Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziaaaa!!
Mi van a kis kezecskéddel??
Nagyon bibis lett??

CattiBrie
Üdvözlett Minden Kedves Kollégának!!! 😊
Megvagyok. Élek. Nem Balatonon, hanem a felsõ Tiszán voltam túrázni. A k*b*szott, szemét, genya... idõjárás miatt tengap haza kellett jönnünk. 😞 Kicsit meghalt a bal karom (zsibbad 2 napja) ezért nehézkes írkálnom.
De azért majd firkatgatok...

[/spam]™

Hát én este 6-7 körül néha 15-20 percet is próbálkozok a belépéssel, de ha kitartó az ember, akkor bármikor be tud lépni, csak ugye idõbe kerül

Ok de azért próbálkozni fogok délutánonként is mert azert nem csak hétvégeken lenne jó nyomni ezt a gamét.

Aki nem fizetõs azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetõsökhöz képest???

Ajánlom figyelmedbe a Newbieknak. zip, és a kontinens. zip fileokat. Inkább töltsd le, és úgy nézzed, mert az oldalon lévõ verzió még csak 1.01-es, a zip meg már 1.02-es.

A szerveren max 850-en lehetnek. 850 felett csak a fizetõs emberkék tudnak belépni. A fizetõsöknek van egy pár extra varázslata. Több skin a karakteréhez. Több emberkét tud berakni a VIP-jébe. Tud nyitni privát chanelt a beszélgetéshez, amibe több havert is be tud hívni. lvl 20 felett elõléptetheti magát a királynál,(játékban lévõ pénzbe kerül) akkor gyorsabban jön vissza a HP, ha spellcasterrel játszik, akkor a mana. Kb ennyi. Szvsz a legnagyobb hátrány a free accountosoknak, a belépéssel való szarakodás.

Itt egyedül Shaman aki fizetõs.
Reggel 9 körül szokott lenni szervermentés, minden nap. Olyankor kb negyed tíz felé újra indul a game. Akkor lazán be lehet lépni. Estefelé szinte lehetetlen. Szal reggel/ délelõtt lazán be fox tudni lépni.

Közben már a magyar Tibia oldalt nyálazgatom, gondolom azert nem art informálódni kicsit a jaték elkezdése elõtt.
Még annyit szeretnék kérdezni tõletek, hogy aki nem fizetõs azokat mekkora és milyen hátrányok súlytják a fizetõsökhöz képest?
Oksa.. vettem az eddigi adásokat ... és természetesen thx.

Tehát a secura serveren fogom nyomni kb. délután 5 -tõl 9-10-ig.(Munkanapokon mert sajna melózok , hétvégente természetesen majd egész nap 😊) ( Ja és nem fizetõs vagyok de gondolom ti is ebbe a kategóriába nyomjátok)
Bye!

kiserik
Na pá all! Mennem kell haza. Este leszek. Addig teleírni a fórumot, hogy legyen mit olvasnom 😊))

lvl 8 alatt egy kezdõknek való szigeten játszhatsz, és csak utánna kerülhetsz át a nagy szigetre. Azért írta Kiserik, hogy tud majd segíteni, mert van lvl 8 alatti karaktere.

+ platinum amulet

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

kiserik
Mikor tájt fogsz játszani, mert van egy karim, aki fog tudni neked segíteni az elején. Ma 10 után leszek, ha beenged 😊

Hát délután/estefelé szinte lehetetlen belépni, ha free accountos vagy, szal kitartás. Jó soxor kell próbálkozni, hogy be tudjál lépni.

Cuccaim: crown helmet, noble armor, crown shield, plate legs, leather boots, fire axe
ha gáz van akkor axe ring, uh, gfb .
(lvl-hez képest elég gagyi)

Secura. Remélem, hogy be fog jönni neked a játék 😊

Ahoj !

Ma én is indítok egy karaktert a Tibiában..
Az lenne a kerdesem , hogy ti melyik szerveren játszotok?
( mivel én is odamennék akkor)

Sirdares
De remélem lassan Knight Armor -> Golden Armor

Crown Helmet
Knight Armor
Knight Legs
Vampire Shield
Skull Staff
Leather Boots
Scarf (arm 1)

kiserik
Nood, Gyudron: nektek milyen cuccaitok vannak, amiket hordotok?

kiserik
"Jó az út amin jársz, és többé ne is fordulj vissza"

De haladok afelé. Kiserik MacLeod a halhatatlan...

