124119
  • CattiBrie
    Ebből még bármi lehet. :)
  • rroolli
    Nov 29 2010 -
    During the last days, players on all game worlds experienced connection problems due to ongoing DDoS attacks. We will continue working on further countermeasures to improve the situation.

Csak úgy mondom, hogy ez nem jelenti azt, hogy meg van oldva... Csak dolgoznak rajta.
  • CattiBrie
    ahüm
  • kiscipi
    akkor szerencséd volt
  • CattiBrie
    De csak mielőtt felléptem a vivernekhez. .)
  • CattiBrie
    Megint kidobandódtam. :/
  • rroolli
    Megint nem érdemes egy darabig gyakni indulni.
    Bár ezek után ki tudja, hogy mikor merjek bármit csinálni.

"Nov 25 2010 - Yesterday evening, players on all German game worlds suffered from connection problems due to DDoS attacks. We apologise for any inconvenience this has caused, and would like to assure you that countermeasures have been initiated."

"Nov 27 2010, 19:38:36 CET Died at Level 262 by a masskick."
  • CattiBrie
    Hát ez nagyon mass, nagyon kick.
  • rroolli
    Ugyanez a forgatókönyv már megtörtént, amikor lehetetlenné tették a stairhoppolást. Van egy csomó hely, amit azelőtt 1-2 pala vagy spellcaster simán kitakarított, most meg kell 3 blokker, druid, minden, mert stairhop híján oda kell állni 15 dark torturer elé.
  • Bobber
    jaja
    én is azért pártoltam msot át a lovagra mert egyszerüen már unom hogy azt lessem hogy melyik lényre mit kell lőni és már lassan egy teljes zongora kell ahoz hogy spellcasterrel játszon az ember. Jó lesz nekem a kis lovagom. gyógyitani kell magam bizni abban hogy a csapat is gyógyit ha olyan helyzet van innen kezdve meg csak a sürüjében kell lengetni a kardomat:)
    ettöl több észmunkára nem vagyok hajlandó mert megártana mostanában nekem:)
    bár lehethogy szidni fognak a lovagok de most hogy ezt kezdtem el tolni szerintem a lovagokat is majd jól megszivatják valamivel csak hogy ne örüljünk:)
  • Bobber
    amugy szerintem is elég nagy szivacs lesz ha ezt behozzák. amit eddig egy sorc vagy druid takarított ki egy pár kör alatt oda mostmár tényleg csak nagy csaapttal lehet majd menni amivel szerintem emgint a játszhatóságot rontják. Igaz a közösségi szellemet erősíti de vannak akik még 3-4 emberes csapatot is alig tudnak összeszedni akkor ha ezentúl 10-15 ember kell egy nagyobb huntra akkor mi lesz??
    szóval szeirntem elég sok ellenlábasa lesz ennek a dolognak.
  • Arcor
    Hát igen. Nagynehezen felhúzom magam 100 fölé és mire élvezhetném a munkám gyümölcsét updételnek. Ugyanez volt a régi ue-vel is. Pont mire értelmesen tudtam volna használni bejöttek az elemi spellek.
  • Bobber
    azért kell a sok manna hogy nyomj mana shildet ami meg nagy nagy waste és ne fejlődjön úgy az mlvl-ed:)
  • kiscipi
    jogos, ha azt nézem majdnem van annyi manám hogy tudok 3 exori grant nyomni 1más után kicsi rásegítéssel és akkor kb fut elég sok enemy max még 2-3 kört és biztos, ha behozzák ezt a várakoztató időt vagy mit akkor ennyit a power gamelésről...
  • rroolli
    Nem értem miért szükséges 1 körnél tovább késleltetni az erős spelleket... Pont elég baj az, hogy 650-1200 manát levesznek, szóval ígyse lehet nyaklónélkül lődözni őket. Ha valakinek van annyi manája, hogy egymás után 5-ször toljon ue-t, (miközbe gyógyul), akkor meg is érdemli. Pl minket hányszor mentett meg, hogy beléptünk valami durva helyre és maxra töltött manával addig tudtam ue-zni, amíg a nagyja lények ki nem haltak. Szerintem pont elég "cooldown" az, hogy egy ilyen akció rohadt sok pénzbe kerül és több perc eltelik, mire újra harcképesre feltöltöm a manám. Ha csak 5-10 vagy nemtom hány másodperc cooldown után lehet lőni ilyen durva spelleket, akkor mi a tököm értelme van a 7500 manának? :/
  • rroolli
    > I'm curious, the spell icons look like they would be
    > used on the flash client. is there anyway the flash
    > client is comming out with the winter update?

