Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aham megkaptam. Má fel is töltöttem a képedet, de kicsit nagyra sikerült. Le kéne csapkodni a szélleibõl, hogy akkora legyen, mint a miénk.
Hát azt nem tom, de asszem több accountja van.
Hát ha ugyan azon a szerveren van, akkor tudsz neki küldeni csomagot. Thais depóban tudsz venni Parcel-t.
A tököm már tényleg tele van ezzel a munkahelyi internettel. Olyan túlterhelt a hálózat, hogy csak apróbb akadozásokkal üzemel, amire persze egybõl kidob a játékból 

NoodlEE Kraninak szinte semmi vagyona nem volt
Viszont a Pk-s szerveren Sirdarest törölni akarom és neki mar jócskan vannak cuccai..
Hogy tudom atadni egy masik karimnak a cuccaut mond el legyszives ok?
Viszont a Pk-s szerveren Sirdarest törölni akarom és neki mar jócskan vannak cuccai..
Hogy tudom atadni egy masik karimnak a cuccaut mond el legyszives ok?
Miért törölted a Kráni fejvadászt? Átadhattad volna tõle a másik karidnak a cuccokat, és a pénzt. Ha még visszaállítod a törlést szvsz megteheted.
Hali!
+e
még mindíg.
+e

még mindíg.
Ahoj Noodle, jó reggelt neked is
A bagot lecserélheted Backpackre 10 GP, a Studded armor-t meg lecserélheted Chain Armorra kb 70-100 arany között mozog.
Jó Reggelt mindenkinek!
Má korán reggel beindul a szpemmelés?? Nagyon helyes!
Má korán reggel beindul a szpemmelés?? Nagyon helyes!

most szabin vagyok tehát egész nap😊
amugy csak 5 - fél hattól munkanapokon
amugy csak 5 - fél hattól munkanapokon
Short sword, Legion helmet, Studded armor, Brass shield, Leather boots, sima bag-om van és gatyám még nincs.. hát egyenlõre ez a felhozatalom.
Szép jó reggelt Erik😊
Na hat szep jo estet mindenkinek😊😊
Most ertem haza melobol😊
shaman megkaptam a valazslevelet dfe szart se er mert ez si csak a sima auto level ha jol lattam szal ha majd legkozelebb raerek akkor nekiulunk es leanyazzuk oket ugy ahogy kell😊
amugy meg megyek is mert faradt avgyok 😞 es a holnapi nap sem lesz rovidebb😞
Most ertem haza melobol😊
shaman megkaptam a valazslevelet dfe szart se er mert ez si csak a sima auto level ha jol lattam szal ha majd legkozelebb raerek akkor nekiulunk es leanyazzuk oket ugy ahogy kell😊
amugy meg megyek is mert faradt avgyok 😞 es a holnapi nap sem lesz rovidebb😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nahhh Lord Sirdares néven indul egy karim a Securán...
rájöttem, hogy kicsit elhamarkodott volt fejest ugrani egy PK-s világba ugy , hogy a játékaot még nem is nagyon ismerem...
remélem a securán meg fogom ismerni
rájöttem, hogy kicsit elhamarkodott volt fejest ugrani egy PK-s világba ugy , hogy a játékaot még nem is nagyon ismerem...
remélem a securán meg fogom ismerni
Nem, hogy száradna le a lába a kiccipõvel együtt 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Nem dob a kis zerge?
Illetve nem dob a kis 

Geo dob Boots of Haste-t.
Nincs sajna 😞
kiccipõ

Jó fej az öreg, csak sosincs rajta kiccipõ 

Nah Nixon gyerök lefárasztott:-((
Itt van nálunk egy angol,s egész héten itt lesz,s nekem kell vele foglalkozni:-((
Na nem baj,de holnap el kell vinni kocsmázni,s a cég fizeti:-))))) Az jó lesz!!!44
Itt van nálunk egy angol,s egész héten itt lesz,s nekem kell vele foglalkozni:-((
Na nem baj,de holnap el kell vinni kocsmázni,s a cég fizeti:-))))) Az jó lesz!!!44
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Geomancer. Gyógyítja magát mint állat. Nagyokat sebez és manát szív 😊
Hát a sima az gondolom megy, a Soldier az kérdéses(majd kipróbáljuk) a Guard, és a geo meg tuti elhalálozás. De azt reméljük, hogy soká fox látni.
Nem rossz, de a skill gyúrás soha nem árt. Monnyuk én soha nem tréningeztem, szal katasztrófa a skillem 😞
Bakker! Már vagy öt perce kardozok 2 törpével, és egyik skillem se akar nõni 😞(( (én tõrrel ütöm õket 😊 )