Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de annak nemm is csoda ha 10% 15 perc mert meg alacsony szintu relative szal neki meg nem kell sok xp a szintlepeshez
de igy 50 kornyeken az a 10% xp az kb annyi mint neked 2 szint meglepese szal azert mi mar nem fejlodunk szerintem olyan hude hajde gyorsan ott se😞
Gyorsan fejlodni csak Ram tud😊😊😊)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
ti magyaráztok lídört...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
szal eleg kemeny is tud lenni mi is menekultunk mar Cattival nagyokat ill en pont ennel a respnel haltam is mar meg
de szerintem ugyanez igaz mintvalinra is
meg Taj is azt mondta hogy lol vagyok mert en kis noob 46 os szinttol jarok ill jartam orktresbe
altalaban en voltam benn a legkisseb(azokat nem veszem figyelembe akik csoportosan jottek be)
es nem eleg hogy kis noob szintel ott gyaktam de meg nem is boltot vittem magamammal hanem sima nyilat pedig meg a 70 es szintu palak is bolt-al szaladgaltak odaben
egyket lol el is hangzott amikor lattak hogy en nyilat hasznalok
szal ha az ember tudja mit csinal ovatosan csibnalja es eszel akkor sokmindent meg lehet tenni amire a tobbiek azt mondjak hogy nem vagyok normalis de ha esznelkul megy akkor csak halal lesz a vege szal ovatosan menjetek akarhova is mentek es ne kapkodjatok😊
mind mintvalinban mind orktresben nagyon esznel kell lenni😞
szal en meg szerintem egy darabig kihagyom a dolgot😊
arrol nem is beszelve hogy darelt nem szabad az olyan helyeken emlegetni ahol runa kell mert neki annyi van hogy eszre se veszi ha ello 2-3 bp gfb-t😊
a nekunk arra vonatkozott hogy aq sok lovos leny miatt nem eri meg nekunk paladinoknak odamenni
szal te szerintem felejtsd el mintvalint😞
akkor mar inkabb orktress
bar az egy fokkal rizikosabb mint mintvalin de ott irtozatosan jon az xp es a loot se elhanyagolhato
en nem tudok mondani ugy konkret erteket hoyg 10% x perc de kb folyamatosan jonnek a zerkerek ha ugyes az ember sajna neha meg tul hamar is jon a masik es egyszerre 2 is kerget
es egy zerker atlagba olyan 5 loves szal leht szamolgatni hogy kb 1 perc alatt kap az ember mondjuk olyan 6-800 xp-t ami azert nem elhanyagolhato😊
csak hat mint mondottam eleg kemeny a hely😊😊
bar szerintem menne Cattinak is de azert en nagyon feltenem ha oda menne😞
és asszem nem vannak most nagyon Thaisban...
[/spam]™
bár gondolom nem
egyébként utálom Thaist, mert sok a genya; de imént említette, hogy sok normális is van
de nekem most sok XP kellene, fejlõdni egy picit
bár lehet, hogy inkább angotl tanulni?
vagy a tibia.hu-t csinálni?
😊)
[/spam]™
vagy már túl magas szintû vagyok 😊))
de hát ugye én is általában úgy állok a másikhoz, hogy pozitívan. Pl UHztam egy vad idegent Mizz Hell "elõl".
[/spam]™
mert hajol emlekszem a csoka tobb embert is lepk-zott
szal ha en siman beviszek thaisba minden nap 5 minoguardot es lepkzok vele napi 5 embert az nem minosul bann-ra valo tevekenysegnek??😞😞😞
Igen Bobber..ennyit ér a bl..látod, hogy mekkora szemét és max nem üzletelsz vele meg ilyesmi..semmi olyat nem csinál, ami a tibia rules-t sértené, ezért nem bannolják..max akkor lehetne, ha szûk folyosón lökdös a dögök elé (mozgás akadályozása)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •