Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huma
Én kicsit módosítva értelmezem Deák szavait:
"Mindenek elõtt a Haza!"
Az én verzióm:
Mindenek elõtt haza!

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

telefon? :p

Thou art a very pleasant little rabbit.

Huma
E.T.?

Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,

CattiBrie
hazaaaaaa

[/spam]™

Aquir
juj éles tárgyak =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Huma
HIto is úgy ment át, hogy a csaj exura siózta, míg rohantak :o)
Jah, esetleg úgy is meg lehet oldani, hogy vki nem megy át, hanem odaáll a tornyokhoz, azok lövik, az ürge visszamegy ki a lõtávból, de látótávon belül, a többiek átmehetnek, mert az elsõ célpontot támadnák továbbra is a tornyok...

Errõl is kellett kép?

Oriental bigyuszt nem találtam :p

Huma
Jah, és õ hogy áll vele? Vagy szabaduljatok egybe :o)

Huma
A teleport ott van mindíg, de csak akkor mész át, ha az összes kapcsolót átállítod, addig simán átsétálsz rajta csak :o)

CattiBrie
nem itt, Bobbernél

[/spam]™

Huma
Jah, szépek...volt a tüzes dungeonban egy ilyen, 2*3 db, átverekedték magukat rajta, és a végén egy kis terem 1 DSel...ennyi 😄
A másik helyen meg egyszerre 8 torony bombázta a csókát, darabja 30-80 sebzéssel körönként :o)

Huma
A szabadulómûvészettel hogy álsz Hugi? 😛

Huma
Hiho all!

CattiBrie
kõtöz a cég..

[/spam]™

CattiBrie
aha.. és milyen az a keleti torony? 😊))

[/spam]™

Bobberrel mi van? Elhavazták? Se inferna, se secura,se fórum? :p

oriental*

Nem lehet kinyírni, ezek tök úgy néznek ki, mint az orienal towerek (keleti tornyok), csak más a nevük, és lõnek 😛

CattiBrie
"levelkorlát helyett"
😄DD

ööö, mit is mondtál? a magicthrowereket ki lehet nyírni?

monnyuk a felsõ jobbra sec. labiban is levelkorlát van azzal a 10 90-es tûzsebzéssel 😊)

[/spam]™

CattiBrie
updated

[/spam]™

A kátránymezõstõl még jobbra és lefele, anktól jobbra és felfele van egy pár szikla, köztük egy nagy rózsaszín szikla.

Mindenkinek egy coint kell feláldozni, aki át akar menni a kék lángocskán.

Elsõnél sztem a vámpír volt a legdurvább az elsõ szinten, a másodikra nem mentünk le, mert Doc és Gef kifogyott a rúnából, egyébként csináltam róla videót :p Kroggal néha elmegyünk éjjel felderíteni, például Edronon is barangoltunk már, de nagyon könyörgött, hogy fél, és ne menjünk tovább, amikor már Gefail nem volt velünk 😄D

A magicthrower meg tök durva, belém mondjuk 72-õt lõtt 1 db, és sztem ott van vagy 5-5 az út 2 oldalán, szóval lehet, hogy nem is jutnék át élve magamtól :p Lehet, hogy ott vmi durvulás van, és így oldják meg levelkorlát helyett, hogy ne menjen át bárki :p

CattiBrie
Tajék -> <#violent> <#duma> <- szörnyek

😊)

[/spam]&#8482;

Shiwo
fúú..tisztára mint 1 akció-film😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CattiBrie
az elsõnél mien lefhard-dabb lények jöttek???

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"mert egy sor magicthrower torony lõtte azt, aki át akart köztük kelni"
de izgi 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
"rózsaszín szikla alatt dungeonben "
Hm?

"feláldozott scarab coinok 5 perc alatt vissza is jöttek"
Miért mennyit kell feláldozni?

[/spam]&#8482;

Halihó!

Tegnap átkeltünk 2 ankrahmuni titkos dungeonben a mystic flame-en, Krog, Gefail,Docman és késõbb Docot és Gefailt a 2. dungeonben Darel pótolta egyedül, mert táper pala :p

A tapasztalat: a rózsaszín szikla alatt dungeonben az elsõ szint nagyon király volt, még loot szempontjából is tökre megérte, a feláldozott scarab coinok 5 perc alatt vissza is jöttek, semmi extra lény nem volt a dungeon elsõ szintjén, csak sokan voltak, de lassan csalogatva õket pont jól jöttek. A második szinten már lehet lich,gs + ki tudja, mi minden, de alapvetõen nem fog senki boss monstereket találni, sima rámpán lehet lemenni.

