124119
-
#116548 most nálam kick -
#116547 és így is csak a 3. helyen volt a lag/kick a problémák között szavazáskor -
#116546 hát én nem vagyok benne biztos hogy csak arra mondta :D
de amúgy a kickekről is van lehurrogás fórumon, support boardon... de kár írni, mert minden nap 2-3 topikot nyitnak, hogy játszhatatlan a game, csomóan haltak, stb.. -
#116545 ja jó, leesett h nem az up a gáz, hanem h egyáltalán nem is tudsz belépni - bocsi :)
és jogos - de nem tudok mit tenni..
amúgy itt a sok masskick miatt és plusz 1-1 nap prémet ajánlanék meg a prémeseknek.. és szerintem nem telne nekik semmibe -
#116544 Fórumon már van 85 oldalnyi lehurrogás. Xarják le, mint ha szemellenzős ló vezetné a céget. -
#116543 S úgy gondolom ez egy szolgáltatás s ha előre szólnak, hogy nem tetszik akkor változtassanak rajt, mivel sokan fizetnek ezért, s ha kisérleteznek, azt a te pénzeddel teszik míg te nem élvezed az egészet, a prémi napjaid meg telnek, s már nagyon rég nem volt jóváírás semmiért -
#116542 Szerintem azt nem olvassa chip, csak azért csinálták hogy lenyugodjanak az emberek van hova írni -
#116541 szerintem előbb célszerű megvárni h mit akarnak.. kipróbálni és csak utána megaszondani
de gondolom fórumon :) -
#116540 hol lehet lehurrogni ezt az egészet? -
#116539 úgy kezdődött h nincs stairhop.. látom ez megtetszett nekik és ezért most már ennek szellemében folytatnak változtatásokat :( -
#116538 szinte mindent.. főleg a támadó dolgokat -
#116537 ajjmár :P -
#116536 igen -
#116535 hogy lehetne mindenki benn ha én kinn vagyok -.-
(én nem számítok )
sima ice wavet is késleltetni fogják? -
#116534 ohh, ilyen bentről nem látszik.. mind bent vagyunk :o -
#116533 Nem lehet belépni, login server error -
#116532 mivel mi van? -
#116531 minden városban
nem lehet sebezni sem fizikaival sem holy-val és részegít és sok van belőle.. szerintem ha bekerít az.. gáz.. és a széket eltolja.. -
#116530 Gonosz pirátok, amiről meséltem ingame
spectral -
#116529 Most mi van? -
#116528 az a szpelltáblázat folyamatosan változik.. de valami ilyesmi lesz gondolom -
#116527 Kár, pedig elvethetnék ezt a projectet :) A framville példát én is akartam már említeni. Az is eléggé be tud akadni, meg be tud halni. Flash kliensben max trainelnék. -
#116526 grafikailag -
#116525 Jajaja :) (második bekezdés) -
#116524 De hát az a kép egy tök nyers kliens volt. :o -
#116523 Nem azt szavaztak le, hogy flash, hanem azt, hogy xarul nez ki. Sok gyökér gyerek azt se tudja mi az hogy flash, vagy hogy az jo vagy rossz. Amióta farmvillezek, szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja vinni a gépem a flash tibiat :D
A feedback-bol csak annyi következtetést vontak le, hogy soha nem fognak mutatni semmit félkész állapotban, mert a sok csicska csak azt nézi, hogy milyen színű a gomb, nem a lényeget. -
#116522 Remélem leszavazzák és elvetik. Halva született ötlet volt szerintem. Inkább írják újra a natív klienseket. -
#116521 hmm..tényleg..azt nem is néztem..akkor még jól is jártak.. -
#116520 leszavazták a flesit?
de rossz lehet annak aki ezzel foglalkozik.. már ki tudja hány órája ezzel szöszölt erre lehet h nem is kell..
nincs rosszabb a felesleges munkánál
ellenben mennyire jó érzés hasznosat csinálni -
#116519 -
#116518 Lovag: blocker/blocker
Pala: blocker/shooter
Druid: healer/shooter
Sorcerer: shooter/shooter
Ezt lehet kivenni a vocation leírásokból... Ehhez kéne tartani magukat, amikor buzerálják a játékot. Semmi szükség arra, hogy a druid ugyanolyan nagyokat sebezzen, mint sorc. Vagy ha igen, akkor tápolják a lovagot meg a palát is. Ennyi erővel akkor úgy igazságos, ha mindenki 800-1000et sebez mindenbe, függetlenül hogy shooter, healer, vagy blocker... -
#116517 le lehet kérdezni npc-ktől h mire valók az itemek
14:51 Lothar: Welcome to my humble hut, Catti-bia. What brings you here?
14:51 Catti-bia [172]: sweet, sugary substances
14:51 Lothar: I haven't heard about that.
14:51 Catti-bia [172]: harness
14:51 Lothar: That looks like it might fit a draptor. If you can ever get close enough to one to catch it, I'd simply try putting it on while whispering calming words.
14:51 Catti-bia [172]: hunting horn
14:51 Lothar: The sound of a hunting horn is often intimidating to forest creatures, but I heard that wild boars actually like it.
14:51 Catti-bia [172]: leather whip
14:51 Lothar: Try catching a midnight panther using that one. Don't hit the panther, mind you. Just let the whip crack in the air - I think that will work.
14:51 Catti-bia [172]: reins
14:51 Lothar: You could probably ride a black sheep with these. Talk to it gently and carefully put on the reins.
14:52 Catti-bia [172]: giant shrimp
14:52 Lothar: Oh, that's one of the favourite foods of a crustacea gigantica. I think you can just distract it with the food and quickly jump on its back.
14:52 Catti-bia [172]: maxilla maximus
14:52 Lothar: You should show that giant jaw to a creature looking like the one you got it from. It will respect you when it sees those scary teeth.
14:52 Catti-bia [172]: tin key
14:52 Lothar: Hm! Now that's an interesting one. Where did you get that from? I could imagine it winds something up in a factory, but it's definitely not a normal animal.
nem tom h ez csak ts-e -
#116516 ne szójjá be :D -
#116515 igen, kaptak 5 új attack spellt. -> "lehet, hogy most már gyógyítani fognak" :))))) -
#116514 Exori mortot sehol nem használunk, csak hero huntnál. Viszont a physical sebzés az sok lénynél hatásos. Asszem nem szükséges beidéznem, hogy hány lény weak a physicalra. De ez tipikusan a knightok, palák kiváltsága volt és ez szerintem így igazságos. Most már a druid is tudja. Szerintem így az extra jeges csapásokkal, meg a physical strike-al, a druid hatásosabb shooter lesz, mint a sorc.
Hand of cursed fate, dark torturer, diabolic imp, hellfire fighter, destroyer, nightmare, demon. Ezekkel van tele poi/inq. Eddig is verte mindet a druid az avalanche-vel ugyanúgy mint sorc, most már ott lesz extrának a "turbó jeges csapás", meg a nightmarekre a physical strike. -
#116513 lehet hogy most már gyógyítani fognak :) -
#116512 nya, most 2 percet volt ts -
#116511 druidok biztos nem örülnek, de én igen, hogy végre elvették tőlük a death alapú varikat...az élet védelmezőinél elég hülyén mutatott role play jellegileg... -
#116510 a holy bigyót sztem élőholton próbáld ki, a neve alapján valami szent sebzéses holmi lesz...amúgy meg sebzés-kiegészítő, és mellette még tudsz lőni is, nem ? -
#116509 gondolom, folyamatosan változtatgatnak rajta