Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cattinak van egy pontja. Gondolom az megvan a palámnak is, így igazából Catti nem ad hozzá semmit.
De, ha én mondjuk csak a druiddal szeretek pecázni, és letolom az X halat, akkor azt hozzá fogja számolni.
De, ha én mondjuk csak a druiddal szeretek pecázni, és letolom az X halat, akkor azt hozzá fogja számolni.
[/spam]™
De így akkor ez megint olyan dolog lehet, hogy csinál vki 20 karaktert, asszem anyni lehet max egy accon, megcsinálja mindegyikkel a legalapabb pontokat adó questeket amik gyorsan megvannak akkor kb ugyanannyi pontja esetleg még több is lehet mint annak aki egy karakterrel játszik és próbálja midnegyik lehetséges achievmentet elérni. Vagy csak én látom így? Szóval megint egy könnyen kijátszható értelmetlen dolgot kaptunk. De hogy több mint tíz év programozás, fejlesztés után ennyire ne ismerjék a felhasználókat... Lassan lejár a prémem de most megint nagyon gondolkozom rajta hogy hosszabbítsak-e...
Az elõfizetéseknél meg egyéb közös listákban a legmagasabb szintû karaktert hozza fel elsõdlegesnek, gondolom itt is.
Én azt nem értem, hogy ha van két karakterem, akkor melyik név fog felkerülni a listára. Oké Catti-bia és Catti esetében Catti-bia. De miért? 😊
Mert magasabb szintû?
Mert több öcsipontja van?
Mert régebbi karakter?
Ezeket le kéne tesztelni, de nem akarok annyit visszahalni Catti-biával. 😄
Mert magasabb szintû?
Mert több öcsipontja van?
Mert régebbi karakter?
Ezeket le kéne tesztelni, de nem akarok annyit visszahalni Catti-biával. 😄
[/spam]™
Én is ilyesmit olvastam, hogy mindegyik karakteré számít, de akkor ezt megint amolyan cipsoftosan szépen elbaxták. Szerintem egy felesleges figyelemelterelõ semmire sem jó dolog volt. És ezt nem azért mondom mintha nem lennék rajta a listán vagy kevés pontom lenne. 😊
Így meg a rangsor is elég kérdéses ami meg ugye karakterenként megy. Szóval nem teljesen értem mire volt ez jó.
Eleve mi értelme volt ilyen új pontoknak, rangsornak. Meg hogy honnan jöjjön rá magától az ember hogy 2000-szer kell hajózni vagy inni kell poi alatt vmi kútból? Az más lenne ha lenne néhány npc aki elmondja hogy vannak ilyen meg ilyen dolgok és itt indulj el. Demon oak questtel is ez a bajom, hogy nincs meg az az npc, vagy vmi amin el lehetne indulni a hagyományos nyomozgatós, beszélgetõs módon. És olvasgattam demon oakkal kapcsolatban más fórumokat is, kb az összeset amit megtaláltam az rpg, és más serverek forumaiban. És nagyon sokan nagyon sok mindent kipróbáltak már de még senki nem találta meg a hagyományos utat. És én is próbáltam beszélni a szerzetessel pohon, Inquisitionos ürgével, vámpírvadászokkal, meg azokkal akikrõl úgy gondoltam kapcsolatban lehetnek a demon oakkal. De még semmi eredmény. Esetleg Ram megkérdezhetné a Bonemastert, ha még nem tette meg, hogy így leadva a 3k ess-t hátha mond vmi értelmeset a demon oakkal kapcsolatban is 😊
Így meg a rangsor is elég kérdéses ami meg ugye karakterenként megy. Szóval nem teljesen értem mire volt ez jó.
Eleve mi értelme volt ilyen új pontoknak, rangsornak. Meg hogy honnan jöjjön rá magától az ember hogy 2000-szer kell hajózni vagy inni kell poi alatt vmi kútból? Az más lenne ha lenne néhány npc aki elmondja hogy vannak ilyen meg ilyen dolgok és itt indulj el. Demon oak questtel is ez a bajom, hogy nincs meg az az npc, vagy vmi amin el lehetne indulni a hagyományos nyomozgatós, beszélgetõs módon. És olvasgattam demon oakkal kapcsolatban más fórumokat is, kb az összeset amit megtaláltam az rpg, és más serverek forumaiban. És nagyon sokan nagyon sok mindent kipróbáltak már de még senki nem találta meg a hagyományos utat. És én is próbáltam beszélni a szerzetessel pohon, Inquisitionos ürgével, vámpírvadászokkal, meg azokkal akikrõl úgy gondoltam kapcsolatban lehetnek a demon oakkal. De még semmi eredmény. Esetleg Ram megkérdezhetné a Bonemastert, ha még nem tette meg, hogy így leadva a 3k ess-t hátha mond vmi értelmeset a demon oakkal kapcsolatban is 😊
Update után érdemes az összes meglévõ karakterrel belépni, mert csak azután veszi figyelembe a meglévõ achi-pontokat. És ha van két karaktered, hogy az egyiknek megvan a zöld djinn kveszt, a máiknak meg a kék, akkor - mivel accra számolja - összeadódnak a pontok.