A gs a hegyen melletti dungeon: nagyon szar volt, tele stalkerekkel és ghostokkal, amire ugye egy csomó rúnát el kell lõni, kicsi is a dungeon és az elsõ szint egyik felét nem tártuk fel, mert egy sor magicthrower torony lõtte azt, aki át akart köztük kelni. Engem itt dobott ki a game, hogy 1 torony pont lõtt, de Krog szerencsére odébb tudott dobálni, és túléltem. Igazából nem tudom,mi lehet a tornyokon túl...de a köv szintre egy teleporton át vezet az út, ami a kapcsolók használatával aktiválható elvileg a furcsa az, hogy a teleport nyitva volt amikor megérkeztünk, én átkapcsoltam az összes kapcsolót, de utána is nyitva maradt. Mind1, teleporton nem mertünk átmenni, inkább rámpás lefele terjeszkedésre szavazunk legközelebb, mert ott talán vissza tudunk jönni :p

CattiBrie
jaaa 😊

[/spam]&#8482;

Son Ice
De igen, a Tied volt az uccsó komment, csak valahogy átmentünk SouthPark-ba 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Shiwo
BP csont 208 oz !!

<kutyánál mi is kavarogtunk...>

6.
Edron - > Carlin (100 gp) - > Kazordoon (gyalog) - > Thais (gyalog) - > Venore (160 gp) - > Ab'Dendriel (80 gp)
Kazordoon, parcelt áruló NPC-nek mond: measurements. Utána a PÁNCÉLT áruló NPC-nek mond: measurements

8.
Kevin "hi" - "mission" - "yes" - "bye"
Nyisd ki a baloldali ajtót és vedd ki a piros csomagot (bag)
(itt kell az 500 oz teherbírás, amúgy a cuccot viheti más..)
Carlintól Észak-Nyugatra keresd Nielson-t a vízpart mentén
Nielson hajó Vega
Vega (balra a kikötõtöl) dobd a csomagod a postaládába (a bag nálad marad, de a "súlya eltûnik") (use csomag, use láda..vagy vmi iylesmi..)
(itt megint volt kavarodás..kisErik meg is szívta..😞 >

CattiBrie
ók

[/spam]&#8482;

Shiwo
jah, folyamatban 😛

CattiBrie
Shiwo: mi van a pószt kveszt többi részével?

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Azt hiszem, én ma este játszani fogok...

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Mert? Nem az enyém volt az utolsó komment? 😄

[/spam]&#8482;

Shiwo
oksi..csak már nem rémlik hova raktam be és hova nem 😛

CattiBrie
már volt

[/spam]&#8482;

Shiwo
Suzuki a vendégdiákos viccet beszútam már ? vagy Huma ?

Aquir
ált én sem azokat szúrom be amik nemteccenek 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shiwo
mondtam, hogy nem találtam íjat 😛

Son Ice
Ezt sem hittem volna, hogy a hozzászólásaim száma ilyen gyorsan eléri a 200-at. Tudom, hogy ez mégcsak a 199. 😄

&#8226; Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! &#8226; &#8226; Muszáj csak azért menni, mert van merre? &#8226;

Son Ice
Azt hittem rossz topicra klattyoltam. De mégiscsak jó helyen járok. 😄

CattiBrie
jaúgy

én idea zokat szúrom be, amik
1. teccenek
2. mailben kapok (ezért a saját szájtomra teszem fel, melynek elérését nem reklámozom, ezért csak ide linkelem)

[/spam]&#8482;

Aquir
itt volt a mátrix ping pong, a mátrix rúdugrás, tehát az ilyen dolgok 😊

CattiBrie
Shiwo: ez nem Catti, ez lárá kroft 😄DD

[/spam]&#8482;

Shiwo
jónak jó csak a wmv-formátumot nem szereti a gépem..áltlában gyengusz hozzá..

CattiBrie
😊)

hogyhogy "itt mennek az ilyen dolgok"?

ezt hogy érted? 😊

[/spam]&#8482;

Aquir
bocs? 😊 én csak néztem hogy itt mennek az ilyen dolgok, de tök jó 😄

CattiBrie
bocs.. 😞

[/spam]&#8482;

Aquir
jézusom, megint ez a show? 😊 itt mindig ilyen megy? 😄