Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziaaaa!! 
Mi van a kis kezecskéddel??
Nagyon bibis lett??

Mi van a kis kezecskéddel??
Nagyon bibis lett??

Üdvözlett Minden Kedves Kollégának!!! 😊
Megvagyok. Élek. Nem Balatonon, hanem a felsõ Tiszán voltam túrázni. A k*b*szott, szemét, genya... idõjárás miatt tengap haza kellett jönnünk. 😞 Kicsit meghalt a bal karom (zsibbad 2 napja) ezért nehézkes írkálnom.
De azért majd firkatgatok...
Megvagyok. Élek. Nem Balatonon, hanem a felsõ Tiszán voltam túrázni. A k*b*szott, szemét, genya... idõjárás miatt tengap haza kellett jönnünk. 😞 Kicsit meghalt a bal karom (zsibbad 2 napja) ezért nehézkes írkálnom.
De azért majd firkatgatok...
[/spam]™
Hát én este 6-7 körül néha 15-20 percet is próbálkozok a belépéssel, de ha kitartó az ember, akkor bármikor be tud lépni, csak ugye idõbe kerül
Hát én este 6-7 körül néha 15-20 percet is próbálkozok a belépéssel, de ha kitartó az ember, akkor bármikor be tud lépni, csak ugye idõbe kerül

Ok de azért próbálkozni fogok délutánonként is mert azert nem csak hétvégeken lenne jó nyomni ezt a gamét.
Aki nem fizetõs azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetõsökhöz képest???
Aki nem fizetõs azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetõsökhöz képest???
Ajánlom figyelmedbe a Newbieknak. zip, és a kontinens. zip fileokat. Inkább töltsd le, és úgy nézzed, mert az oldalon lévõ verzió még csak 1.01-es, a zip meg már 1.02-es.
A szerveren max 850-en lehetnek. 850 felett csak a fizetõs emberkék tudnak belépni. A fizetõsöknek van egy pár extra varázslata. Több skin a karakteréhez. Több emberkét tud berakni a VIP-jébe. Tud nyitni privát chanelt a beszélgetéshez, amibe több havert is be tud hívni. lvl 20 felett elõléptetheti magát a királynál,(játékban lévõ pénzbe kerül) akkor gyorsabban jön vissza a HP, ha spellcasterrel játszik, akkor a mana. Kb ennyi. Szvsz a legnagyobb hátrány a free accountosoknak, a belépéssel való szarakodás.
Itt egyedül Shaman aki fizetõs.
Reggel 9 körül szokott lenni szervermentés, minden nap. Olyankor kb negyed tíz felé újra indul a game. Akkor lazán be lehet lépni. Estefelé szinte lehetetlen. Szal reggel/ délelõtt lazán be fox tudni lépni.
Reggel 9 körül szokott lenni szervermentés, minden nap. Olyankor kb negyed tíz felé újra indul a game. Akkor lazán be lehet lépni. Estefelé szinte lehetetlen. Szal reggel/ délelõtt lazán be fox tudni lépni.
Közben már a magyar Tibia oldalt nyálazgatom, gondolom azert nem art informálódni kicsit a jaték elkezdése elõtt.
Még annyit szeretnék kérdezni tõletek, hogy aki nem fizetõs azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetõsökhöz képest?
Oksa.. vettem az eddigi adásokat ... és természetesen thx.
Tehát a secura serveren fogom nyomni kb. délután 5 -tõl 9-10-ig.(Munkanapokon mert sajna melózok , hétvégente természetesen majd egész nap 😊) ( Ja és nem fizetõs vagyok de gondolom ti is ebbe a kategóriába nyomjátok)
Tehát a secura serveren fogom nyomni kb. délután 5 -tõl 9-10-ig.(Munkanapokon mert sajna melózok , hétvégente természetesen majd egész nap 😊) ( Ja és nem fizetõs vagyok de gondolom ti is ebbe a kategóriába nyomjátok)
Bye! 

Na pá all! Mennem kell haza. Este leszek. Addig teleírni a fórumot, hogy legyen mit olvasnom 😊))
lvl 8 alatt egy kezdõknek való szigeten játszhatsz, és csak utánna kerülhetsz át a nagy szigetre. Azért írta Kiserik, hogy tud majd segíteni, mert van lvl 8 alatti karaktere.
+ platinum amulet 
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Mikor tájt fogsz játszani, mert van egy karim, aki fog tudni neked segíteni az elején. Ma 10 után leszek, ha beenged 😊
Hát délután/estefelé szinte lehetetlen belépni, ha free accountos vagy, szal kitartás. Jó soxor kell próbálkozni, hogy be tudjál lépni.
Cuccaim: crown helmet, noble armor, crown shield, plate legs, leather boots, fire axe
ha gáz van akkor axe ring, uh, gfb .
(lvl-hez képest elég gagyi)
ha gáz van akkor axe ring, uh, gfb .
(lvl-hez képest elég gagyi)
Secura. Remélem, hogy be fog jönni neked a játék 😊
Ahoj !
Ma én is indítok egy karaktert a Tibiában..
Az lenne a kerdesem , hogy ti melyik szerveren játszotok?
( mivel én is odamennék akkor)
Sirdares
Ma én is indítok egy karaktert a Tibiában..
Az lenne a kerdesem , hogy ti melyik szerveren játszotok?
( mivel én is odamennék akkor)
Sirdares
De remélem lassan Knight Armor -> Golden Armor
Crown Helmet
Knight Armor
Knight Legs
Vampire Shield
Skull Staff
Leather Boots
Scarf (arm 1)
Knight Armor
Knight Legs
Vampire Shield
Skull Staff
Leather Boots
Scarf (arm 1)
"Jó az út amin jársz, és többé ne is fordulj vissza"
De haladok afelé. Kiserik MacLeod a halhatatlan...
De haladok afelé. Kiserik MacLeod a halhatatlan...

