Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"The Ankrahmun library is an area that is not often visited by players and most of the information there is quite good to know!"
[/spam]™
de akkor ki fogja elolvasni az eddigi fontos kommenteket?
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Eddigi ismereteim alapján a tibioidok közül akár 4-en is FF-t használtok (2 100%). Szori!
[/spam]™
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
Nemtom mikor leszek ingame.
Shaman: akkor mûxeni fog a június 1-i fizetés? (3 hónapra)
Köszönöm.
Catti: a Te kedvedért egészítettem ki a logómat.
[/spam]™
kicsit utánanézegettem, megvettem a exiva (vagy milyen) varázslatot...
00:45 óta volt ingame
Fibula legdélibb részén találtam meg "afk"
volt alatta 36 hal...
néha evett és néha varázsolt
de nem szólt semmit
(...)
[/spam]™
Ram nem nagyon van sztem mostanában, ha mégis, akkor majd megcáfol, de vizsgaidõszak van mindkettõnknek, meg õ diablo 2-zik egy darabig majd sztem, ha ráér, és Darel is áruló éppen, mert wowozik, én meg csak natúr tanulás, de sztem Darelt vagy engem lehet privikkel bombázni sg-n, ha kell vmi :p
Huma nem nagyon akart tenni-venni, Zak se egy aktív vice leader, szóval majd lesz vmi :p
Ami nagyon fáj, hogy a kitûzött lev 60 éa 85/85 sem lesz meg nyári pihenõmig, de szeptemberben levadászom az összes mocsok démont :p Még kb 35 nap prémim van és õszig netszünet...ha mégsem, akkor azt észreveszitek 😄D
Thou art a very pleasant little rabbit.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Márcsak 50% kell a LVL 21-hez 😄 Ma nem volt valami jó napom.
szóval hát hajrá =)
Sejk
Catti... mehet fel a tibia.hu-ra
nem átulta el a csóka h honnan van😞
de az ára egyenlõre 1,1milla 😊 <-- FIRI ERRE GYÛJCSÉ! EZ MÁ VALAMI!!!
Sejk
Djinn blade 😊
18:53 Sarkanyolo: Dark Magician Robert
Az illetékesek tessenek ez ügyben eljárni!
Gõzgép: ez jó volt. 😄DD
Sonic legjobb barátja (bármi is történjen, soha nem hagyja el Sonicot. 😄)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../