Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
mert errõl van szó..

[/spam]™

Bobber
szerintem shiwo most a varazslojarol beszelt es annak lehet hogy teleg egy gfb egy mage mert eleg magas az mlvl-je
de annak nemm is csoda ha 10% 15 perc mert meg alacsony szintu relative szal neki meg nem kell sok xp a szintlepeshez
de igy 50 kornyeken az a 10% xp az kb annyi mint neked 2 szint meglepese szal azert mi mar nem fejlodunk szerintem olyan hude hajde gyorsan ott se😞
Gyorsan fejlodni csak Ram tud😊😊😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Shiwo
nah L, majd még késöbb RE..báj ól

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
tudom..de én nem orktressbe menek , hanem Minthwallinba..ott nincsenek orkok..
ti magyaráztok lídört...

CattiBrie
ja igen, orctressben orkok vannak és nem minok 😊

[/spam]™

CattiBrie
hát ha egy mino mage-t te egy gfb-vel ölsz...

[/spam]™

Bobber
a leader az nem mino hanem ork

Shiwo
ezé nem menek orktressbe..minotaur leaderrõl nem hallottam...m. guard, archer és sima mino nem látja..a mino mage-nek meg elég 1 gfb...

Bobber
marmint warlor nincs a felszinen leader az van viszonylag sok es van ahol 2 is respawnol egymas mellet uyg hogy meg mellete van 4 zerker
szal eleg kemeny is tud lenni mi is menekultunk mar Cattival nagyokat ill en pont ennel a respnel haltam is mar meg

Shiwo
bár most elképzelhetõ, hogy ismét pár nap láblógatós rúnagyártás lesz..jönnek a vizsgák :S

Bobber
orktresben meg meglepeteseket okozhatnak az ork leaderek meg a warlordok (azok halistenek nincsenek a felszinen) mert azok bizony imunisak a lathatatlansagra szal ha abbol szalad bele az ember egy tomegbe akkor azert az bajt tud csinalni es altalaban ahol van leader ott van mellet shaman is ami szionten imunis a lathatatlansagra es az is lo szal eszel kell nagyon csinalni es ugy erdeme elmenni mintahogy en is csinaltam hogy elmegy az ember egy blokkereel jol felmeri a terept megjegyzi mi hol respawnol es ha ugy erzi hogy menne csak akkor vag neki mert mint mondottam eleg kelemetlen meglepetesek is erhetik az embert
de szerintem ugyanez igaz mintvalinra is

CattiBrie
a lídör látja a látatlant...

[/spam]™

Shiwo
pont azért rinyált Darel a múltkor, hogy mé nem menek nagyvadra..pont azért, mert óvatos vagyok..néha túlságosan is...

CattiBrie
😊))

[/spam]™

Bobber
egyebkent en vagyok a pelda ra hogyha eszel jatszik az ember akkor sokmindent meg lehet tenni
meg Taj is azt mondta hogy lol vagyok mert en kis noob 46 os szinttol jarok ill jartam orktresbe
altalaban en voltam benn a legkisseb(azokat nem veszem figyelembe akik csoportosan jottek be)
es nem eleg hogy kis noob szintel ott gyaktam de meg nem is boltot vittem magamammal hanem sima nyilat pedig meg a 70 es szintu palak is bolt-al szaladgaltak odaben
egyket lol el is hangzott amikor lattak hogy en nyilat hasznalok
szal ha az ember tudja mit csinal ovatosan csibnalja es eszel akkor sokmindent meg lehet tenni amire a tobbiek azt mondjak hogy nem vagyok normalis de ha esznelkul megy akkor csak halal lesz a vege szal ovatosan menjetek akarhova is mentek es ne kapkodjatok😊

Shiwo
kezem ezért pihen a láthatatlanság és a manapajzs felett...csak a ctrl-t macerás nyomni közbe 😛

Shiwo
most ellõ 2-3 bp GFB-t...ha venné, kerülne dúrva becsléssel 7,5k-ba...és szerzett 20k-t....

Bobber
azert csak ovatosan
mind mintvalinban mind orktresben nagyon esznel kell lenni😞

Bobber
hat lehet hogyha irtozatos mertekben lovi az ember a gfb-t akkor megeri ba r a fene se tudja en eddig akarhanyszor jartam ott nem sok jo tapasztalatom volt😞
szal en meg szerintem egy darabig kihagyom a dolgot😊
arrol nem is beszelve hogy darelt nem szabad az olyan helyeken emlegetni ahol runa kell mert neki annyi van hogy eszre se veszi ha ello 2-3 bp gfb-t😊

Shiwo
hát lehet Vlagyival elmenünk valamelyik nap oda darálni...max meghalunk 😛

CattiBrie
bár ott a postázással mindig gondjaim vannak

[/spam]™

Bobber
igen neked menne egyedul bar kene uht nyomnod mert mint irtam sok a lovos leny
a nekunk arra vonatkozott hogy aq sok lovos leny miatt nem eri meg nekunk paladinoknak odamenni

CattiBrie
igaz.. marad orc tress

[/spam]™

Shiwo
pont az a lényeg, hogy ott te kergetõzöl vele és 4-5 lövés..Minthwallinban olyan tömegben jönnek, hogy minimum 2 minyót kapok el GFB-vel...és 1 BP-nyít nem lõttem el akkor !!! 3-4 Guardot meg Archert 1szerre..1-2 GFB 😛 brutális...amúgy Darel volt ott valamelyik nap...csak 20k lootot szedett össze...

