Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vállalom vazze.
Te meg csak gyakasd le magad "hetente 2x, de lehet töbször is!"
😊)
Te meg csak gyakasd le magad "hetente 2x, de lehet töbször is!"
😊)
"Nincs kedvem hetente meghalni.
80.000 XP visszaszerzése sem jó móka.
A skill növekedés ilyenkor meg már kb 1 hónap.
A cuccaimat sem akarom újra megvenni, több 100 platináért 😞" egyenlõ pánikgyurma
A cuccaimat sem akarom újra megvenni, több 100 platináért 😞" egyenlõ pánikgyurma
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"látom nem csak a játékban vagy pánikgyurma!!44"
Nincs kedvem hetente meghalni.
A cuccaimat sem akarom újra megvenni, több 100 platináért 😞
Nincs kedvem hetente meghalni.
A cuccaimat sem akarom újra megvenni, több 100 platináért 😞
Dr. Csernus meggyógyít,ha elsúgod neki a bajaidat

Elég beteg cél. Akkor inkább írjon valami bankrabló programot, annak van értelme!
[/spam]™
nem kell elé írnod,hogy spam,mert minden kommented az

LOL 😄
Te nyertél.
Te nyertél.
látom nem csak a játékban vagy pánikgyurma!!44
Kiserik után én is megküzdök veled!:-p
Kiserik után én is megküzdök veled!:-p
Az annyját! Majdnem megdöglöttem 😞 Elmentem orkozni, ahol kicsit megcsapoltak. Kajám nem lévén elmentem macizni, de mondom nekiesek a 2 War Wolfnak, ami egy toronyba van. Azok szépen leszopattak, majd elmentem farkasozni a Thaisi tó mellé, hogy töltõdjön a HP-m. Erre meg ott áll egy kurva elf-scount. HP-pirosba, ha elszaladok, biztos, hogy kinyír, tehát nekiestem. Oldalról 2 farkas aprít, tehát a pajzs nem sokat ért. A végére maradt 24 HP-m. 😊)
Rajongói oldalak! Te nem örülnél ha kapnál egy lvl 100-as kari accountot. Tiéd lenne az összes cucca!
monnyuk ez egem innen a munkahelyemrõl teljesen hidegen hagy....itt nincs Tibiás cuccom...
Hmm... SpySweeper, Ad-Aware. Mellesleg egy oldalnak miért érné meg game accountokat feltörni???
[/spam]™
Szerintem a kémprogik nem kérdezik meg, hogy fel akarod-e telepíteni. Szvsz csak sunyi módon felkúsznak. Lehet, hogy egy oldalon lévõ gombra klikkelve is elfogadtathatja a feltelepítést.
Nem egésszen tom, hogy hogyan mûködnek, de gondolom amikor bejön az oldal, akkor autómatice felpattan a gépedre a progi...
He? Hogy? Azé' mer' fellépek rá? Vagy hogy gondolod?
...
Bizonyára ebben van a biznisz.
...
Bizonyára ebben van a biznisz.
[/spam]™
Csak finoman a Tibiás oldalakkal! Fõleg a rajongói oldalakkal. Rengetegen van kémprogi, ami szépen lenyúlja a Passodat, és az Accountot!!
"When training in a non-PvP world you must use regular monsters as your opponents. You can neither use players nor summoned or convinced monsters. Wear your best shield, so you can block more hits from monsters. Wear your best armor, so you will not loose much hit points during the training. Remember, you must hit blood every 30 seconds to advance. Therefore, choose a weapon and an attack mode such that you will hit blood (a little bit, so to keep your opponents alive for a long time) every 15-20 seconds. If you hit less, then switch to a powerful weapon or to a higher attack mode. If you draw more blood frequently then switch to a lower weapon or a lower attack mode."
Köszi Noodlee.. tudtam , hogy rád mindig számíthatrok😊))
Ha te 1általán nem ütöd, akkor nem nõ a shielding skilled. Kb fél percenként meg kell sebezned a szörnyet, csak akkor számítanak a szörny ütései. Ezért szoktak 2 darab szörnyel edzeni(ha 3 szörny üt, akkor 3 ütésböl csak 2-t védel ki pajzsal, a 3. ütés a páncélodon csattan, az meg nem számít bele a shieldingbe) negyon gyenge fegyverrel, hogy a sebzésed kicsi legyen, mert akkor tovább tart a szörny, mert kicsiket sebzel rajtuk.
kérdeznék:
Abban az esetben ha a karimnak nekiesik egy monsta en beállitom védekezesre a karimat de nem tamadok neki az ellenfélnek csak hagyom had üssön õ engemet ebben az esetben növekedni fog a shield skillem vagy nem?
Abban az esetben ha a karimnak nekiesik egy monsta en beállitom védekezesre a karimat de nem tamadok neki az ellenfélnek csak hagyom had üssön õ engemet ebben az esetben növekedni fog a shield skillem vagy nem?
Múltkor kinyírtam egy trollt egy pecabottal a kezemben... Mondja valaki, hogy a pecabot nem fegyver!?!
[/spam]™