[/spam]™
Újabb toplista
http://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores&world=Secura&list=achievements
Character Information
Name: Bexterke
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 87
Achievement Points: 36
World: Secura
Residence: Edron
http://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores&world=Secura&list=achievements
Character Information
Name: Bexterke
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 87
Achievement Points: 36
World: Secura
Residence: Edron
[/spam]™
megjelenik a karakterlapodon az összes pont, 5 öcsit ki tudsz rakni ugyanoda, és van toplist
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő
Secret achievement.
Ship's Kobold(4 achievement pont): 2000 hajóutazás után jár.
Ha azonnal kell a pont, akkor edron-cormaya, 2000x10gp=20k -ból meg lehet úszni 😊
Ship's Kobold(4 achievement pont): 2000 hajóutazás után jár.
Ha azonnal kell a pont, akkor edron-cormaya, 2000x10gp=20k -ból meg lehet úszni 😊
Ez most mi ez? Mi mûködik, mi számolja, mit? <#wow3>#wow3>
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nem sebzi a tûz, csak gondolom ha ellököd, nem fog visszaállni followon sem a dumi mellé, így ki lehet lökdösni. 😊
[/spam]™
ööö de ettõl,ha úgysem sebzõdnek a botterek akkor miért tisztulna meg a boterektõl a dummy?
A bot automatikusan kiáll a tûzbõl,vagy miért?
A bot automatikusan kiáll a tûzbõl,vagy miért?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1. Archereek Hunter Secura deleted
1-el kevesebb 😄
1-el kevesebb 😄
Azért elég ritka, hogy IRL belagolsz és ezért elcsap a villamos.
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
21:34 Delixu <180>180>: 1) Catti-bia once killed a Target Dummy. In one hit. With a small stone.
...
21:36 Catti-bia <160>160>: And I am Chuck Norris' daughter?
...
21:36 Delixu <180>180>: you killed Chuck Norris. with a snowball.
...
21:37 Catti-bia <160>160>: but..
21:37 Catti-bia <160>160>: in full def 😊
😊
...
21:36 Catti-bia <160>160>: And I am Chuck Norris' daughter?
...
21:36 Delixu <180>180>: you killed Chuck Norris. with a snowball.
...
21:37 Catti-bia <160>160>: but..
21:37 Catti-bia <160>160>: in full def 😊
😊
[/spam]™
[/spam]™
12:29 Husosfagyi <192>192>: csilla mondjuk hamar megy
12:29 Husosfagyi <192>192>: 2 percenként 100 megvan simán
12:30 Ram Abbalah <237>237>: csilla?? o.O
12:31 Bexterke <87>87>: 😄DDDDDDDDDD
12:29 Husosfagyi <192>192>: 2 percenként 100 megvan simán
12:30 Ram Abbalah <237>237>: csilla?? o.O
12:31 Bexterke <87>87>: 😄DDDDDDDDDD
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Poi-n onnan kezdodik a premes resz h atmesz a magic wall-on es van egy 30-as lvl korlatos ajto es ott mar az premes hely...
Nem is te lennél, ha nem mondanád azonnal az ellenkezõjét annak amit én 😊
Tudnék érvelni, de minek..
Tudnék érvelni, de minek..
Akkor én meg nagyvonalú vagyok és feláldoznék 200k manát is az életemért. De hiába, ha nem errõl van szó. Az ilyen "váratlan halálok" nagyrésze, akármilyen furcsán hangzik, váratlanul következik be. Ha nem számítasz rá, hogy kapni fogsz egy 900-as lövést, akkor minek legyen manapajzs? Azt meg nem lehet mondani, hogy mindenki számítson mindenre, mert ha a wiki szerinti "elméletileg lehetséges" dolgokat néznénk, akkor dragonhoz is manashield kéne.
jaja, annyira én sem szeretem
de simán feláldoznék 2k manát a semmibe az életemért
de simán feláldoznék 2k manát a semmibe az életemért
[/spam]™
ha megment, jól jön, de hogy mindig rajtad legyen, az nagyon nem éri meg. amit manát a manapajzs visz el, az nem számit mlvl-be.
lvl70, mlvl 72 tibia.hu fejlesztő