CattiBrie
nekünk? nekem, egyedül...

[/spam]™

CattiBrie
Mintwallin, Orc-Tress, vagy Ank... hümm..

[/spam]™

Bobber
szerintem menne de nekunk annyira nem eri meg mintvalin mert sok a lovos leny es az nekunk nagyon nem jo😞
szal te szerintem felejtsd el mintvalint😞

CattiBrie
Catti
Üzenetek száma: 16965

Sámli
Üzenetek száma: 19312

[/spam]™

Bobber
hat nem tudom nekem annyira nem jott be mintvalin😞
akkor mar inkabb orktress
bar az egy fokkal rizikosabb mint mintvalin de ott irtozatosan jon az xp es a loot se elhanyagolhato
en nem tudok mondani ugy konkret erteket hoyg 10% x perc de kb folyamatosan jonnek a zerkerek ha ugyes az ember sajna neha meg tul hamar is jon a masik es egyszerre 2 is kerget
es egy zerker atlagba olyan 5 loves szal leht szamolgatni hogy kb 1 perc alatt kap az ember mondjuk olyan 6-800 xp-t ami azert nem elhanyagolhato😊
csak hat mint mondottam eleg kemeny a hely😊😊
bar szerintem menne Cattinak is de azert en nagyon feltenem ha oda menne😞

Shiwo
szerezni kéne valami jó blokkert és elmenni oda 3an 😛

CattiBrie
nyúbi

[/spam]™

CattiBrie
télleg Mintwallin.. bár az nekem egyedül még nem menne

és asszem nem vannak most nagyon Thaisban...

[/spam]™

Bobber
na mar csak 33 hozzaszolas kell es megvan a 4k komment😊

Shiwo
Ankba tud mutatni Huma jó kis expés helyeket, bár Minthwallin is teccett..10% a lvl-re negyed óra alatt, úgy hogy ott darált Huma, Gõz, Taj és kisErik is...

Shiwo
Tanisszal jártunk világjáró utazást a prémije örömére..ott speciel megmutattam a virágos helyet, mert szereti a növényeket..találtam is kék rózsát 😛 valaki ottfelejtette vagy nem ismerte a lelõhelyét, mert a piros rózsák és a tulipánok már nem voltak ott...

CattiBrie
Sonic! Akkor PHP tuc seg.?

[/spam]™

CattiBrie
de ha premis leszel egy héten belül, akkor megvárlak!!!

bár gondolom nem

egyébként utálom Thaist, mert sok a genya; de imént említette, hogy sok normális is van
de nekem most sok XP kellene, fejlõdni egy picit

bár lehet, hogy inkább angotl tanulni?
vagy a tibia.hu-t csinálni?
😊)

[/spam]™

CattiBrie
mit lehet AB-ben csinálni??? 😄

vagy ez a poszt kveszt?

[/spam]™

Shiwo
tegnap velünk is normális volt 1..igaz, Ab'dendriel-ben..

CattiBrie
aúú

😄

[/spam]™

CattiBrie
Pedig én mostanában eléggé meglepõdve tapasztaltam, hogy igen is vannak rendes emberkék Tahisban!!! És nem egy!!! - tök jó 😊

vagy már túl magas szintû vagyok 😊))

de hát ugye én is általában úgy állok a másikhoz, hogy pozitívan. Pl UHztam egy vad idegent Mizz Hell "elõl".

[/spam]™

Bobber
kuldok ra <#puszi>

Shiwo
gyakorlatilag nem

Bobber
de miert a pk nem minosul banolasra alkalmas tenynek?
mert hajol emlekszem a csoka tobb embert is lepk-zott
szal ha en siman beviszek thaisba minden nap 5 minoguardot es lepkzok vele napi 5 embert az nem minosul bann-ra valo tevekenysegnek??😞😞😞

Shiwo
Reggelt!

Igen Bobber..ennyit ér a bl..látod, hogy mekkora szemét és max nem üzletelsz vele meg ilyesmi..semmi olyat nem csinál, ami a tibia rules-t sértené, ezért nem bannolják..max akkor lehetne, ha szûk folyosón lökdös a dögök elé (mozgás akadályozása)

Bobber
na sikerult valamit a hecker gyerek ellen elerni?

Son Ice
Nem, persze, hogy nem. A Te karid 😊

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
😞((((((((((

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Talajvíz szindróma 😄

CattiBrie
de ezt nem is tudnák szûrni, h hasznász ilyent!

[/spam]&#8482;