,s te rögtön bemész a házába!!44

képzelem miket mûveltetek ott:-))))
aham értem,így már érthetõ. nah én ezt nem csinálom,ezért nem is kap senkisem rúnát,mert magamnak is kevés:-)))
Hát õ rengeteget ácsorgott, és rúnákat gyártott, me ugye kellett Gyudronnak, és Zaknak is 😊
de ha azt vesszük,hogy 1 kommentbe is bele lehetett volna sûríteni...:-)
Van megoldás!!!
Kapcsoljátok ki az öszes gépet. Szerverrel együtt! Csukjátok be az ajtókat, ablakokat. Sötétíccsetek be. Ne mozduljon senki és ne is vegyetek levegõt... Várjatok így 3 napot...
Kapcsoljátok ki az öszes gépet. Szerverrel együtt! Csukjátok be az ajtókat, ablakokat. Sötétíccsetek be. Ne mozduljon senki és ne is vegyetek levegõt... Várjatok így 3 napot...
[/spam]™
magic level 39??????

hogy a fenébe csináltad?? Én mingyá lev 25 vagyok,de a magic szinten még "csak" 28-as.....és én sem lazsálok,állandóan kaja,meg varázslás.
1 féle képpen tudom ezt elképzelni,hogy neked volt olyan,hogy csak álltál a városban,s gyártottad a rúnát. nekem a városban csövezés unalmas,szal én folyamatosan írtogatok,ha lehet....

hogy a fenébe csináltad?? Én mingyá lev 25 vagyok,de a magic szinten még "csak" 28-as.....és én sem lazsálok,állandóan kaja,meg varázslás.
1 féle képpen tudom ezt elképzelni,hogy neked volt olyan,hogy csak álltál a városban,s gyártottad a rúnát. nekem a városban csövezés unalmas,szal én folyamatosan írtogatok,ha lehet....
Dög meleg van😞

Ja. Ezt má valaki beszpemmelte a Humorosba nemrég.
Kijavítanád a topicunk logójára kattintva elérhetõ linket "http://tibia.uw.hu/"-rõl "http://tibia.uw.hu/index.html"-re! És, akkor majd elmondom, hogy 23 éves vagyok. 😊
[/spam]™
Inkább mino archer, 2-en simán kinyírnak 1 cyc 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Elefant a kis (swe?) köcsög már megint ki akart velem bacni. 😊
A depo melletti házikóban.
A depo melletti házikóban.
[/spam]™
Ezt hölgytõl nem illik megkérdezni 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD