Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mindenek elõtt a Haza!"
Az én verzióm:
Mindenek elõtt haza!
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
Thou art a very pleasant little rabbit.
Az álmok csak Terád várnak, viszik a vágyad, süvít a szél. Ott, hol nem fáj a tegnap, rád vár a holnap, sodor az éj,
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jah, esetleg úgy is meg lehet oldani, hogy vki nem megy át, hanem odaáll a tornyokhoz, azok lövik, az ürge visszamegy ki a lõtávból, de látótávon belül, a többiek átmehetnek, mert az elsõ célpontot támadnák továbbra is a tornyok...
Errõl is kellett kép?
Oriental bigyuszt nem találtam :p
A másik helyen meg egyszerre 8 torony bombázta a csókát, darabja 30-80 sebzéssel körönként :o)
😄DD
ööö, mit is mondtál? a magicthrowereket ki lehet nyírni?
monnyuk a felsõ jobbra sec. labiban is levelkorlát van azzal a 10 90-es tûzsebzéssel 😊)
[/spam]™
Mindenkinek egy coint kell feláldozni, aki át akar menni a kék lángocskán.
Elsõnél sztem a vámpír volt a legdurvább az elsõ szinten, a másodikra nem mentünk le, mert Doc és Gef kifogyott a rúnából, egyébként csináltam róla videót :p Kroggal néha elmegyünk éjjel felderíteni, például Edronon is barangoltunk már, de nagyon könyörgött, hogy fél, és ne menjünk tovább, amikor már Gefail nem volt velünk 😄D
A magicthrower meg tök durva, belém mondjuk 72-õt lõtt 1 db, és sztem ott van vagy 5-5 az út 2 oldalán, szóval lehet, hogy nem is jutnék át élve magamtól :p Lehet, hogy ott vmi durvulás van, és így oldják meg levelkorlát helyett, hogy ne menjen át bárki :p
de izgi 😊)
[/spam]™
Hm?
"feláldozott scarab coinok 5 perc alatt vissza is jöttek"
Miért mennyit kell feláldozni?
[/spam]™
Tegnap átkeltünk 2 ankrahmuni titkos dungeonben a mystic flame-en, Krog, Gefail,Docman és késõbb Docot és Gefailt a 2. dungeonben Darel pótolta egyedül, mert táper pala :p
A tapasztalat: a rózsaszín szikla alatt dungeonben az elsõ szint nagyon király volt, még loot szempontjából is tökre megérte, a feláldozott scarab coinok 5 perc alatt vissza is jöttek, semmi extra lény nem volt a dungeon elsõ szintjén, csak sokan voltak, de lassan csalogatva õket pont jól jöttek. A második szinten már lehet lich,gs + ki tudja, mi minden, de alapvetõen nem fog senki boss monstereket találni, sima rámpán lehet lemenni.
A gs a hegyen melletti dungeon: nagyon szar volt, tele stalkerekkel és ghostokkal, amire ugye egy csomó rúnát el kell lõni, kicsi is a dungeon és az elsõ szint egyik felét nem tártuk fel, mert egy sor magicthrower torony lõtte azt, aki át akart köztük kelni. Engem itt dobott ki a game, hogy 1 torony pont lõtt, de Krog szerencsére odébb tudott dobálni, és túléltem. Igazából nem tudom,mi lehet a tornyokon túl...de a köv szintre egy teleporton át vezet az út, ami a kapcsolók használatával aktiválható elvileg a furcsa az, hogy a teleport nyitva volt amikor megérkeztünk, én átkapcsoltam az összes kapcsolót, de utána is nyitva maradt. Mind1, teleporton nem mertünk átmenni, inkább rámpás lefele terjeszkedésre szavazunk legközelebb, mert ott talán vissza tudunk jönni :p
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
<kutyánál mi is kavarogtunk...>
6.
Edron - > Carlin (100 gp) - > Kazordoon (gyalog) - > Thais (gyalog) - > Venore (160 gp) - > Ab'Dendriel (80 gp)
Kazordoon, parcelt áruló NPC-nek mond: measurements. Utána a PÁNCÉLT áruló NPC-nek mond: measurements
8.
Kevin "hi" - "mission" - "yes" - "bye"
Nyisd ki a baloldali ajtót és vedd ki a piros csomagot (bag)
(itt kell az 500 oz teherbírás, amúgy a cuccot viheti más..)
Carlintól Észak-Nyugatra keresd Nielson-t a vízpart mentén
Nielson hajó Vega
Vega (balra a kikötõtöl) dobd a csomagod a postaládába (a bag nálad marad, de a "súlya eltûnik") (use csomag, use láda..vagy vmi iylesmi..)
(itt megint volt kavarodás..kisErik meg is szívta..😞 >
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
én idea zokat szúrom be, amik
1. teccenek
2. mailben kapok (ezért a saját szájtomra teszem fel, melynek elérését nem reklámozom, ezért csak ide linkelem)
[/spam]™
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../