Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem kapok? <#szomoru1>

CattiBrie
<#puszi>

[/spam]&#8482;

Shaman
ez marhaság....tudom,hogy nem ennyi egy csomószor utaltam már bankban. Maximum 200 forint lenne az utalási költség,de akkor már sokat mondtam..

nah mind1 #21625

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CattiBrie
"meg bankban "

Nem vagyok otthon, de az elsõ tippem (utolsó emlékem rémlik így) az lenne, hogy 10%, vagy max. 1000 Ft.

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"ha neten utalod"

eleve kizárva

[/spam]&#8482;

Shaman
Akkor elmondanám,hogy ha neten utalod 0 ft a kezelési költség,ha meg bankban akkor max 1-200. Én múltkor 200.000-et utaltam haveromnak a nyíri repjegyekre,s az utalási költség 120 forint volt...

De te tudod...

CattiBrie
Sámán!

Egy olyan emberkét kérdeztem meg, aki - megértem - nem mondta, de érzékeltette, nem.

"????akkor a fizetésedet hogy veszed ki ha pénz kell? Bankba bemész kikérni vagy mi?"
Ezt majd elmesélem személyesen!
Én kicsit más vagyok, mint az átlag ember.

"Én amugy nem szeretem a bank kártyát rengeteget vonnak le, rossz a kamatozása stb..."
Ezért nem akarom utalni neked (Sámánnak) a pénzt. Egy csomót levonnak. Egyszer úgyis találkozunk. Szóval vagy megelõlegezed nekem és majd odasdom, amikor tali, vagy majd, amikor tali, odaadom és utána prémiumossá teszel.

[/spam]&#8482;

Shaman
Nah jó mind1,engem nem izgat ki használ,ki nem használ és miért,ha kell neked Catti akkor szójj.

Ennyi.

Badogember
bocsi

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Shaman
mert? nem látom az összefüggést...

Badogember
csak mindig ugyan azokat az arcokat látom..

Én amugy nem szeretem a bank kártyát rengeteget vonnak le, rossz a kamatozása stb...

-Az alkohol mentes sör az első lépés a guminő felé. -Annyira víziszonyom van, hogy a kisfröccsöt is csukott szemmel iszom.

Shaman
????akkor a fizetésedet hogy veszed ki ha pénz kell? Bankba bemész kikérni vagy mi?

nem értem

CattiBrie
használd a "válasz" linket

köszi

[/spam]&#8482;

Badogember
Elég népszerû

CattiBrie
de egy olyan emberke nem szerenté megadni az adatait, aki feltételezem minden nap használja

[/spam]&#8482;

CattiBrie
nem használok kártyát

eddig életemben egyszer vettem ki pénzet kártyával

[/spam]&#8482;

CattiBrie
soha

[/spam]&#8482;

Shaman
????
Hányszor vásároltál életben kártyával? Sztem nem sokszor,mikor volt az,hogy te utaltál,s nem õk vonták le???

Külföldön ha példul fizetsz kódot sem kell megadni,ami elég nagy szívás akkor ha elhagyod a kártyád...

Az egész kártyás dolgot pont azért találták ki,hogy fizetni lehessen vele,ezért nem értelek...

CattiBrie
Ma délután:

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ma délelõtt:

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"csak a kártyaszámot" nem adja meg

ne a "cél" vonja le.. utána már bárki levonhat...

én sem adnám meg
nem ismeri az oldalt stb...

Lehet, hogy majd téged kérlek meg.

[/spam]&#8482;

Shaman
de egyébként mind1,én megcsinálom neked mint ahogy másoknak is,ha átutalod az összeget,már mondtam ezt egyébként.
Ha akrod akkor priviben megírom a számlaszámot hova utald.

Shaman
miért???

nem értem....akár a te adataid is lehetnek,neki csak a kártyaszámot meg lejárati idöt kell megadnia....teljesen fake embert is be lehet írni.Egyébként meg csak a csillagozott mezõket kell kitölteni,szal....

Meg akkor nem értem,hogy minek van webkártyája...neten bárhol fizetsz 1-2 adatot meg kell adni,mondjuk név,cím kábé...

CattiBrie
Bocs!

Ez ez akart lenni:
"Na, erre nem találtam embert, aki megadja az adatait..."

Mert nem adja meg. Ennyi.

[/spam]&#8482;

Shaman
"Na, erre nem találtam embert, akor megadja az adatait..."
mert?

CattiBrie
ehhehhehh

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"automatikusan levonják"

Ez volt a kérdés, csak a szõke eszû srác nem értette meg. 😛PPP

Õk vonnak, nem te küldöd el az összeget.

