Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jamegugye nem mindegy, hgy min rohansz! mert ugye én is gyorsabb vagyok kövön, mint füvön
[/spam]™
hát van egy mód amin esetleg ki lehet próbálni,bár ugye ezt nem tudjuk minden lényre megtenni.
Szal ugyi a mágusok tudnak lényt idézni. Megidézek minden típusú lényt amit tudok,s rohanok egy képernyõnyit,s megnézem mennyire marad le. Elég hülye teszt,de más nem jut eszembe:-)))
Szal ugyi a mágusok tudnak lényt idézni. Megidézek minden típusú lényt amit tudok,s rohanok egy képernyõnyit,s megnézem mennyire marad le. Elég hülye teszt,de más nem jut eszembe:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
én átnéztem egy pár oldalt,de ilyet nem találtam,ezt max próbálgatással lehetne eldönteni,ráadásul egy adott szinthez viszonyítva,mondjuk ha te 20-as vagy,akkor melyik lény ér el stb. szal nem eccerû.
Fõleg nem akkor ha Srákány,Démonm,Dragon Lord stb. sebességét akarod felmérni:-)))
Fõleg nem akkor ha Srákány,Démonm,Dragon Lord stb. sebességét akarod felmérni:-)))
Hát valóban sehol infó a sebességrõl. És nagyon nehéz olyat csinálni.
Szabi miii?? Szerintem szpemmelõ tanfolyamon fox résztvenni. Vagy leteszed a doktorit belõle.
De plö sebessége egyiknek sincs. Mármint errõl nincs leírás. És én plö szeretnék ilyent. Valaki túrjon má egyet! 😄
[/spam]™
nem!!!
Nem tolom a Doom3-at csak majd max hétvégén belenézek,szal lehet hogy akkor beírogatok a D3 topigba,csak az a baj,hoyg az a topig még szpemmer szemmel is túlságosan pörög 3-4 nap alatt 10.000 komment volt,szal kissé sok...
Nem tolom a Doom3-at csak majd max hétvégén belenézek,szal lehet hogy akkor beírogatok a D3 topigba,csak az a baj,hoyg az a topig még szpemmer szemmel is túlságosan pörög 3-4 nap alatt 10.000 komment volt,szal kissé sok...
Hátööö. Szerintem egyik link alatt sincs igazán teljes leirás a monsztákról 😞 Ezért kéne egy brutálisat csinálni, minden infóval együtt.
egész héten okítottak vót itt egy angol csávesz,szal nem nagyon értem rá.....jövõ hét szerdától meg szabin leszek,szal itt má nem nagyon lesz szpemmem csak olyan aug 25.-tõl....
Szerintem egyébként akkor is sikerülne elsõnek lenni. Én segítenék! 😄 De közös munka kell.
[/spam]™
De pontezaz, ha vannak linkek, ahol meg leírások az enemikrõl, varázslatokról, akkor el kell gondókodnunk, hogy kell-e ez nekünk. Óder?
[/spam]™
Szvsz a Tibia má soha nem lesz az elsõ helyen, mert a Doomba baromi sokat szpemmelnek 😞(
No meg Sámi is elmaradozik mostanában 😞
No meg Sámi is elmaradozik mostanában 😞
Hát a többi tényleg kicsit vérszegény, de csak azé mer még nincs megcsinálva faszagányosra. De majd reméljük, hogy az lesz.
Az a weboldalról szól, nem a gaméról! Elég határeset. Én olyan igendebelevaló Tibiára gondoltam. És ez igeis régen volt.
[/spam]™
A
- Tippek
- Kasztok
- Linkek
elég életképes menüpontok. Esetleg a tépképekkel és a tagokkal lehet valamit kezdeni, de a többi fleslegesnek tûnik. Vélemények?
- Tippek
- Kasztok
- Linkek
elég életképes menüpontok. Esetleg a tépképekkel és a tagokkal lehet valamit kezdeni, de a többi fleslegesnek tûnik. Vélemények?
[/spam]™
Nem utász 

Hááát... Az attól fügik, hogy mikor érek hazoá. De gondolom, hogy 6 felé.
egyébként én nem valós életbeli kocsmázásra gondoltam,hanem Tibiás screenshotra,mivel alapból azt kérdezted,de mind1....
kilencdarabhozzászólásótanemvolttémábavágóhozzászólásjaja.
9 db
akkó mit szoktál csinálni? Otthon ülsz,és Tibia?
"akkor egyátalán mé kell a depo-ról?"
Hogy a sok nyúbí tuggya, hogy hogyan is néz kija depo.
Hogy a sok nyúbí tuggya, hogy hogyan is néz kija depo.
Az ki van zárva
, egészségetekre
, egészségetekre
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Nade, hogya ennyi ötlet van képrekre, akkor egyátalán mé kell a depo-ról?
U.i: Ne dógozztok vazeee! Péntek van.
U.i: Ne dógozztok vazeee! Péntek van.
[/spam]™
mondjuk rólam,ahogy veled üldõgélek egy kocsmában....
És anélkül már nem tudsz élni? 😄
Elég sok picnincs benne. Errõl lehetne... printszkíneket csinálni, hogy mi legyen...
Egyébként!
Most találjátok ki, hogy mikrõl legyen, met akkor most megcsinálom. Komolyan! Szeggyük össze!
Elég sok picnincs benne. Errõl lehetne... printszkíneket csinálni, hogy mi legyen...
Egyébként!
Most találjátok ki, hogy mikrõl legyen, met akkor most megcsinálom. Komolyan! Szeggyük össze!
[/spam]™
A letölthetõt majd én megcsinálom.
Csekkoltam. Még a depo box képe nincs benne