Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nem tudom én se, hogy miért nem lehet átmenni J-bõl K-ba, de meg tudjuk csinálni anélkül is, hogy tudnánk az összes miértet 😊
Találtam neked még egy képet errõl, bár sok újat nem mond: maze
Kicsit fosok is a wikis jelölés miatt, amit én néztem videó, ott sokkal több helyre nem szabadott lépni. De jobb híján csak megbízni tudok benne.
Ha meg beleléptem valamibe, amibe nem kellett volna, majd remélem, hogy jöttök utánam. 😊
[/spam]™
Annyira nem kell betanulni, én sem fejbõl fogom tolni. 😊
[/spam]™
Pontosabban a vezetõ az Te vagy, a hátsó az csak jelzõbója, hogy itt van mindenki. Viszont neki is be kéne tanulnia az egészet... 😊 Ha jól értem, akkor ha valaki lepottyan blightwalkerek közé, akkor a hátsó ember feladata lenne, hogy utánamenjen.
Azaz tanulja be az egész hülyeséget, szívjon az értetlenkedõkkel, áldozza fel az életét ha úgy adódik, és végül de nem utolsó sorban vállalja a bûnbak szerepét, ha valaki lemaradt 😊
Jól hangzik 😊
Nagy valószínûséggel én fogok elöl menni és mindenki utánam. Azt már mindenki tudja - hiszen legalább egyszer már mindenki járt arra -, hogy láthatatlan TPk vannak a labirintusban, melyek közül egy a jó úton vezet, a többi meg csúnya lényekkel teli helyre (Betrayed Wraiths, Defilers, Blightwalkers) teleportálja azt, aki belelép. Minél gyorsabban és egyszerûbben szeretnék túljutni a maze részen, ezért a wikin leírt útvonalat követjük.
Itt megjegyezném azt, hogy a wikin leírt térkép minden tudomásom szerint nem teljes. Pedig úgy tûnik, mintha minden fel lenen rajta tüntetve, de szerintem egészen biztosan nincs (apró példa: zöld J-bõl miért nem felséta a zöld K-ig? Biztos nem véletlen.). Tehát aki úgy gondolja, hogy jó nyomkövetõ, az se kolbászoljon el a wikiás map szerint!
A járatokban nincs mód arra, hogy ha belementünk egy TP-be, onnan visszamenni azért, aki esetlen nem tudja, merre kell menni, hol a következõ TP, azaz lemaradt. Ezért szeretnék kérni egy önként jelentkezõt, aki addigra annyira jól megismeri az utat, hogy egyedül is átjut a maze-n, aki vállalja, hogy utolsó lesz. Tehát minden TP-be utolsónak lép bele, követi a csapatot és nem hagy hátul senkit.
Jó jel volna közben figyelni azt, hogy megérkezett-e a battle ablakomba X, azaz mindenki itt van, mehetek-e tovább, vagy még várjunk és ne húzzunk el a semmibe. Könnyebb lenne egy emberre figyelni, mint mindenkire.
És ez szerintem nem túlszervezés. Inkább elõtte legyen megtervezve, mint közben elhagyjunk valakit, akinek ez az életébe kerülhet ott egyedül.
[/spam]™
[/spam]™
igaz ez szerintem csak Zakot izgatja majd fel😊
Tarja Turunen koncert lesz miskolcon😊))
sajna csak ma tudtam meg igy lehet hogy lemaradok de bevetem az ismeretségeimet😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
1. Mikor lesz Testa?
2. Mikor lesz az up?
1. Szerintem július 16-tól Testa. 😊
2. Szerintem július 24-tõl UP. 😊
[/spam]™
\"There is no worse death than the end of hope.\"
A new shortcut is made to skip the lever riddle after doing it once."
Ez?
régen nem volt ott
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"
\"There is no worse death than the end of hope.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez hova vezet? 😊