No, the flash client won't be released with the winter update. After the winter update, a cooldown bar can be displayed in the current client and the spell icons will be shown in the context of that bar.

forrás
  • rroolli
    Amíg jelentős gondot okoz az, hogy székre ülhessen a karakter, addig szerintem nem kell aggódni a 3D grafika miatt :)
  • Arcor
    Nekem úgy tűnik nem átgondoltak a fejlesztéseik. Kapkodnak majd lesz ami lesz alapon.
  • Bobber
    na a lassan elérjük azt is hogy bejelenti a tibia hogy full 3d lesz a kliens a legújabb motorral és 15giga a telepítő és amugy is minek nekik ez a megszokott felülnézeti rendszer. és a lovagok is ha a megfelelő kombókat nyomják a nyilakon vagy a spellcasterek akkor erősebb vagy kombósabb sebzéseket visznek be a pala meg ha előre hátra morzézik akkor nagyobb lesz a sebzése mert erősebben dobja el a speart vagy jobban kihúzza a nyilat.
    amúgy nem azt mondom hogy ellene vagyok a fejlesztéseknek. Csak szerintem a már megszokott és bevált rendszert kár hogy átalakítgatják:(
  • rroolli
    Nekem a "toogle on/off mont" gombról is gyanús, hogy nem a mostani kliensbe fog belekerülni. Bár ki tudja.
  • CattiBrie
    Nem is! Lépj be! Ki kell próbálnod! .)
  • CattiBrie
    Ezek wiki fícsörök. :)
  • CattiBrie
    Fordulás. De próbáld ki! :)
  • Shiwo
    amúgy mi a rák az az ikon a két nyillal jobbra a csórikám képétől ?

mióta van Animate és Soft Image kijelölhetőség és mi a csudának van ott link ? Vagy egy csak tibiawiki dizájn, és a játékba nincsenek benne ?
  • CattiBrie
    mackófelső :D
  • CattiBrie
    Nagyon-nagyon lassú! De nem tudom, miért.
  • Shiwo
    csajokon a monokini :)

tibiába a mackófelső .)

• Xing
    Jó ez az outfitter, csak baromi lassú :|
  • Xing
    Yap!
  • CattiBrie
    Tegyek hóesést a topikba? :P
  • CattiBrie
    wayfarer

http://tibia.wikia.com/wiki/Outfiter?o=23&a1&fm&f=2&c2=82&c3=70
  • Xing
    Melyik a kedvenc outfitetek?
  • Shiwo
    mondjuk annak az egy embernek nem lehetett olyan nehéz dolga, mintha a semmiből kellett volna összeütnie egy játékot, a mostanit alapul tudta venni, max javítani kellett rajta ezt-azt, meg flash-be átírni a mostani scriptjeit..
  • Shiwo
    nem hinném, hogy a mostani kliensbe ikonokat tennének, ezért gondolom a flash-t...remélem az erősebb flame strike meg sorc only lesz (és gondolom lesz frost-ba druidának)

az a baj, hogy így együtt még fel is csigázza az érdeklődésemet, pedig erősen filózom rajta, hogy nem hosszabbítok prémit (úgy se nagyon lenne most miből..)
  • rroolli
    Amit olvastam, abba azt írták, hogy 1 ember dolgozik a flash kliensen. Ezt tavaly olvastam, és akkor is azt írták hogy már 1 éve készül. Durva :D
    Biztos felvettek még 1 embert, és duplázódott a fejlesztés sebessége.
  • CattiBrie
    "lehet, hogy belehúztak a fejlesztésbe"
    Felvettek még egy grafikust! :D
  • rroolli
    Új spellek lesznek és a meglévő spelleket is módosították... Remélem most jön a sorc-druide balance is. Legalábbis úgy tűnik eddig, hogy a sorc már tutira kapott egy erősebb fire strike-ot.

Meg olyat is ír, hogy egyes spelleknek hosszabb töltődés fog kelleni. Ha bevezetik, hogy ue-t ne lehessen minden körbe lőni, akkor megszűnik az egyetlen dolog ami miatt néha élveztem a gyakást.

Flash kliens akár nem elképzelhetetlen szerintem... Túl sok teaser jön már róla. Bár legutóbb azt mondták, hogy nagyon messze van még... De lehet, hogy belehúztak a fejlesztésbe.
  • CattiBrie
    Szerintem még nem jön, csak bedobnak néha valami újat. Szerintem az még legalább fél év.. de inkább 1. De ez csak szerintem. :)
  • Shiwo
    spell-ikonok ? valyon akkor most decemberbe jön a flashes kliens ? meg ahogy elnézem, lesz végre erősebb flame strike.....
  • CattiBrie
    de, jó