Azé vigyázzál. Nem lettél halhatatlan. 

Csak neked 20 platináé 😊
Gyudronnak a másik karakternél(Xillannianthalassa) van egy eladó Guardian. Most be tudsz ugrani érte?
Az UH csak a HP-t tölti a manát nem.
kérdés:
ha mana shielddel megyek,s ütnek rám,akkor ha magamra nyomok UH rúnát,gondolom az nem nyomja fel a manámat,vagy igen? Szal az UH rúna az csak életerõre vonatkozik igaz? Még abban az esetben is,ha mana shielddel megyek..
ha mana shielddel megyek,s ütnek rám,akkor ha magamra nyomok UH rúnát,gondolom az nem nyomja fel a manámat,vagy igen? Szal az UH rúna az csak életerõre vonatkozik igaz? Még abban az esetben is,ha mana shielddel megyek..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Meg azé tudsz cuccokat venni guildtársaktól olcsóbban. Ha netán együtt nemtek gyakni, akkor tudod, hogy megbízhatsz bennük. Segítik egymást a tagok, amiben tudnak. Hátránnyokkal biztos, hogy nem jár a dolog.
Az tõled függ, hogy szeretnél-e guildtag lenni, túl sok elõnnyel nem jár (van guild cset), esetleg kérhetsz segítséget, most már nincs tagsági díj sem (lévén nincsen guild ház).
Kb. ennyi, amikor engem felvettek (lvl 27) 1 héten belül kb 3 szor öltek meg a törpék
Kb. ennyi, amikor engem felvettek (lvl 27) 1 héten belül kb 3 szor öltek meg a törpék

Noodlee: Említetted ezt a Guildes dolgot. Ha monnyuk belépnék az milyen elõnyökkel származna azon kívül,hogy hosszabb lenne a nevem?
Meg a másik,hogy sztem engem be sem vennének. Elég csak rápillantaniuk a user infómra,hogy hányszor haltam meg:-))) (monnyuk eccer se csíra lénytõl)
Meg a másik,hogy sztem engem be sem vennének. Elég csak rápillantaniuk a user infómra,hogy hányszor haltam meg:-))) (monnyuk eccer se csíra lénytõl)
na pá mennem kell 😞 majd jövök 2004.08.09én csaó all 😊) jók legyetek és szobatiszták addig is 😊
(ha tudok még felnézek addig ide)
(ha tudok még felnézek addig ide)
A túlerő legyen veled!
nem semmit a batyumon kívûl amit természetesen nem taliztunk meg 😞 volt benne 30 hal 😊
A túlerő legyen veled!
Nem vagyok itt és máis teírtok itt minden kutyafülét, megjövök tuti leléptek vazze.
Mi a baj ha itt vagyok büdös van? ;o) utáljatok csak akkor is maradok 😊
Mi a baj ha itt vagyok büdös van? ;o) utáljatok csak akkor is maradok 😊
A túlerő legyen veled!
Voltam én ott elõtte is és még 1xsem haltam meg, azért haltam meg mert a qurva játék vagy a chello baszakodott, különben nem haltam volna meg!
Amikor láttam kidobott még csak egyetlen egy ELF volt velem harcban...még is scout ölt meg a kurva sima Elfek meg sem tudtak ütni me full védelmen voltam
Amikor láttam kidobott még csak egyetlen egy ELF volt velem harcban...még is scout ölt meg a kurva sima Elfek meg sem tudtak ütni me full védelmen voltam
A túlerő legyen veled!
Most mi van? Én is azzal töltöm a napjaimat, hogy le az orkokhoz, felszedek 1 pár sabret, meg chain armort (nem bírok el belõle csak 2-t 😞( ), és megyek Samuhoz 😊
Jah igen erre tegnap jöttem rá,hogy példul a rúna árak fixek!
Ott nincs alku! (hmm 1k,gfb 2k)
Ott nincs alku! (hmm 1k,gfb 2k)
Hát jah,ma már dógozok,csak most sajna télleg van meló:-(((
Most kébá fél órát ráérek,aztán szeva.... du. 6-ig meló:-(
Most kébá fél órát ráérek,aztán szeva.... du. 6-ig meló:-(
Ha van még észrevétel, akkor írjad.
Ja már módosítani kéne 😞
Megvan a pajzs. Most már egy ork se fog tudni hozzám érni 😊)))