Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Andris (D) 150+
Tygep (P) 200+
Catti (P) 150+
Joco (K) 150+
Krapi (D) 150+
Ez egész jó. 😊
Szóval szerda vagy csütörtök este 18h után?
Kinek nem jó?
[/spam]™
Andris the druida 150+ D
Tygep the Paladin 200+ P
Catti-bia 150+ P
Senki többet? 😊
Én még soha nem voltam amerre kell menni, de ha jól értem, nem egyszerû.
Én tudok blokkolni egy Draken WM-et és egy Draken narancssárgát egyszerre.
Véleményem szerint jöjjön mindenki, aki jó barát és ráér akkor, amikorra össze tudjuk hozni.
Szóval kinek mikor nem jó? 😊
Szerda este? Csütörtök este?
[/spam]™
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lovag mellé, helyére pala is jó lehet blokkolni 😊 Druidokat is össze tudunk szedni néhányat. A sorc a szûk keresztmetszet, abból kevés aktív van 😊
Ha kell még ember van megbízható druid, lovag és pala ismerõsöm akiknek kell még 😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
-Szerintem menne magyar csapattal is ha lenne legalább 2 sorc vagy 3-4 lovag és 3-4 druid. A palákkal nem lessz gond szerintem abból akad bõven😊
[/spam]™
http://tibia.wikia.com/wiki/Wrath_of_the_Emperor_Quest/Spoiler
-Ki az akinek még nincs kész és szeretné megcsinálni?
-Kinek van meg az elsõ 7 mission?
-Ki az akinek már kész van, de jönne mégegyszer?
Megérzésem szerint vagyunk egy páran, akik szeretnék befejezni a questet. Outfit, reward, öcsi pont, stb, több szempontból is elõnyös lenne 😊
Ha valakinek még nincs meg az elsõ 7 mission, abban tudunk segíteni(new frontier és children of the revolution kell hozzá mindenképpen). Utána viszont durva(többiek elmondásaira hivatkozva).
Nem tudom mennyire nehéz, ezért érdekelne a véleménye azoknak, akik már voltak(Fagyi, Ram). Elsõsorban az, hogy meg tudnánk-e oldani magyar csapattal, esetleg Serby segítségével. Ha igen, akkor kb mekkora csapat kell, mire kell figyelni, stb.
Bárki bármit tud, írjon. 😊 Várom a visszajelzéseket.
Jó lenne, ha sikerülne megoldani magyarok között.
Northern Zao és Razachai
Ha tudnám, hogy érdekel valakit, írnék a helyrõl részletesen..
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
amig nem voltál addig meg midenki itt volt és irkált😊
de azért én töretlenül olvasok😊
[/spam]™
Coconut Shrimp Bake
09:19 Jean Pierre: Five vials of coconut milk, five brown mushrooms, five red mushrooms, ten rice balls and ten shrimps.
Blackjack
09:36 Jean Pierre: Five sandcrawler shells, two vials of water, twenty carrots, ten potatoes and three jalapeño peppers.
Ez a kettõ tuti rosszul van.. és korábban sem kell annyi pepper.. de inkább több legyen mint újra rohangálni...
[/spam]™
Ezt jókor írják, kész vagyok. 😄
[/spam]™
Astera 172
Celesta 181
Guardia 180
Harmonia 184
Obsidia 180
Refugia 184
Solera 187
[/spam]™
• Marid Ally
• Follower of Azerus
• Follower of Palimuth
• Top AVIN Agent
• Top CGB Agent
A His True Face és a Polisher továbbra is 4 ponttal számolva, a Herbicide 9 ponttal, akkor legfeljebb 230 pont szerezhetõ meg.
[/spam]™
2010.07.31
Rank Name Points
1 Bawuvi 171
2 Worns 169
3 Fedes druid 165
4 Phouks 165
5 Pinoki 163
6 Templier 163
7 Ram Abbalah 162
8 Grent Herd 159
9 Lord Krezus 157
10 Dojako 157
[/spam]™
Grade 1 Achievements (2 point) - 21 darab
Grade 1 Achievements (3 point) - 15 darab
Grade 1 Achievements (? point) - 2 darab
Grade 2 Achievements (4 point) - 16 darab
Grade 2 Achievements (5 point) - 7 darab
Grade 2 Achievements (6 point) - 1 darab
Grade 3 Achievements (7, 8, 8, ? point) - 4 darab
Ha csak az ismert pontokat adom össze, akkor az összesen: 232 pont
Ha azt a két nemtudjukmennyipontos 4 pontot ér, és a Herbicide 9-et, akkor 249 pont az eddigi összes. Persze ebbõl le kéne vonni azt, amelyiket egy karakter nem is tud megcsinálni egyszerre. <...>
[/spam]™
Van 6 player és látszik 2 dummy.
Egészen konkrétan senki nem üti a másik dummyt. (Én meg nem találom el, de az más kérdés 😄)
08:11 You see Zippora (Level 104). She is an elite knight.
08:11 You see Marian Kamikaze (Level 131). He is an elite knight.
08:11 You see Zedreth (Level 168). He is an elite knight.
08:11 You see Dibuz (Level 268). He is an elite knight. He is Hell Judge of the Hell Patrol (Diboss).
08:11 You see Korunus Fury (Level 114). He is a royal paladin.
[/spam]™
Hotkey = (0,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (1,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (2,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (3,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (4,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (5,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (6,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (7,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (8,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (9,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (10,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (11,"#s spam\n",0,0,0)
Hotkey = (12,"#s spam\n",0,0,0)
😄
[/spam]™
Elég egy apró változtatás, és máris látható változásokat eredményez.
• Túl nagy volt a potionos szennyezõdés a labirintusokban, ezért bevezették, hogy potionokért lehet addont szerezni. Ez az apró változtatás nem volt elég ahhoz, hogy ne legyen szennyezett a föld, hiszen nem érte meg a playereknek szedegetni egyesével a potionokat.
• Sztekkelhetõvé tették a potionokat és máris akkora rend van minden cave-ben, hogy csak na.
De nézzük egy másik példát:
• Sztekkelhetõvé tették a potionokat és kiszedték a lootok közül a sima bag-et. Máris nem hever számtalan brown backpack a földön. Sõt, biztos vagyok benne, hogy update óta megnõtt az npc-nél vásárolt brown bp-k száma. Sõt, mivel az emberek hozzá vannak szokva, hogy abból egy csomó van, így szórják és szemétnek tekintik. De idõvel ez - véleményem szerint - meg fog változni, és a brown bp és a bag is ugyanolyan szintû bp lesz mint a többi (frees városban) vásárolható.
Szépen lassan visszaáll a rend a bp-k, bag-ek és potion-ok terén. 😊
[/spam]™
[/spam]™