Na, erre nem találtam embert, akor megadja az adatait...

Ja! Köszi! 😊

[/spam]&#8482;

Shaman
Neten való fizetés:

Elõször is visa eletron,maestro,stb nem dombornyomott kártáykkal se külföldön (max automatából felvenni) se neten nem tudsz fizetni.Sima dombornyomott Visa vagy Mastercarddal viszont igen.Ez esetben a fizetésnél be kell írnod a kártyaszámot és õk automatikusan levonják a lóvét. Ez sztem nem egy túl bztonságos megoldás,mert a kártyád közvetlen a bankszámládhoz kapcsolódik,és esetleg hackerek,vagy mások lenyúlhatnak pénzzel.Erre találták ki az u.n. webkártáykat.
Fizetés webkártyával: Be kell lépned a saját internet bankingodba,nekem spec OTP. Ott fogod s a saját számládról átutalsz a web kártyára egy összeget,amennyi a neten ki akarsz fizetni. Én ezt egyszerüen úgy csináltam,hogy kiválasztottam a átutalás bankkártyák között menüt,majd a rendes kártyaszámomról a web kártyaszámomra átutaltam az összeget. Ezután elbóklászol a Tibia oldalra bejelentkezel,majd Get Premium Account. Fizetés módjának kiválasztod a Credit Cardot. Utána a típusát (nekem Mastercard),majd eccerüen csak beírod a webkártya számát s õk automatikusan levonják. password nem kell a kártyaszám után....

Nagyjából ennyi...ha kérdésed van monnyad

Badogember
Szõkéket ne bántsd,))) õk is nõk mint a többi😛

Badogember
Annak az volt az elõnye hogy épenséggel nem kellett várni a 230 ember míg azok bejutnak hanem ha elég gyors és kitartóvoltál hamrabb vissza tudtál jutni, szerintm legalább is.... én így látom, ez a bejutási módszer biztosabb de lassabb...

Shaman
nah neked meg írok mingyá egy szép nbagy hosszú kommentet a fizetés mõdjáról szõkéknek:-p

CattiBrie
visszajuthattam 10 percen belül és olykor olyan gyorsan ütöttem, hogy simán visszalépett...

most így 100% hogy nem fog menni...

[/spam]&#8482;

Shaman
teljesen nem így müködik.....

CattiBrie
sztem sem jól gondolja
a sor az sor (FIFO)

first in first out...

[/spam]&#8482;

Shaman
mért? eddig is ha meghaltál kidobott,s csak premi tud egybõl visszamenni,neked próbálgatni kelltt,nem? Nem látom a különbséget...

Shaman
teljesen szarul gonddolod,mert nem így müködik...

Badogember
Szia

Bobber
Na mennem kell szal mindenkinek tovabbi jo gamet remelem hanmarosan sikerul nekem is racsodalkoznom a szep ujj frissitesekre😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shaman
???nem nagyon értelek....

csak kártyaszámot kell megadni...

Bobber
Na erre telleg csak azt otm mondani hogy nem igaz hogy csak ennyi a ki es belepesek forgalam
szal tudom hogy ettol sokkal gyorsabban lepnek ki es be az emberek csak te most kaptal egy 2 es prioritást es ha mazlid van akkor teged elvileg hamarabb rak be mint mindjuk egy 5 ost de ha valamiert nincs szerencsed akkor szeritnem az 5 os is lehet hoyg hamarabb jut be mint te😞

Badogember
benn vok...

Badogember
Igen.. valami olyasmi... eltelt egy óra és az vettem ésre itt ülök és csak nézek ki a fejembõl.... de már második vagyok,)<#nyes>

CattiBrie
elõfizetésgeneráló...

[/spam]&#8482;

Bobber
felek tolle hogy ez az egesz dolog csak azt csinalja hoyg probal belepni helyetted es amikor mondjuk mar ott avgy az elejen akkor ugye ahogy mondtad jo gyorsan probalgatja mert mar regota varsz
szal nem otm hoa ugy gondolom a rendzsert ahogy gondolom hogy mennyire lesz sikeres a felhasznalok koreben

Badogember
<#falbav>

Badogember
Secura 868

és 3. vagyok azt hiszem egy jó ideig nem fogok elõrébb kerülni....

Badogember
Aszongya trying reconect in 6 sec...

Badogember
Már a harmadik vagyok...

Badogember
semmi gond,)P

Badogember
ez az lesz valóban... errenem is gondoltam, amugy a multkorinál megmaradt a zsákom a maciknál mikor kidobott, a server leállás elött 10 percel...