Azé vigyázzál. Nem lettél halhatatlan.

kiserik
Ha-ha-ha-haaa Megvan a pajzs. Most már egy ork se fog tudni hozzám érni 😊)))

Csak neked 20 platináé 😊

kiserik
Be. Hogyé adja?

Gyudronnak a másik karakternél(Xillannianthalassa) van egy eladó Guardian. Most be tudsz ugrani érte?

Az UH csak a HP-t tölti a manát nem.

kiserik
Nincs valakinek eladó BH, vagy Guardian shieldje? Az árról megegyeznénk 😄D

Shaman
kérdés:

ha mana shielddel megyek,s ütnek rám,akkor ha magamra nyomok UH rúnát,gondolom az nem nyomja fel a manámat,vagy igen? Szal az UH rúna az csak életerõre vonatkozik igaz? Még abban az esetben is,ha mana shielddel megyek..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
aham okes

Meg azé tudsz cuccokat venni guildtársaktól olcsóbban. Ha netán együtt nemtek gyakni, akkor tudod, hogy megbízhatsz bennük. Segítik egymást a tagok, amiben tudnak. Hátránnyokkal biztos, hogy nem jár a dolog.

Ha megnézed Docman-t, akkor látod, hogy azé van, aki szokott halni.

Az tõled függ, hogy szeretnél-e guildtag lenni, túl sok elõnnyel nem jár (van guild cset), esetleg kérhetsz segítséget, most már nincs tagsági díj sem (lévén nincsen guild ház).
Kb. ennyi, amikor engem felvettek (lvl 27) 1 héten belül kb 3 szor öltek meg a törpék

Shaman
Noodlee: Említetted ezt a Guildes dolgot. Ha monnyuk belépnék az milyen elõnyökkel származna azon kívül,hogy hosszabb lenne a nevem?

Meg a másik,hogy sztem engem be sem vennének. Elég csak rápillantaniuk a user infómra,hogy hányszor haltam meg:-))) (monnyuk eccer se csíra lénytõl)

Grimbusz
na pá mennem kell 😞 majd jövök 2004.08.09én csaó all 😊) jók legyetek és szobatiszták addig is 😊

(ha tudok még felnézek addig ide)

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
nem semmit a batyumon kívûl amit természetesen nem taliztunk meg 😞 volt benne 30 hal 😊

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Nem vagyok itt és máis teírtok itt minden kutyafülét, megjövök tuti leléptek vazze.
Mi a baj ha itt vagyok büdös van? ;o) utáljatok csak akkor is maradok 😊

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Voltam én ott elõtte is és még 1xsem haltam meg, azért haltam meg mert a qurva játék vagy a chello baszakodott, különben nem haltam volna meg!
Amikor láttam kidobott még csak egyetlen egy ELF volt velem harcban...még is scout ölt meg a kurva sima Elfek meg sem tudtak ütni me full védelmen voltam

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
eladástechnika, meg kommunikációs stb mindíg más...de naon jó

A túlerő legyen veled!

kiserik
WOW! 10.

kiserik
Csak azok a rohadt orkok alig adnak XP-t 😞((

kiserik
Szasz Shaman 😊

kiserik
Most mi van? Én is azzal töltöm a napjaimat, hogy le az orkokhoz, felszedek 1 pár sabret, meg chain armort (nem bírok el belõle csak 2-t 😞( ), és megyek Samuhoz 😊

Shaman
Jah igen erre tegnap jöttem rá,hogy példul a rúna árak fixek!
Ott nincs alku! (hmm 1k,gfb 2k)

Shaman
Hát jah,ma már dógozok,csak most sajna télleg van meló:-(((
Most kébá fél órát ráérek,aztán szeva.... du. 6-ig meló:-(

Ha van még észrevétel, akkor írjad.

Ja már módosítani kéne 😞

Shaman
hi!
Noodlee:Egy-két ár már nem stimmol az oldalon. Példul Fire Sword az már "csak" 7K a te általad írt 9K helyett (többször is láttam mostanság hirdetni)!