Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a stealing a problémát is megszüntetné 😛
Thou art a very pleasant little rabbit.
Thou art a very pleasant little rabbit.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Látom nem sokminden törtnt amíóta írtam😛
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
Nem inkább rajongói oldalelem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
[/spam]™
-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.
[/spam]™
Szerintem csacsiság lenne és fölösleges.
Szerintem csak magyar kell.
[/spam]™
mi lenne, ha megdobnánk annyival, hogy publik lenne, a jelenlegi tibiahu része, és beküldéskor meg lehetne mondani, hogy milyen nyelvû - így meglenne a lehetõség, hogy most csak magyarokat akarok látni, vagy épp polákokat, stb.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindörökké ámen
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te frissítésed,
legyen meg a te akaratod, amint a Yalaharon, úgy a POI-ban is.
Mindennapi lootunkat add meg nekünk ma;
és bocsásd meg pk-inkat,
miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk pk-zóknak;
és ne vigy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a botoktól.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
mert akkor hasonló vagy durvább lehet 
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
best.of.tibia.hu - nem tetszik 😛
bash.tibia.hu - sem, mivel nem mindenkinek kifejezõ, csak aki olvassa/ismeri ezeket az oldalakat - persze mindent meg lehet szokni
Én kifejezetten csak a magyar közösségnek gondoltam, magunknak. Mert annyi van. És legyen label-ezhetõ (vagy tag, vagy címke.. ahogy nevezzül :]).
És mivel csak magunknak szól, így elkülöníteném a tibia.hu-tól. Mármint nem kéne linket tenni a fõoldalra, úgy is minden magyar tudni fogja, hogy ezt hol keresse. És esetleg adnék egy másik dizájnt neki.
Persze a júzeres hozzászólás az oké lenne.. de az meg még nincs. 😊
[/spam]™
ha tibiahu alá akarsz ilyet, akkor érdemes lenne a bash.tibia.hu hostot választani (lástd bash.org vagy bash.hu), illetve lefejlesztem én, hogy lehessen közös usert használni itt meg az éles tibia.hu-n