Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/spam]™
Egyik sem mûködik.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Mire jó a regisztrálás? 😊
És akkor POI.
Sõt, gondolkodtam azon, hogy a Zao-s questben a várba is be lehetne menni. Tudod Fagyi, ahol haltál. 😊 Mert ott van még egy tome, ami nekem nincs meg. 😊) No meg map map. 😊
[/spam]™
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Szerintem következõ nagyszabású buli lehetne az, hogy felpakolunk és kivégezzük az összes poi sealt.
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
inq talán 1-2 sealt megtudunk csinálni de azt is neccesen pl: dt seal alsó része oké de mi van a 2. 3. lépcsõnél? +a bossok amik ütnek 1,5k+-t + még a 2. támadása
szóval oda állok de biztonság kedvéért majd 200+on
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Inqu utolsó termét még én sem erõltetném, de majd eljön az ideje annak is lassan.
Továbbra is a hétköznap esték és a hétvégék jók nekem általában.
És mik vannak, amiket le kéne tolni?
- inq
- poi újra
Más?
És kit mi érdekelne?
És kinek mikor jó, mikor nem jó?
Az inq-ben jó az, hogy ott elég elindulni és majd abbahagyjuk, amikor elég volt. Ahogy a HOTÁ-nál is csináltuk. Nem kell az egészet letolni egyszerre. Bár tulajdonképpen POI-nál is ez volt, csak ott még túl is teljesítettünk. No, de azért mondom, mert ha például inq-et szeretnénk, akkor nem is muszáj hétvégére tenni, 2-3 óra alatt megvan biztos egy-két seal ott is. De nem tudom, mert ebben nem vagyok jó. Az effajta tippelést meghagyom másnak.
[/spam]™
Most spec dél óta online voltam de épp lépek.
[/spam]™
A Magyar Vöröskereszt továbbra is várja a felajánlásokat a K&H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán, valamint a minden hálózatból hívható 1749-es segélyvonalon."
Forrás
"Az Ökumenikus Segélyszervezet az 11705008-20464565-ös számlaszámon „Hazai árvizek 2010” megjelöléssel vagy ide kattintva on-line mód, valamint 06 1 205 3955 telefonszámon kérhetnek csekkeket az özönvízkárokat szenvedett lakosok támogatásához."
Forrás
\"Nem iszok nem dohányzok!\" \"Túl töltöttem :D\"

Vissza sem akar most engedni elsore vissza mentem de most masodik kick utan csak 10060-as hibat ir ki
<#wow1>#wow1>
21:42 Ram Abbalah [207]: van olyan, hogy holy runa?????
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Izgalmas ez a számtech óra 😊